.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Кога може да се каже,че си влюбен?

Какво разбирате вие под това да си влюбен?Какво изпитвате вие,когато сте влюбени?

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Любов
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

да усещаш болка зад врата като загледаш някоя чужда какичка

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ехх ... ем ... не знам точно!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    (: Русе :)
    усещаш отпадналост, втрисане, ПМС и болка в десни бъбрек най-отляво
    So free

kogato si gotov da dede6 jivota si za 4oveka do teb!!!!!!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ти това рано или късно го осъзнаваш!Но ще ти кажа при мене как е (подкосяват ми се краката,а когато го видя..сърцето ми всеки момент ще изфрукне.Когато го прегърна,не искам да го пусна .Постоянно си мисля за него ^^ Ааа когато е с друга изпитвам ревност ) Тва е при мене
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

боооже..как да го опиша..мии когато съм с него съм адски щастлива..когато го гледам едва си сдържам усмивката на лицето(а и тои не остава назад )когато ме гушка искам да е завинаги..когато ме целува не искам да спира..аааааа когато го видя край друга побеснявам от ревност(адски съм ревнива )когато не е до мен е постоянно в мислите ми..а когато не сме се виждали мн дълго си мечтая за бъдещето ни заедно ииии чакам с нетърпение момента да се срещнем пак..накратко това е любовта при мене..едно възвишано чувство което ме кара да фръкна на единайстото небе

За мен да обичаш означава да си готов да направиш всякакви жертви заради любимия човек
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

когато непрекъснато мислиш за човека който обичаш,когато си готов на направиш всичко за него

Град
    where the sun rises
    Когато не си виждал този човек само от един ден.. но да ти се струва цяла вечност... Когато всичко изглежда наред, но той не е до теб, нищо друго не е важно..Когато преди да засппиш си представяш него..Когато сутрин се събудиш и си представиш усмивката му...Когато при мисълта за аромата му ти става толкова хубаво, че ти се иска въздухът да мирише така Когато усещаш приятната тръпка в гърдите...Биенето на сърцето близо до него Има тооооолкова много признаци за това дали си влюбен...

Обичам те Миши

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    като спреш да мислиш за мусака, а за момиче начи си влюбен
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    в мазето ;dd
    хъъх мии нз трябва просто да го изпиташ аа сетих се за нещо бях го чела преди време :

1.Когато го/я видиш ти се подкосявят краката!

2 Когато говорориш с него/нея приказваш несвьрзано и се притесньваш!

3 Отделяш повече време за вьншния си вид!

4 Умишлено ходиш на места кьдето той/тя ходи!

5 Тьрсиш поводи за да го/я видиш!

6 Сьнуваш го/я!

7 Докато си в час си мислиш за него/нея!

8 Ако е на близо си мислиш "Дали изглеждам добре"!

9 Разпитваш приятели за него/нея:кога е роден/а телефон и .т .н!

10 С приятели понякога гo/я следите!

ама е малко глупаво дее ;dd даже доста само някой неща са верни според мен

Сега след като прочетох всички коментари мога да кажа със сигорност,че съм влюбена.Не издържам,когато не се чуваме или пък виждаме,липсва ми всяка секунда когато не е до мен,а когато е до мен не мога да вържа две изречения на кръст...толкова съм притеснена...краката ми се подкосяват само при мисълта за него,а камо ли като го видя(след това се усмихвам на всеки,с повод и без повод).Заспивам и се събуждам с мисълта за него,а когато го видя с друга...офф не мога да опиша какво точно изпитвам...и когато ме прегръща и целува се чувствам истински щтаслива...искам тези мигове да траят вечно... (inlove) (h)

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от c0oLcaT
    Сега след като прочетох всички коментари мога да кажа със сигорност,че съм влюбена.Не издържам,когато не се чуваме или пък виждаме,липсва ми всяка секунда когато не е до мен,а когато е до мен не мога да вържа две изречения на кръст...толкова съм притеснена...краката ми се подкосяват само при мисълта за него,а камо ли като го видя(след това се усмихвам на всеки,с повод и без повод).Заспивам и се събуждам с мисълта за него,а когато го видя с друга...офф не мога да опиша какво точно изпитвам...и когато ме прегръща и целува се чувствам истински щтаслива...искам тези мигове да траят вечно... (inlove) (h)

.

ехе браво браво само така

Супер фен Аватара на Amateur
    Да си готов да направиш всичко за човека до себе си!Да неможеж да дишаш без него!

Град
    Finland, Helsinki
    влюбена съм когато не спирам да мисля за даден човек. когато при вида му всичко в мен се преобръща, изтръпвам, мозъка ми изключва... е такива неща..

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от ceci_i_vlado
    Когато не си виждал този човек само от един ден.. но да ти се струва цяла вечност... Когато всичко изглежда наред, но той не е до теб, нищо друго не е важно..Когато преди да засппиш си представяш него..Когато сутрин се събудиш и си представиш усмивката му...Когато при мисълта за аромата му ти става толкова хубаво, че ти се иска въздухът да мирише така Когато усещаш приятната тръпка в гърдите...Биенето на сърцето близо до него Има тооооолкова много признаци за това дали си влюбен...
    Точно. И при мен е така... Абе просто го усещаш... Мислиш само за него, усмихваш се като идиот като помислиш за него, даже когато само някой спомене за него а когато го видиш си на седмото небе и нищо друго не те интересува. С нетърпение чакаш да го видиш а ако неможеш стоиш до телефона в очакане на смс/обаждане от него. Това за мириса също... мислиш как мирише на онзи му негов любим пърфюм който носи и нямаш търпение отново да си в прегръдките му и да го усещаш... Като се видите краката ти се подкосяв т, леко си притеснена, дето казват пеперуди в корема усещаш хаха. Абе признаци хиляда...Но рано или късно и ти ще го усетиш това чувство да си влюбен ако още не си...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

1-мислиш по4ти непрекъснато и само за него
    2-разтапяш се само при мисълта да го видиш,гушнеш и цункаш и...
    3-променяш се заради него
    4-правиш компромиси заради него
    5-искаш просто да бъде щастлив и му желаеш най хубавото
    6-разделяте се и ве4е ти липсва
    7-навсякъде е неговата снимка
    8-за теб е най уникално сладкото нещо на света и дори недостатъците му та кефят
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Враца

Re: Кога може да се каже,че си влюбен?

Какво разбирате вие под това да си влюбен?Какво изпитвате вие,когато сте влюбени?

изпитах го чи , красиво е , напрао кат я видях ми трептеше отватре и ми ставаше жега и не мислех за друго и бех неадекватен
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Кога може да се каже,че си влюбен?

Еми относително като повечето неща в живота.В момента съм влюбен в себе си и само на на мен си казвам "заветните думички",защото знам,че няма да ми разбие чувствата,няма да ми се къса сърцето.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Сан Венганца
    Според мен не може да се каже точно какво изпитваме...Всеки човек си е за него все пак... Но предвид темата: дори и когато ми е много скапано настроението видя ли го ми се оправя, дори когато се караме не мога да спра да му се радвам... Абе обичам си го !

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Град
    pz city
    хххммм любовта е специално нещо.Кое идва само 1 път в живота ти.Обичаш когато само мислиш къде е тя,обичаш когато я защитаваш от всичко,обичаш когато е прегръщаш и забравяш за времето,обичаш когато гледаш само нея и не обръщаш внимание на другите... и когато си направиш сметка за всичко това разбираш че си влюбен
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    kogato si gotov da dede6 jivota si za 4oveka do teb!!!!!!!
    Значи спадам към влюбените
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

според мен истинскоти влюбен се чувстваш когато си повече от година с човека до теб и .. все още не ти е омръзнал .. все още усещаш трепетите в краката... не издържаш да не го чуеш .. и там всичко останало което изброихте по горе....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си