- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как е по-яко...
Вие за болести предавани по полов път не сте ли чували?Забременяването е най-малкият проблем!![]()
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA
+1Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
ама за всеки случай СЪС![]()
![]()
без![]()
Разбира се, че без презерватив е по-яко. Все пак по-голямата част от удоволствието (физическото, а не това, което сам си доставяш в главата си) е в усещането на соковете на момичето. Разбира се неудобствата си остават за твоя отговорност - опасността да свършиш в нея, имам предвид. Сега за полови болести няма да споменавам, защото щом човек се замисля за секс без презерватив се предполага, че добре познава партньора си.
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
без![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Все ми е тая но мисля че без е по яко но по опасно :РРР
GTA Stunting
За жената няма кой знае каква разлика,но за мъжа е по-кофти ако е със
ne sma probvala bez![]()
![]()
![]()
ne mi trqbvat nit deca nit nqkvi bolesti det se predavat po polov put
Чета форума от скоро и в повечето случаи се забавлявам искренно.Първоначално написано от malko_kalpazan4e
Приятел ти как мислиш. че ще е по-яко? Ще ти кажа без презерватив е по-яко и имайки предвид ниската полова култура на младите, после ще пиеш яки антибиотици, зада лекуваш яки болести, които са яко отвратителни и ще ти яко гадно от цялата работа.
Поздрави!
Ferjancz
Съгласна!!!!! Супер е яко за някои недорасляци, ама нали знаеш какво е резил - да се разболееш от трипер при наличие на СПИН.Първоначално написано от Ferjancz
Мислете бе хора - с главите си. С горните, не с долните.
Тоя народ има баси ниската полова култура.![]()
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA
nqma razli4ka za momicheto koeto momiche useti zna4i e mnnn 4uvstvitelno,a pak za momcheto e po dobre bez....NO VINAGI GO PRAVETE SAS
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Естествено че без е по яко и за 2ма та !!! Но пък за да пробвате без задалжително са минава през лекар поне аз така са подсигорявам... ако не с презервативче и тва е !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
С презерватив е неприятно,без него е прекрасно.![]()
Без презерватив усещанията са по-различни,но тази игра е по-рискова,затова предпочитам презервативите
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
хаха без мноо ясно![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Съгласна сам !!!Първоначално написано от girl_in_black
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Без!
Аз без не съм опитвала без, но...предполагам, че така е по-хубаво като усещане![]()
![]()
![]()
БЕЗ е яко най много.Но не е безопасно.![]()
Без , но е по-опасно
В живота трябва да опиташ от всичко.
близо е до акъла,че без![]()