- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко струва 1 аборт?
Април правих аборт в Майчин дом и ми взеха 100 лв.Бях на 16.Така че няма значение от годините и това дали имаш разрешение от родител или не.
за 100 лв аборт без разрешение на родител ?! абе ти къде си ходилаПървоначално написано от vikii91
[btw не се заяждам ]
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
До 50 българите ще изчезнат!Първоначално написано от Daft
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
една моя позната на 16 забременя сега е още в 1 месец,казала на майка й и тя и казала да прави,каквото иска.В крайна сметка решили да направи аборт,но когато отишли в обикновена клиника там им казали че не правят аборт на непълнолетни.И така отишли в частна клиника и там им казали 500 лв... и сега работи и събира пари... Тъй че много внимавайте какво правите за да не се стига до такива неприятни неща като аборта...
божеее 500 лвПървоначално написано от zvezdii4kaa
ужас ...
мхм доста пари са си.....![]()
така е тея лекари ... не моа да ги разбера ама все пак дано се опраи щото тва са страшно мн пари![]()
Ami ako si nep1lnoletna i ako e bez razre6enieto na va6te e do 600lv pone v ruse taka sam 4uvala pak s roditel nz...
нз аз говоря за пловдив...
В Монтана - 150 лв.
Първи месец?Първоначално написано от zvezdii4kaa
20 лева и правя един Фалкон Пънч.
После дете няма да има
![]()
не съм се изказала правилно.сори.100 лв е самия аборт.А иначе,за да е законно е задължително съгласието на родител.Че даже и присъствие.Проверяват куп документи лични карти,акт за раждане..
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Взе ми думите от пръстите : ))
Sasho1988
Варна..
Абе в първата страница се изписаха 330 глупости обаче... безплатен бил аборта до 16, ако имало разрешение от родител...
Докато не направиш 18, ВИНАГИ трябва да има разрешение от родител, освен ако не става дума за аборт на черно. Безплатно се прави аборт при съдебно констатирано изнасилване или други подобни случаи. Иначе струва към 300 лева.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
клиника ТОРАКС, 315 лева.ама това е за самата процедура, а преди нея има задължителни медицински прегледи и изследвания около 130 лева в същата клиника.редки са случайте(въпреки всичко ги има ) в които се налага поставянето на още една упойка което също се заплаща (89 лева мисля че беше).накрая антибиотици 50 кинта.цялата работа излиза приблизително 500 и един отнет живот.
Като цялот там са добри специалисти.
МОЙ СЪВЕТ (с който не ангажирам никой разбира се) ТОВА Е ВАШЕТО ДЕТЕ.ДАЙТЕ МУ ШАНС ДА ЖИВЕЕ!един аборт причинява сериозни емоционални и психологични травми и гаранция че точно 1 мин след процедурата ще съжалявате жестоко.
за по подробна информация ми пиши лично съобщение!
Разгледайте тези клипчета преди да направите аборт http://antiabort.free.bg/video.html
Струва угризения цял живот, струва колкото един живот...ей толкова струва, гнусен боклук...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
а така! вижте за какво става дума и се замислете!Първоначално написано от glymo14
Аз миналата година направих аборт в софия и ми взеха 470лв
В живота трябва да опиташ от всичко.
Браво, Браво правете аборти после ще питате защо не мога да имам дете.Толкова не сте ли чували за противозачатъчни средства хората сега какво ли не измислят само и само да не се праят аборти.Няма да наливам акъл на никого, та по темата има и по 100 лв.И изобщо не се иска разрешение от родител.
ebasi na 14 ...mi sig kam 200-300 levaПървоначално написано от ubuntu
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!