- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-голям рапър
Дъ бест позьор алиФе
И наистина събраха се хейтърчета като теб!
тянко... никой не ти е виновен, че майка ти не те е кърмила и си такъв недоразвит индивид... ето почваш се заяждаш с мен... стигни до някакво ниво на развитие, излез с момиче... в крайна сметка животът не се ограничава в очертанията на монитораgetta life
Raise your fist!
Кажи нещо смислено което можеш да защитиш а не после да отмениш темата. Не се заяждам с никого, изказвам чисто лично мнение. Ако животът е да излезеш с момиче, не го желая чисто искрено има и по-важни неща за мен. Да, определено е така. sudo apt-get life ,но едва ли знаеш какво е това..
ще заспя от твоите глупусти просто... видяхме те тогава колко си ГЕНГСТЪЪЪЪ! хахах попилях се ... обличаш се като циганка бе брато... шушлеци, бащините ризи... огънати козирки... омг не ме занимавай. като ти е важно нещо прави си го...Първоначално написано от ComputerIsTheKey
и пак се чудя... или майка ти не те е кърмила, или все още те кърми... не мога да преценя
Raise your fist!
Заспи бе капут. Btw ти си по генгста с тая шапка - кой като теб.. Шушлеци нямам, ризи две три с къс ръкав и една с дълъг ако мислиш, че нося само това което си видял на 1 снимка, грешиш. Чуди се поне това прави -.-
капут не съм аз а това от което си излязъл... почна с обидите... хихи колко си жалък, и най вече недъгавестествено... знаеш че нищо не мога да ти направя нали... сиг. в училище си мишле
Raise your fist!
Ако бях мишле щях да дигна купон, генгста. И ти щеше да си първият когото щях да поканя ест. генгста
добре... поне си мислиш че ще дойде някойПървоначално написано от ComputerIsTheKey
Raise your fist!
Не съм ли някой ?Първоначално написано от MostHated
не знамПървоначално написано от ComputerIsTheKey
Raise your fist!
Как да не знаеш бе, не бях ли мишле?Първоначално написано от MostHated
![]()
man стана тъпо усрахме темата... имам си проблеми , не ми се занимава... ако искаш като съм в шумен ще се намерим ше се сбием, и после ще пием по 1 Шуменско че ми е люнимата биричкаПървоначално написано от ComputerIsTheKey
datZ it
Raise your fist!
хахахахаха такива пффф хора ужс ужс ..... хахахаха аз така като ви гледам никой не става бе О.о в смисъл то не е само да чуеш дис и дрс и да кажеш че слушаш ъндърграунд риъл хип хоп хаха или да имаш в подписа си некви смешници тип ГГП хахаха ае аз няям претенции ,че съм най най ,но определено съм повече рапер за 2те години в които общо взето само това слушам ,от половината кандидати![]()
Хм така е, кажи кога си, бира не пияПървоначално написано от MostHated
,че как бе ggp рлз ьапьапьапьап ьаппьа![]()
и като носиш анцунг от 150 лева и шапка с права козирка рапер ли ставаш?!?Първоначално написано от MostHated
![]()
vsi4ki ste "rapari" SpX ..
blAaa adskata tema..
АААхахаах такаПървоначално написано от ivo_joyn7a_
![]()
пичовеее пичове, истината е в oldschool-a ма късно ше го раберете за което искренно съжелявам :S
Срам ме е да ви гледам, бе!! И да, олдскуула си е музика. А не тея сегашните комерсиални лайна.![]()
не ги нося заедно вълчараПървоначално написано от BioX
Raise your fist!
Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
няма да коментирам
![]()
![]()
gangstata!![]()