.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: просту...

просту...

съжелявам за малко тъпата тема-просто едно мом4е ме нарани мн и сега вси4ки други мом4ета ми се струват мн тъпи по простата при4ина 4е моя си е уникален и няма др като него...и в същото време страшно мн искам да се влюбя пак защото не мога да продължавам да мисля и да пла4а за него и защото искам пак да съм щастлива...и просто исках някои да ме увери 4е това ще стане...ако не днеска,поне ... скоро
    I can't stop myself from loving you <3

след като толкова мн искаш да го забравиш излизай повече наляво надясно с различни хора разсейвай се някакси но лични мое мнение е че може би малко трябва да изчакаш а не да се хвърлиш на първия срещнат
    Никога не можем да устоим на това,което не притежаваме...
    Loser,I still love you!!!
    Не ме е яд че си тъп,яд ме е че ти личи

Едва ли ще намериш следващия уникат скоро
    Но все пак ще видиш, че след период от време ще срещнеш момче, който ще ти се струва още по перфектен, уникален и неповторим. Старият ще го забравиш..може би, не напълно, но мисълта и спомена за него няма да ти причиняват болка и сълзи
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Но все пак ще видиш, че след период от време ще срещнеш момче, който ще ти се струва още по перфектен, уникален и неповторим. Старият ще го забравиш..може би, не напълно, но мисълта и спомена за него няма да ти причиняват болка и сълзи
    съгласен

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    мерси мн-от това имах нужда
    I can't stop myself from loving you <3

Защо ли ми е познат случай Точно преди 1-2 седмици бях в същото положение .Тогава мъка-мъка,но закакво?Нима някой оцени,че съм плакала и страдала?Спок ще се влюбиш и аз бях така...мислех,че се е свършил света,но с всеки изминал ден се оправят нещата.Бих те посъветвала да го изтриеш отвсякаде-от сърцето ти,ако имаш негови снимки на тела на компа и така много бързо ще го забравиш !След като го позабравям се влюбвам отново :].Надявам се този път да не е толкова фатален

И аз съм била в такова положение Успокой се, не е краят на света, ще видиш, че ще срещнеш момче, което ще е "по-уникално" от предишното
    Все пак любовта те намира там, където най-малко очакваш
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Град
    The Land Of The Doomed
    Споко, ще ти мине. Днеска страдаш, утре страдаш, другиден ще осъзнаеш, че ти е станало все тая и след още няколко дни ще видиш, че той ще е само спомен и като се сетиш за него няма да чувстваш почти нищо. А относно намирането на друг ще намериш - да няма да е той, но тва не гарантира, че няма да е по-добър от него нали така? Поне няма да те е наранил и т.н.Ще намериш точното момче, просто сега трябва да се концентрираш и да спреш да страдаш. Успех

Цитирай Първоначално написано от porky
    И аз съм била в такова положение Успокой се, не е краят на света, ще видиш, че ще срещнеш момче, което ще е "по-уникално" от предишното
    Все пак любовта те намира там, където най-малко очакваш
    mnogo to4no kazano kolkoto i da ne ti se vqrva suvsem skoro 6te sre6tne6 nqkoe mom4e i 6te zabravi6 biv6iq i vsi4ki sulzi po nego.prosto trqbva malko turpenie i estestveno nadejda...
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не си заслужава..да плачеш за някой,който не те е оценил...вдигни си главата и погледни напред и със сигурност ще намериш някой
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Понякога трябжа да си дадем по4ивка то4но от такива врузки,от които след време ни боли .Но не трябва да се от4аиваш,защото то4но след такъв момент от живота ти,то4но след тва идва хубавияя и сладук лиобожен "романс" както се каа
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: просту...

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    съжелявам за малко тъпата тема-просто едно мом4е ме нарани мн и сега вси4ки други мом4ета ми се струват мн тъпи по простата при4ина 4е моя си е уникален и няма др като него...и в същото време страшно мн искам да се влюбя пак защото не мога да продължавам да мисля и да пла4а за него и защото искам пак да съм щастлива...и просто исках някои да ме увери 4е това ще стане...ако не днеска,поне ... скоро
    Научи се да пишеш,
    така ще изтриеш мъката.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Научи се да пишеш,
    така ще изтриеш мъката.
    Еее стига де...не виждаш ли че страда сичко е позволено в такава ситуация
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Научи се да пишеш,
    така ще изтриеш мъката.
    Еее стига де...не виждаш ли че страда сичко е позволено в такава ситуация
    Добре,Бай Тоя обещава,че
    няма да прави повече така
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си