- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вижте това!
Първоначално написано от sadsad
поне си дай пасс-а че да мога да пиша като ме банат ..
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
ахм ... и проблема ти е ? че си загубила девствеността си толкова рано ? че си го излъгала ? че пушиш ? радвам се , че си осъзнала грешката си и се радвам че се мислиш за тъпа..... ама
1. за девствеността ти няма кво да се направи....
2. ако искаш дай аз да му разкажа всичко ако мислиш , че не можеш да му кажеш на него ,а можеш на цял форум
3. за тва никва идея кво да правиш......![]()
хъх...
Не целта е цел, а пътят
Та и аз съм изпадала в нейната ситуация така,че не е лесно да кажеш на човека ,че си го лъгалПървоначално написано от cMon
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ем знам ,че няма да е леко да му го кажеш ... и още по трудно ще му е да ти прости ....ама все някога трябва да стане тва.....
Не целта е цел, а пътят
Няма да критикувам. Ти сама го направи.
Вземи се в ръце. Наваксай. Вече знаеш как НЕ се прави!
Докажи, че вече си от другата страна.
Докажи на момчето, че искаш с него да се промениш и, че той е смисъла!Покажи му, че преди си се лутала, а сега вече знаеш какво искаш и с кого...
Винаги има начин, направи го
Nike - Just Do It!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И да те опрекваме няма смисъл .... Така че ,ще кажа само горкия човек и въпреки че , си спала с момче на 13 години не си курва щом си ходила с него толкова много време . Пак и не си му изневерилаВземи си поука от всичко това
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Ти сама си си написала каквото си си сипала това ще си сърбаш!![]()
Дам благодаря може и така да е, но не по темата....това, че употребявам паразитни думи значи ли като цяло, че съм тъпичка(освен, че не мога да се изразя..) ?!?Първоначално написано от Xtuning
А това за поколението...нямам какво да кажа.....
A.D.I.D.A.S.
vi6 mili4ka az 6te ti dam edin savet vikni go vav vas kaji mu 4e iska6 da mu kaje6 ne6to vajno.. sednete kaji mu 4e iska6 da ne te prekasva.... kaji mu vsi4ko.... na kraq mu kaji 4e iska6 da si s nego iska6 i si po4nala da se promenq6... no iska6 da se promeni6 zaradi i s nego.... sled kato toi te obi4a tolkova mnogo nemislq 4e 6te e problem i 6te ti prosti... no ot teb se iziskva da bade6 s nego i da ne pravi6 takiva gluposti pove4e 6tom tolokova go obi4a i toi te obi4a... in e se obijdai s takiva dumi zaradi nqkolko gre6ki....ti si dobar 4ovek 6tom si gi priznava6 i gi popravq6....az moga da ti pojelaq samo uspeh i vsi4ko da se opravi i da ste si zaedno....![]()
![]()
{gu6}{gu6}{gu6}
NaEbI Me I Me ZaEbI
И ние какво трябва да направим сега? - Сигурно очакваш да започнем да те утешаваме ли? Ми, разбира се, че си боклук! Може ли на 13 да се проебеш, бе?!? Че пък и задника си дала!!! Ти знаеш ли какво може да си докараш бе, недорасляк гнусен!!! ПО-интересното е кой е бил тоя умник дето се е съгласил да ти ги сътвори тия неща...Съжалявала била, вземи да мислиш малко с тоа пачи мозък....като ви гледам такива и направо ми се![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.