- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога може да се каже,че си влюбен?
Какво разбирате вие под това да си влюбен?Какво изпитвате вие,когато сте влюбени?![]()
![]()
Любов![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ехх ... ем ... не знам точно!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
усещаш отпадналост, втрисане, ПМС и болка в десни бъбрек най-отляво
So free
Ти това рано или късно го осъзнаваш!Но ще ти кажа при мене как е (подкосяват ми се краката,а когато го видя..сърцето ми всеки момент ще изфрукне.Когато го прегърна,не искам да го пусна.Постоянно си мисля за него ^^ Ааа когато е с друга изпитвам ревност ) Тва е при мене
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
боооже..как да го опиша..мии когато съм с него съм адски щастлива..когато го гледам едва си сдържам усмивката на лицето(а и тои не остава назад)когато ме гушка искам да е завинаги..когато ме целува не искам да спира..аааааа когато го видя край друга побеснявам от ревност(адски съм ревнива
)когато не е до мен е постоянно в мислите ми..а когато не сме се виждали мн дълго си мечтая за бъдещето ни заедно ииии чакам с нетърпение момента да се срещнем пак..накратко това е любовта при мене..едно възвишано чувство което ме кара да фръкна на единайстото небе
![]()
![]()
За мен да обичаш означава да си готов да направиш всякакви жертви заради любимия човек
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
когато непрекъснато мислиш за човека който обичаш,когато си готов на направиш всичко за него![]()
Когато не си виждал този човек само от един ден.. но да ти се струва цяла вечност... Когато всичко изглежда наред, но той не е до теб, нищо друго не е важно..Когато преди да засппиш си представяш него..Когато сутрин се събудиш и си представиш усмивката му...Когато при мисълта за аромата му ти става толкова хубаво, че ти се иска въздухът да мирише такаКогато усещаш приятната тръпка в гърдите...Биенето на сърцето близо до него
Има тооооолкова много признаци за това дали си влюбен...
като спреш да мислиш за мусака, а за момиче начи си влюбен![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хъъх мии нзтрябва просто да го изпиташ
аа сетих се за нещо бях го чела преди време :
1.Когато го/я видиш ти се подкосявят краката!
2 Когато говорориш с него/нея приказваш несвьрзано и се притесньваш!
3 Отделяш повече време за вьншния си вид!
4 Умишлено ходиш на места кьдето той/тя ходи!
5 Тьрсиш поводи за да го/я видиш!
6 Сьнуваш го/я!
7 Докато си в час си мислиш за него/нея!
8 Ако е на близо си мислиш "Дали изглеждам добре"!
9 Разпитваш приятели за него/нея:кога е роден/а телефон и .т .н!
10 С приятели понякога гo/я следите!
ама е малко глупаво дее ;dd![]()
даже доста само някой неща са верни според мен
![]()
Сега след като прочетох всички коментари мога да кажа със сигорност,че съм влюбена.Не издържам,когато не се чуваме или пък виждаме,липсва ми всяка секунда когато не е до мен,а когато е до мен не мога да вържа две изречения на кръст...толкова съм притеснена...краката ми се подкосяват само при мисълта за него,а камо ли като го видя(след това се усмихвам на всеки,с повод и без повод).Заспивам и се събуждам с мисълта за него,а когато го видя с друга...офф не мога да опиша какво точно изпитвам...и когато ме прегръща и целува се чувствам истински щтаслива...искам тези мигове да траят вечно... (inlove) (h)
Първоначално написано от c0oLcaT
.
ехе браво браво само така![]()
![]()
![]()
![]()
Да си готов да направиш всичко за човека до себе си!Да неможеж да дишаш без него!
влюбена съм когато не спирам да мисля за даден човек. когато при вида му всичко в мен се преобръща, изтръпвам, мозъка ми изключва... е такива неща..
Точно. И при мен е така... Абе просто го усещаш... Мислиш само за него, усмихваш се като идиот като помислиш за него, даже когато само някой спомене за него а когато го видиш си на седмото небе и нищо друго не те интересува. С нетърпение чакаш да го видиш а ако неможеш стоиш до телефона в очакане на смс/обаждане от него. Това за мириса също... мислиш как мирише на онзи му негов любим пърфюм който носи и нямаш търпение отново да си в прегръдките му и да го усещаш... Като се видите краката ти се подкосяв т, леко си притеснена, дето казват пеперуди в корема усещаш хаха. Абе признаци хиляда...Но рано или късно и ти ще го усетиш това чувство да си влюбен ако още не си...Първоначално написано от ceci_i_vlado
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
1-мислиш по4ти непрекъснато и само за него
2-разтапяш се само при мисълта да го видиш,гушнеш и цункаш и...
3-променяш се заради него
4-правиш компромиси заради него
5-искаш просто да бъде щастлив и му желаеш най хубавото
6-разделяте се и ве4е ти липсва
7-навсякъде е неговата снимка
8-за теб е най уникално сладкото нещо на света и дори недостатъците му та кефят
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от c0oLcaT
изпитах го чи , красиво е , напрао кат я видях ми трептеше отватре и ми ставаше жега и не мислех за друго и бех неадекватен![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Еми относително като повечето неща в живота.В момента съм влюбен в себе си и само на на мен си казвам "заветните думички",защото знам,че няма да ми разбие чувствата,няма да ми се къса сърцето.Първоначално написано от c0oLcaT
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Според мен не може да се каже точно какво изпитваме...Всеки човек си е за него все пак... Но предвид темата: дори и когато ми е много скапано настроението видя ли го ми се оправя, дори когато се караме не мога да спра да му се радвам... Абе обичам си го !![]()
хххммм любовта е специално нещо.Кое идва само 1 път в живота ти.Обичаш когато само мислиш къде е тя,обичаш когато я защитаваш от всичко,обичаш когато е прегръщаш и забравяш за времето,обичаш когато гледаш само нея и не обръщаш внимание на другите... и когато си направиш сметка за всичко това разбираш че си влюбен
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Значи спадам към влюбенитеПървоначално написано от SabrinaAa
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
според мен истинскоти влюбен се чувстваш когато си повече от година с човека до теб и .. все още не ти е омръзнал .. все още усещаш трепетите в краката... не издържаш да не го чуеш .. и там всичко останало което изброихте по горе....![]()