.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Бели влакънца по и около главичката

Имам проблем. Къпя се по няколко пъти на седмица, а малкия приятел го мия няколко пъти на ден. Забелязах, че когато си върша "самичък" работата, ръчно, около главичката и в основата й се появяват едни малки бели вретеновидни влакънца. Нито мирише, нито боли.
    Когато не е във възбудено състояния, по главичката и в основата й има едни малки телца, приличащи на каймак от мляко, но са мънички.

Страх ме е да не съм хванал някаква болест и освен това не знам къде да отида да проверя :/

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    tiq deto gledat pi6kite se kazvat "orolozi"
    aaa po dobre se k1pi seki den ili sled mastrobaciq si go izmivai..

Аз дори и след всяко пишкане си го измивам :/

Mi mislq 4e trqbva da se mie6 po 4estiko!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    Mi mislq 4e trqbva da se mie6 po 4estiko!!!!!!
    Е момчето каза, че се мие след всяко ходене до тоалетната...
    По темата...Ако те притеснява,защо не посетиш уролог?

Супер фен Аватара на Amateur
    По-често миене ако не отмине,ЛЕКАР!

Уролог или такъв за кожни болести?

Цитирай Първоначално написано от romantikat2
    Уролог или такъв за кожни болести?
    Личен лекар,разговор с него и той ше прецени към кого да се обърнеш. Успех

Просто сте мн зле!Тва е нормално ве към 15-16 год изчезва.Големи разбирачи еи, лекар та лекар, то ако му се надърви без причина пак ли трябва да ходи на лекър?
    "Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
    CSKA & Barcelona Forever!!!

Цитирай Първоначално написано от cHaLGa KiLLeR
    Просто сте мн зле!Тва е нормално ве към 15-16 год изчезва.Големи разбирачи еи, лекар та лекар, то ако му се надърви без причина пак ли трябва да ходи на лекър?
    Не казвай кой е мн зле,моля! Момчето пита "уролог или дерматолог" какво му пречи наистина да посети лекар.Няма да умре от единия преглед.Тъкмо ще може да му зададе въпросите,които го интересуват.
    Дума "ве" в българския език мисля че няма..."Ей" се пише с "Й" а не с "И" и "лекАр" се пише с "а", а не с "Ъ"

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Цитирай Първоначално написано от cHaLGa KiLLeR
    Не казвай кой е мн зле,моля! Момчето пита "уролог или дерматолог" какво му пречи наистина да посети лекар.Няма да умре от единия преглед.Тъкмо ще може да му зададе въпросите,които го интересуват.
    Дума "ве" в българския език мисля че няма..."Ей" се пише с "Й" а не с "И" и "лекАр" се пише с "а", а не с "Ъ"
    Готова си за даскалка по бг.Така е трябва да се пише правилно, но като бързаш......исках да кажа, че за толкова дребно нещо не се ходи на лекАр а се пита тати!
    "Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
    CSKA & Barcelona Forever!!!

Баща ми не е наблизо, а личния ми лекар е жена и ме е мааалко срам

пп. на 19 съм. девствен

Според мен момчето няма да направи лошо,ако отиде на преглед,няма да му стане нищо,даже лекарят ще му помогне и ще може да го попита всичко каквото го притеснява
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

cHaLGa KiLLeR,извинявай че те нападнах,но ми кипна.

Баща ми не е наблизо, а личния ми лекар е жена и ме е мааалко срам

пп. на 19 съм. девствен
    Е няма значение,че е жена...Няма от какво да те е срам.Отиваш обясняваш й какво ти е и тя ти казва дали трябва да се обърнеш към специализиран лекар и какъв да е той.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Бели влакънца по и около главичката

Имам проблем. Къпя се по няколко пъти на седмица, а малкия приятел го мия няколко пъти на ден. Забелязах, че когато си върша "самичък" работата, ръчно, около главичката и в основата й се появяват едни малки бели вретеновидни влакънца. Нито мирише, нито боли.
    Когато не е във възбудено състояния, по главичката и в основата й има едни малки телца, приличащи на каймак от мляко, но са мънички.

Страх ме е да не съм хванал някаква болест и освен това не знам къде да отида да проверя :/

ВЪЗРАСТ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си