- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за жените на високи токчета??
...че са по-високи от тези на ниски токчета?![]()
мн обичам токчетата..въпреки,че съм висока..от време на време се начвам както на ниски така и на по високи
emi az obicham da xodq na tokcheta bez znachenie na SM...vsqkakvi sa mi udobni..sushto si nosq i kecki...vsqkav vid obuvki nosq no se chuvstvam nai dobre na tokchenca a i se nalaga .. se pak moq e dosta po visok ot men![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
доста рядко ходя на токчета ..но пък е сладко![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз имам, но нося супер рядко, първо защото съм 1.68 и с тях ставам 1.75-6, второ защото сегашния ми приятел е само с някоко сантиметра по- висок и е кофти![]()
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
ами няма значение дали носи само токчета или винаги е с маратонки но наистина красиво момиче на такчета винаги е сексино пък какво... да не би тези които се обличат спортно и нонсят маратонки да са за изхварляне?
и все пак обувките нямат значение.. важна е цялостната визия,характера и разбира се самият човек :P
мен ми харесват момичета на токчета, но които могат на тях защото съм срещала много момичета на много високи токчета, а не могат да ходата на тях![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Те тва е! Нема да си мъж под чехъл, а под... токИначеее... ми красиво изглежда, знам ли
![]()
еlsy![]()
Харесвам високи токове само ако са тънки - дебелите ми изглеждат грозни. И все пак си оставам само с гледането понеже явно не ми е писано да ходя с такиваКолкото и да съм опитвала немога да свикна, маратонките са ми в кръвта.
тъзаро стига лъга ве..ти си имаш гадже дай и само едни токчетаПървоначално написано от tuzaro
![]()
На пълните момичета не им приличат , някой от слабите и красиви иглеждат по непохватни , но тези на които им приличат успяват да привлекатобръщането на главите на момченцата.
+1Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
Ми... тея кобили по 1 и 70 като си нахлузят едни 10- сантиметрови чепици, дето са като от времето на бабата на прабаба ми, естествено, че ми става смешно... бахти...![]()
Жените на високи токчета? ами..жените на високи токчета са...жени на високи токчета![]()
![]()
Според мен няма нищо по-женственно от жена на токчета, все пак така подчертаваме женствеността си.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Аз пък обожавам да ходя на токчета и неслучайно нямам ниска обувка почти...не виждам нищо лошо в това,дори е много по-грациозно и красиво...ако мацката е наточена естествено![]()
+1Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
Нов ник: Cassidy
1-во каква е тази глупост да си търсиш жена на токчета ..да не си 3 метра?! и 2-ро какво значение има дали е по джапанки дали е с маратонки кецове или токчета?! аз нося и маратонки и токчета и кецове..значи да взема да си намеря за всеки вид обувки по 1 гадже .. оле...![]()
![]()
абе готино ли е момичето и по чехли ще ме кефи. Сега ебах мааму според мен няма значение дали е на токчета или не ...
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
супер яки са само гледай да не попаднеш на някоя надута п***а,че повечето на такива токчета са точно такива
Az li4no mislq 4e jenite koito nosqt tok4eta sa sexy![]()
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
Аз също нося токчета и много се харесвам с тях.
гадже да си търсишПървоначално написано от BlueCat
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.