.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!

Re: Вижте това!

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Ще помоля модераторите да не трият темата поне 1-2 дни.Значи....това което ще ви разкажа....става дума за мен.Значи....бях на 13, когато изгубих девствеността си....с неточния човек....правих го без презерватив и анално....сега съжалявам....обичам един човек и бих искала той да ми е първия.....дамммммм на 13....точно бъдеща курвичка.Такам....ами....сега съм с този човек от почти 1 година и половина....такам....той незнаеше за някой неща от половия ми живот...и му казах преди 2 месеца....такам...нооо не е само това....лъгах го, че не пуша......а той ми мисли само доброто.Дам...излизах на ляво и на дясно.....и така....надробих си го сега си го сърбам....и така.Аз съм един боклук...курва.....и така нататък.....Ако ще посещавам форума, може да е от друга регистрация вече и това е.Момчето ме обича, а аз му разбих всичко.Псувайте ме, давайте мнения и така.Аз ще си остана един боклук !!!!!
    поне си дай пасс-а че да мога да пиша като ме банат ..

ахм ... и проблема ти е ? че си загубила девствеността си толкова рано ? че си го излъгала ? че пушиш ? радвам се , че си осъзнала грешката си и се радвам че се мислиш за тъпа..... ама
    1. за девствеността ти няма кво да се направи....
    2. ако искаш дай аз да му разкажа всичко ако мислиш , че не можеш да му кажеш на него ,а можеш на цял форум
    3. за тва никва идея кво да правиш......
    хъх...
    Не целта е цел, а пътят

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cMon
    2. ако искаш дай аз да му разкажа всичко ако мислиш , че не можеш да му кажеш на него ,а можеш на цял форум
    Та и аз съм изпадала в нейната ситуация така,че не е лесно да кажеш на човека ,че си го лъгал
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

ем знам ,че няма да е леко да му го кажеш ... и още по трудно ще му е да ти прости ....ама все някога трябва да стане тва.....
    Не целта е цел, а пътят

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от White_Man_Playing
    И ние к'во да направим ?! Да ти върнем девственоста ли ? Или искаш машина на времето
    +1

Няма да критикувам. Ти сама го направи.

Вземи се в ръце. Наваксай. Вече знаеш как НЕ се прави!
    Докажи, че вече си от другата страна.
    Докажи на момчето, че искаш с него да се промениш и, че той е смисъла! Покажи му, че преди си се лутала, а сега вече знаеш какво искаш и с кого...

Винаги има начин, направи го

Nike - Just Do It!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

И да те опрекваме няма смисъл .... Така че ,ще кажа само горкия човек и въпреки че , си спала с момче на 13 години не си курва щом си ходила с него толкова много време . Пак и не си му изневерила Вземи си поука от всичко това
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Голям фен
    Ти сама си си написала каквото си си сипала това ще си сърбаш!

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Значи добре.... сичко е ясно ...такам .... ама като се замискля ....така....да е ...такам....... а е ...така ......

Не си курвичка , просто си доста тъпичка .Ама споко не си само ти , Цялото поколение израсна такова
    Дам благодаря може и така да е, но не по темата....това, че употребявам паразитни думи значи ли като цяло, че съм тъпичка(освен, че не мога да се изразя..) ?!?
    А това за поколението...нямам какво да кажа.....
    A.D.I.D.A.S.

vi6 mili4ka az 6te ti dam edin savet vikni go vav vas kaji mu 4e iska6 da mu kaje6 ne6to vajno.. sednete kaji mu 4e iska6 da ne te prekasva.... kaji mu vsi4ko.... na kraq mu kaji 4e iska6 da si s nego iska6 i si po4nala da se promenq6... no iska6 da se promeni6 zaradi i s nego.... sled kato toi te obi4a tolkova mnogo nemislq 4e 6te e problem i 6te ti prosti... no ot teb se iziskva da bade6 s nego i da ne pravi6 takiva gluposti pove4e 6tom tolokova go obi4a i toi te obi4a... in e se obijdai s takiva dumi zaradi nqkolko gre6ki....ti si dobar 4ovek 6tom si gi priznava6 i gi popravq6....az moga da ti pojelaq samo uspeh i vsi4ko da se opravi i da ste si zaedno.... {gu6}{gu6}{gu6}
    NaEbI Me I Me ZaEbI

Град
    Шопландия
    И ние какво трябва да направим сега? - Сигурно очакваш да започнем да те утешаваме ли? Ми, разбира се, че си боклук! Може ли на 13 да се проебеш, бе?!? Че пък и задника си дала!!! Ти знаеш ли какво може да си докараш бе, недорасляк гнусен!!! ПО-интересното е кой е бил тоя умник дето се е съгласил да ти ги сътвори тия неща...Съжалявала била, вземи да мислиш малко с тоа пачи мозък....като ви гледам такива и направо ми се
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си