.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    мии кво им е на момичетата които носят токчета?? нормални момичета са си и на мен ми се случва понякога да обуя обувки на токчета :P аа иначе ако си намериш гадже което носи токчета да не стане така че да излезе по-висока от теб
    няма такъв шанз, аз по принцип си харесвам по ниски, пък съм и 183
    само? Еее ... Пък аз съм цели 158 см е може и да съм пораснала с 1-2 см ..
    А пъккк за тва, че не си вземаш жена, само за да я чукаш ... бих те попитала: "Защо ти е да си тровиш живота??", ама знам ли може да си решил да се отдадеш на лИбоФ :P
    вече остаряваме, трябва да се мисли за нещо по сериозно
    Ооо яяя .... яяяяяяяяяяя..... ти не беше ли 91 ??? т.е. по мои изчисления (все пак съм от МГ умея ги тея работи) с 1 год по-голям от мене ... И искаш да каеш, че и аз съм стара
    So free

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти не си стара, ама аз почвам да остарявам и искам нещо по задълго, омръзнаха ми тея за по 1 седмица
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    ти не си стара, ама аз почвам да остарявам и искам нещо по задълго, омръзнаха ми тея за по 1 седмица
    седмица и половина
    So free

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Лелееееее как ми се ядат пуканки... ПОМОЩ!

П.С. Мога да ходя на токчета, но харесвам кецове.

чувствам се прекрасно в кецове..... но тази година за първи път се качих на ток, исках да изглеждам малко по официална на завършването и се харесах и с тях а и другите ме приеха... сега като почнем даскало сиг първи ден пак ще съм на ток... какво лошо има... нали се харесвам
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    hate city plovdiv, майна
    седмица и половина
    айде поне да е 1 месец

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

: малее и на мен ми се приядохааа ммм искам пуканкииии

Град
    в лайната!
    Се ми е едно. Аз не нося токчета.
    и аз

Град
    седмица и половина
    айде поне да е 1 месец
    Мда, и месец е в границите на допустимото
    So free

Град
    hate city plovdiv, майна
    седмица и половина
    айде поне да е 1 месец
    Мда, и месец е в границите на допустимото
    как ми се подиграваш... никъв срам...

Град
    как ми се подиграваш... никъв срам...
    Ем съдбЪ ... такава съм аз беазсрамна.. ужас (невероятно, но факт)
    So free

Цитирай Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
    Пове4ето сса себи4ни ку4ки Мразя ток4етата.Вупреки,4е имам много френдки дет ходят така,но мен тва ме дразни...аз си обожавам кецките
    ти след като завършиш, и ше си ходиш на работа с кецове?? Аз говоря за по големи момичета не за 14-15 годишни
    Еми к'во и аз съм на 14, ама мисля кецовете за детски обувки, 'щото на такива ми приличат. Пък и обувките с високи токчета на са само такива, има най-различни модели и височини. Но това са дамски обувки, така че не бива да прекаляваме в тийн годините (например с обувки като тия 'дето ги бях дала за пример на линка).

Мега фен Аватара на Pliok0019

: малее и на мен ми се приядохааа ммм искам пуканкииии
    Направо изпаднах в абстиненция...

Хах аз на времето мн ги умеех тея по 1 седмица .. сега не е така .. Пожелавам ти да си намериш свястно момиче за по-сериозна връзка пък ако носи токчета,ще е само в неин + нали така ?? ))

мии кво им е на момичетата които носят токчета?? нормални момичета са си и на мен ми се случва понякога да обуя обувки на токчета :P аа иначе ако си намериш гадже което носи токчета да не стане така че да излезе по-висока от теб
    няма такъв шанз, аз по принцип си харесвам по ниски, пък съм и 183
    само? Еее ... Пък аз съм цели 158 см е може и да съм пораснала с 1-2 см ..
    А пъккк за тва, че не си вземаш жена, само за да я чукаш ... бих те попитала: "Защо ти е да си тровиш живота??", ама знам ли може да си решил да се отдадеш на лИбоФ :P
    И аз съм 158 см... ама за мен е Мисията невъзможна да извървя дори 10метра на висок ток /по-висок от 4-5 см/ без да падна и да си изкълча нещо
    ..с тайфата на тази пейка,заедно пътуваме вече за Jamaika......

Супер фен Аватара на Amateur
    Не ме кефят изобщто квито и да е токчета!

Хаха и аз съм ниско и напоследък все повече нося токчета
    Ама всичките са ми по 8см не пойче щот не искам да изглеждам като на някфи кокили пък и да мога да щъкам с тях напред назад
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

Мега фен Аватара на babity
    Скоро и аз ще бъде една млада дамичка с токчета! Преди около две години покорих 3-сантиметровите токчета. След поредица неуспешни опити за предни салта с тройни преплитания на червата се справих с тях. Малко по - късно пробвах 5-сантиметровите. Беше голяма мъка, но за разлика от предишните поне прибрах обувките цели вкъщи. Неотдавна започнах да се качвам и на 8-сантиметрови. Засега сме в период на "климатизация", разхождам ги само вкъщи (което значи, че ако нашите решат да ме оставят за един ден насаме със себе си бих правила секс докато съм обута с тях ). Надявам се в най - скоро време да се науча да си ги нося навсякъде. Иначе за себе си, като за момиче с токчета, мисля, че съм голям пич!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Какво трябва да мисля за тях?
    Че са курви ли пак?

И аз нося токчета, ей така от мерак. Други носят защото работата им го изисква.
    ♥ ♥ ♥

Кфо мисля ли ами научно доказано е че жената на токчета която носи поне 4-5см ток може да си стяга вагината 2 пъти по-добре от жена с равна подметка хахах :P Иначе аС лично нося кецки попринцип но сега през лятото със шляпалки перя по улиците, но виж като си има случай ..зная как да се барна и понякога и токчето присъства в репертуара хехе
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!

Re: Какво мислите за жените на високи токчета??

яки путки

Скоро започнах и аз да се нося на токчета На 20 станах и ми дойде времето. Всъщност е супер удобно и вече като стъпя на ниско ми е дискомфортно. Винаги съм се кефела, че съм ниска, защото така съм по-универсална, а и харесвам ниски мъже, но токовете не са, за да се правя на по-висока, а защото придават по-елегантен вид на краката, а и на концерта на Def Leppard виждах всичко като бях 10 см. по-висока

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
    Пове4ето сса себи4ни ку4ки Мразя ток4етата.Вупреки,4е имам много френдки дет ходят така,но мен тва ме дразни...аз си обожавам кецките
    E az sym sviknala postoqnno da sym na tokcheta ama opredeleno nesym sebichna kuchka za shtastie :P
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Скоро и аз ще бъде една млада дамичка с токчета! Преди около две години покорих 3-сантиметровите токчета. След поредица неуспешни опити за предни салта с тройни преплитания на червата се справих с тях. Малко по - късно пробвах 5-сантиметровите. Беше голяма мъка, но за разлика от предишните поне прибрах обувките цели вкъщи. Неотдавна започнах да се качвам и на 8-сантиметрови. Засега сме в период на "климатизация", разхождам ги само вкъщи (което значи, че ако нашите решат да ме оставят за един ден насаме със себе си бих правила секс докато съм обута с тях ). Надявам се в най - скоро време да се науча да си ги нося навсякъде. Иначе за себе си, като за момиче с токчета, мисля, че съм голям пич!
    Ако не-само за секс ще
    си ги ползваш
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

жени и по-големи момичета - ок супер си е и си е точно за възрастта ама хлапачки на 14-15-16 години ми се вижда супер тъпо . а забравих има и на по 12 дет носят аз не нося и не смятам 4е на 15 тряа да нося . маратонки и кецки и някви по ниски обувки рулззз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си