- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за жените на високи токчета??
Обичам токчетата. И ме правят по-висока, и повдигат самочувствието.
Само като чуя как тракам и си се кефя.
Натокана мацка, на токчета - идеално![]()
Всяко момиче,което носи обувки с високи токчета го прави заради различни причини.Някои са ниски,на други им отива на определен тоалет,трети са свикнали и им е по-удобно.Аз също нося и не смятам,че е някакаж проблем за обсъждане.Нисичка съм (по-ниска от приятеля ми) и съм сжикнала с токчета,удобно ми е.Е не ходя все на токчета,но пък като съм със се чувствам супер... ама да си кажа,е доста грозно като някое момиче,което не може да ходи на ток е тръгнало с 10 см токчета,гледката е.......
Според мен не е важно с какви обувки ходи,а да е хубава,умна и свястнаАко ходи с токчета и е грозна ще я харесаш ли?!?!
Или пък ако е тъпа
![]()
![]()
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
oo i za6to takaПървоначално написано от tuzaro
токчета
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
що не??Първоначално написано от lofff1991.f
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз съм 1.75 и ако сложа токчета 10 санти ...... Харесвам токчета само ако са с официално облекло ... те лигавщини които ги има сега...дето още само на анцунг не са сложили токове ... да ги нямаме
tuzaro намери ли си жена на токчета бре![]()
So free
ми то аз непознавам жена която да няма и обувки на високи ток4ета-просто когато има пове4е да върви не ги носи мн...
I can't stop myself from loving you <3
Искал момиче на токчета...тя да не се е родила с тях бе...ако е под 1.60 и трябва да излезе с теб вечерта е логично да сложи токчета, естествено ако има самочувствието и е свикнала.Само знам че са с високо самочувствие повечето.
♠ The Nuts! ♥
rqdko nosq tok4eta..v momenta se u4ano ne mi haresva kak kato si obleka pola i sloja tok4eta mi gledat zagorelite 4i4kovci krakata
idvami da gi
![]()
Ммм аз всичко нося... и токчета, и маратонки, и т.н.Няма лошо,малко разнообразие... :P![]()
To be yourself is all that you can do...
Токчетата не са удобство.
Те са, за да изглеждаме по-стройни и леко по-височки.![]()
Практиката му е майка да се научиш да ходиш на високо.
За сега се справям отлично.![]()
А относно за всички други момичета, които носят такива обувки - евала!!!
ти на 13 ли си?Първоначално написано от fUcK_LoF
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз от таз година се качих на токчета ии да ви кажа не е лошо. Само дето краката ти окапват ако си с тях по-дълго време.
Иначее са ми казвали чее съм много секси кат облека късата поличка ии токчетата (макар че понякога имам чувството, че приличам на курва)
![]()
ако могат да вьрвят с тях - окейиначе са смешниии
![]()
I miss you .. <3
Ми правилно си се насочил мои човек ама само за едното "е?ане" си търси такива защото за мен това са леките жени(момичета) дето искат внимание и $$$ това че им е удобно на висок ток е само управданиеа всъщност са К?Р?И
![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
bahhhh tupoto... q si padam po momi s niska obuvka i masivni bedra![]()
Обожавам токчета и мога да вървя с тях. Чувствам се страхотно с високи обувки![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от Курвар
![]()
![]()
![]()
![]()
So free