- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко струва 1 аборт?
kolko struva edin abort v sofiq? znam 4e zavisi kude se pravi no g/d kolko struva? ii kude se pravi v kakvi bolnici?
т.7
krem4et0
говори с ваще....иначе ако не се лъжа е около 300 кинта....
Не целта е цел, а пътят
Ами чувала съм само, че е някъде към 200 лв....
А са ми казвали, че има и някакъв вариан да струва около 52 лв. в "Тина Киркова" ама нямам си и на идея как става тоя номер, май е с направление от личния лекар![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
От 300 до 500 максимум не повече...
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
до 16 г е безплатен от 16 нагоре към 200-300 лв
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от пLiнцесkъ
да но в такъв случай, трябва разрешение от родителя, доколото знам аз.
be a good boy!!!
точно такаПървоначално написано от just_a_girl_z
Ophelia има безплатен до 16 г е обаче както каза just_a_girl_z треа родител инече пак се плаща
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от пLiнцесkъ
AHA!!!
I will love you forever!
po dobre da ne se prai abort no kakto vs ti kazaha 200 -400 lv
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Много сте ми интересни индивидите, които давате акъл да не се прави аборт! pateto16, ти ли ще гледаш бебето, след като го роди?Първоначално написано от pateto16
Към авторката- минимум 200 лв. ще ти излезне. Поинтересувай се повечко за медицинския аборт /този с инжекцията/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1 abortata moje da pri4ini vsqkvi oslojneniq za v bude6te! ako ne e napraven dobre moje pove4e da ne moje6 da zabremenee6! a ima slu4ai pri koito se polu4avat razli4ni vazpaleniq i moje da se stigne do smart!!!!!Първоначално написано от pateto16
Тая плоча е изтъркана вече! Звучите като отпреди 100 години /най-малкоПървоначално написано от mimoza16
/!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Тя без родител изобщо не може да направи аборт.Първоначално написано от пLiнцесkъ
Струва 1 живот![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
abe kolko momicheta gledat decata si malki govora za 16 -18 be ti zle li si davam ti nai skoroshniq primer momicheto koeto zabremenq i neznaela 4e e bremenate kazaha 4e nqma da go izostavqt stiga roditelite ti da te podkrepqt kaf e problema to4no 4e ne e predi 1000 godini
Първо на първо скорошният случай дори не е знаел, че ще има бебе! И второ, верно вземи преброй колко момичета по на 16-18 имат бебета? И можеш и статистиска да направиш колко на тази възраст са правили аборт и колко са родили /май първата група ще е по-многобройна/!
ОМГ. Прекалено неграмотна си за да изкажеш подобно мнение. 15 век вече е минало, не съществуват аборти с разни там пера или подобни касапщини. Усложнения е почти невъзможно да настъпят.Първоначално написано от mimoza16
Струва от 200 до 400лв в зависимост от болницата. В частни клиники може и към 500.
az nikoga ne bih mahnala dete ili da go ostavq v dom nz vie praete kfoto iskate az si davam moito mnenie pak na koito ne mu iznasq...sorry![]()
![]()
И аз мн се дразня като тоя и оня почне да дава акъл,НЕ на абортите,недеи да го правиш и т.н.Еми , извинявайте много,ама като се е стигнало до там и като момичето е на възраст от 15-18 най-често,какво...да го роди,и след даскало да го взима от яслата ли или какво ? Лесно е да се водим по някакви клишета...ест че е ужасно да се прави аборт,може да струва скъпо /не говоря за материалната цена/ , но не мисля,че оставането му би довело до нещо по-добро...най-малкото България не се нуждае от още 1 изоставено дете в дом...
По въпроса , около 300 лв да ... зависи къде![]()
temata ne e "za ili protiv aborta",sprete s bezsmislenite komentari,4e nikoga ne bihte napravili abort za6toto:Първоначално написано от pateto16
1.kogato podoben problem vi stigne do glavata,togava 6te znaete kak bihte reagirali,do togava ste samo banda praznodumci
2.tova ne e temata
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg