- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога може да се каже,че си влюбен?
Ми за мен да си влюбен е някакво страшно вълнение и трепет! Просто се чуствам щастлива, весела..незнам точно какво е чуството, но знам, че е супер!![]()
♥ ♥ ♥
когато пишката ми не спира да спада
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
при мен същото..понякога дори го санувамПървоначално написано от Sladuranka :)
баси и в съня не ме оставя на мира
![]()
той е постоянно в мислитети ...понякога и в сънищата ти ..когато го видиш усмивкатати сама се появява на лицето ...прегръща те а ти трепериш като листо..дори и дума да не си кажете ...ти си щастлида че е до теб...когато упреш глава на рамото му ..всякаш сички проблеми изчезват а прегърне ли те ...се чувстваш защитена ...само при мисълта да е на някой друга ти се иска направо да я унищожиша в същото време сърцето ти се разкъсва от болка
г/д това
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
когато чувстваш,че не издържаш без него...когато го видиш колената ти омекват и не можеш да спреш да го гледаш.Почваш умишлено да отиваш там,където отива той...![]()
![]()
ии тка нататък
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
Благодаря много на всички,които са се включили в темата до моментаДа си влюбен е просто най-хубавото чувство,което може да изпита човек(естествено ако любовта е споделена),за това пожелавам на всички,които все още не са намерили любовта,в близкото бъдеще да я открият и никога тези чувства и трепети,които изпитва човек когато е влюбен,не огасват!
![]()
Шибаното чувство не може да се опише. То се изживява. Когато му дойде време сам ще разбереш![]()
Ако някога се влюбиш ще видиш,че не може да се "каже" а може само да се почувства![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Според мене всичките са верни ..Първоначално написано от kiss_kris
Боже изпитала съм ги на собствен гръб и то всичките с едно единствено момче ... Хубава зима беше тая година
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Според мен влюбването е когато видиш човек от противоположния пол да ти забие силно сърцето да ти се подкосят краката и след като си го видял да мислиш за него 1 седмица напред.
♠ The Nuts! ♥
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Tи ще се удавиш в тая мусака...
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Можеш да кажеш, че си влюбен, едва тогава когато имаш натрупан достатъчно житейски опит, когато си минал всички заблуди между харесването и обичането, когато си се научил да разграничаваш навика от любовта, когато живота те е подхлъзнал поне 1 милион пъти и когато съумееш да покажеш на света, че искаш да прекараш живота си с този човек и наистина да го направиш!
To imashe test za liubov.Zna4i wzimash testa i sled kato go otvorish se izpikavash varhu nego(po-dobre se izpikai w 4asha 4e shte 4istish po-malko) i ako pokaje 4erveno zna4i 4e si vliuben.