.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Би !?

Би !?

Момичета бихте ли го направили с момиче Възбужда ли ви 2 момичета да се лизкат..

или си момче в женска регистрация или си една доста загоряла лизбииска п*тка.....
    Не целта е цел, а пътят

Има такава тема.

teenproblem. net/f/viewtopic.php?t=186529

хахаха .. мда аз вече съм се целувала с момиче и нямам против да спя с такова .. само ако си нямам приятел или е 3ка обаче

cMon 1.Момиче съм и 2 не съм лесбийка имам приятел от 3 год...не си добър ясновидец

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    бих направил ако видя 2 момичета да се целувам и после бих им казал "Гел бурда"

брей..... интересно.....ам че то темата безмислена за теб тогава а?.... кво те боли коя е лисбиика от тук ? .... хах абе може бе може ти си знаеш най-добре
    Не целта е цел, а пътят

не си разбрал добре.. БИ НЕ ЗНАЧИ Л.....................

за хората,които не знаят какво е да си БИсексуален,това е когато си падаш и по мацки и по момчета .. Т.е. нямаш нищо против да ходиш и с двата пола независимо дали си момче или момиче ..

хей хей споко бее .. знам че не значи лесбо... ама не разбирам сега ти момиче ли си търсиш или кво те засяга кой е би ? ...... страна работа
    Не целта е цел, а пътят

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!

Град
    Plovdiv
    нямам би наклонности,но бих пробвала,интересно ми е а иначе само съм се изпонатисквала с момиче,ей така за купона :Д интересно беше... :Д

>> ALL ю крейзи мада факарс

Мже би в бъдещестето (определено не близкото) бих пробвала с жена, или тройка с две жени и мъж(едната ще съм аз де). Ама определено не ме възбуждат тия обратни истории (нито жена+жена, нито мъж+мъж). Напоследък ми се струва ужасно и бъзик с природата... Абе мене в тоя период и шумно мляскане на тихо място ме изкарва от нерви, пък да гледам няк'ви такива...

Партньорка ли си търсиш?!

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    аз честно казано бих го правила с жена дори и тройка да бъде би било яко и нещо ново , а аз обичам новостите...

Re: Би !?

Цитирай Първоначално написано от sladurankata7777
    Момичета бихте ли го направили с момиче Възбужда ли ви 2 момичета да се лизкат..

само на мен ли ми се струва, че една жена най-добре знае как да лиже, защото знае как иска нея да я лижът същото е и при мъжете според мен. това последното го гледах в един американските пайове
    be a good boy!!!

Ай лайк ъ биг пенис, нот ъ вагина

ami az sam se celuvala s momiche i ne mislq che e neshty koi znae kfo...no ne bih go napravila s momiche i ne me kefat lizbiikite kato cqlo da gi gledam kak se lijata ili neshty takova obache me kefi da gledam emo boys kak se celuvat tova bi me vazbudilo

натискала съм се с момичета и замалко с едната...само да имам пак възможност...

hahah ne bi go napravila tfa e tapo ima si momcheta baq na toq svqt...no nqmam protiv lizb. i geiovete zashtoto vseki moje da pravi kakvoto iska i s kogoto iska stiga da se obi4at
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

O,tvA da si Bi e na-qkoto ne6to Nqma kakvo...

Град
    Ямбол
    Преди малко писах в подобна тема. Нужно ли е да се повтарят някои неща по 100 пъти?
    Ем... така е като не ползвате търсачка.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    sofiq
    az sam biseksualen i kvo drememi na k*** sa sam s momi4e
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си