- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ила ли начин...? СПЕШНО
да си сра цикалаа ?? Днес е 2ри ден и трябва веднага да го спраМного много много е спешнооооооооооо Абе просто някакъв начинн Квото и да е ???
![]()
![]()
![]()
Тече многи силно , а не съм си в нас и спя на 1 легло с баща и и този сутрин като станах видях , че съм умазала чаршафитеНе искам баща ми да разбира , че съм в такова , защото той е много странен човек и не знам ... 1 че ме е срам от него в това отношение МНОГО и защото не е човек който ще разбере
Ще ме гледа много странно и кво ли не Пък и не беше предвидено това сега
![]()
Syper nqmam vitamin C sega 6te vidq dali moga da kypq ot nqkude no v grada ima samo 1 APTEKA I TQ MAI NE RABOTIIIIIOFFF TVA E AD ....VINAGI STAVA KOGATO NE TRQBVA PYYYY
![]()
kvo da napravq za da ne se ymaja prez no6ta?
предлагам да си сложиш нощна превръзка и 2 чифта бикини или гледай да ставаш по някое време презноща да я сменяш, можеш да пробваш с тампон.. незнам това с витамин С не вина ги действа
БисквитенотоЧудовище
Dobre 6te go napravq , no nqmam no6tni prevruzki nito tamponnnyfff Proto ne sum v nas i tva ne be6e predvideno
Кажи на баща ти, че трябва ти трябва аптека. Или се обади на личният ти лекар и се консултирай с него. Баща ти ще разбере, все пак той не е пуснат от гората и знае за тези работи.
Хммм , е купи си тампони , къде се намираш толкова , че няма от къде да намериш? Тампон и една превръзка за по сигурно , и едни стегнати бикини. Да си спираш цикъла заради това , да ти се разстрои режима не ми се струва удачно.
Сложи 2 превръзки.Аз така правя като ми е силно.А витамин С трябва да изпиеш цял блистер,но не ти го препоръчвам,защото сгъстява кръвта,което не е хубаво...
Нощни превръзки продават на всякъде, излез и си купиПък и баща ти сигурно вече е срещал този проблем с майка ти, за това не се срамувай от него. :P
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ае стига бе нека си тече наеш ли с тея хапчета като си спираш цикъла и витамин С-то наеш ли само как вредине се сусипвай момиче остави си цикъла
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Е нищо няма да ти стане ако сложиш две превръзки и ги застъпеш.Аз като нямам нощни така правя.А и внимавай да не се мяташ много и да не мърдотиш,щото може да се разместиш.Не се къпи с много топла вода,защото може да стане мнооого голям гаф.Утре можеш да си купиш витамин С-то,но те съветвам да не пиеш повече от 3 пъти на ден по 3 максимум 4... По 3 е най-добре...
Според мен не е хубаво да си спираш цикъла,защото не си си във вас.Най-добре да си вземеш тампон,или да си сложиш нощна превръзка(има ги даже и в хранителните магазини),не трябва много,много да се въртиш,или ставай по-някое време,аз така правя.Ако питаш мен баща ми даже съм го карала да спира на магазина да си купя превръзки,не се притеснявай от него,и аз първо много се притеснявах от моя,но той ме разбира,и тебе ще разбере спокойно!![]()
![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
охх желая да те вида оцапана мн ще ме възбуди..![]()
щото едно момиче в училище одзат беше цялата потекла и мн се възбудих да я гледам
Sinan Sakic rulzzz
ne opitvai da spira6 cikala si. Predi da legne6 obqsni na ba6ta si. Toi 100% znae za tezi ne6ta i 6te te pazbere![]()
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА ХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХААХААХААХАХА ХХААХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХ А
ВЪЗБУДИЛ СА БИЛ.... КРАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ HDHsdshhsdsdsdgshsdfhsd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wtf
Да си спреш цикъла не е най добрият вариант никак не е полезно..просто отскочи до някой магазин наблизо дори хранителеннеможе да не продават, а за баща ти не се притеснявай.Колкото и да е странен няма как да не те разбере..не си единствената
![]()
Който е приятел на всички, не е приятел на никого...
И кво?! не виждам нищо смешноПървоначално написано от Овесения
![]()
Sinan Sakic rulzzz