- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам голям проблем.
http://mucunki.com/u:114934
MegabytE приятеля ти богаташ бе..
Заеби т'ва.
Описанието й пише едно, а като й гледам приятелската листа виждам представители, и то доста, на това държание, на което тя така много обръща внимание в about meee. ;p
И стига, верноДайте някакви други теми да обсъждаме, толкова ли няма?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Вече не сте интересни...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Леко е женствен, но кой ли няма проблеми.Първоначално написано от Pliok0019
![]()
За Бога, къде са модераторите?!
Вие осъзнавате ли, че се заяждате с едно ДЕТЕ, което най-вероятно е по-малко от всички ви? Приличала ви на момче?! Това ми звучи като подигравките в 3ти клас.... я се опомнете бе!
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Това е за добро. Виж я как се държи, ако тука не я срежеш, утре на улицата ще и избият някой зъб.Първоначално написано от Sam90'
Правим го за добро!
Иска да мога,като нея,да се опиша с две думи,ама нещо не ми се получаваПървоначално написано от Emo Doll
Явно съм твърде сложен
Как го ноаправи?
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
za6to da i izbiqt nqkoi zub ?Първоначално написано от MegabytE
edva li na emo doll i znae tolkova ustata na jivo poradi prostata pri4ina 4e tiq deto sq se zaqjdat s neq i te na jivo ni6to neznaqt
..наистина имаш сериозен проблем...с главата![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..