- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Метеоритен дъжд????????????
Тая вечер ще има ли метеоритен дъжд в София???От часове стоя на терасата с бинокъл в ръка и чакам да вижя нещо по различно...Чух по новините,че тая вечер ще има...![]()
![]()
![]()
![]()
da ;(Първоначално написано от Pliok0019
jalko 4e ne6to ne e padnalo na glavata ti
...Ееееее...!!!
А кога казаха,че ще има почти пълно пълнолуние?Кой ден?
Аз към 9:30 бях на стадиона да тичам и видях 2 падащи звезди![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
Аз май видях, но може и да ми се е привидяло![]()
we give it all.
Оф,лягам си...Лека нощ!
![]()
Камъните падат, падат от небето...
ей голяма песен!
Grumpy old madman
Аз снощи ... всъщност тази сутрин беше между 2 и 3 часа видях 3 падащи звезди ... за тази вечер не знам дали ще има ... ( :
Тука има - тука няма .. :P
Аз снощи видях една звезда само.
Преди малко от терасата след половин час гледане към небето видях още една, ама беше мн красива.
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
Аз онази вечер(11ти) като чух по новините излетях веднага, видях 5 за около час, а вчера на 12ти видях 2![]()
Some things are better left unsaid!
Хъх, пък аз си мислех, че съм видял 6-тата/7-мата си падаща звезда..![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ммм то по принцип началото на август падат много звезди... А вчера вечерта имаше "звездопад"... Минавала някаква комета и от нея се отронвали някви части... Аз видях поне 5 вчера...Просто неописуемо е...![]()
а тая вечер струва ли си да гледам?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ммм нз аз знаех за вчера...Но няма да пречи ако хвърлиш един поглед довечера към небето...Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Аз снощи видях една ... ама не знаех че ще има метеоритен дъжд и не гледах за повечеДовечера ще има ли шанс пак да видя?
аз пък нищо не видях![]()