.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Отношенията с бившите

В какви отношения сте с вашите бивши приятели/лки?Аз досега винаги съм запазвала страшно добри отношения с предишните си гаджета, че даже с повечето (не че са кой знае каква бройка) още поддържам много добри приятелски връзки.Но честно казано досега никога не са ме късали мен,а все аз съм била тази,която е желала да се разделим.Но в последната ситуация -мен ме скъсаха.Още съм доста наранена от случилото се,но все пак не искам някой ден като се засека с последния си приятел да се правим,че не се познаваме и изобщо да се избягваме.Всъщност 'късането' беше доста странно.Но от тогава той не ме е потърсил за нищо,не мога да разбера гузно ли се чувства или просто не иска да контактува с мен..!?Според вас дали да го потърся аз,защото наистина тва да избягвам определени места за да не го засека и да се получи неловка ситуация ми идва в повече, или да оставя нещата така?Болно ми е много от тая раздяла,не бих искала да излизаме по кафета и да си лафим както преди, но и не искам да се държим като скарани.Как мислите,да запазя някакви контакти с него или просто да забравя?

Град
    where the sun rises
    щом той не те е потърсил и не е изявил желание да продалжите да контактувате, сигурно нещо му пречи (или му е гузно и не смее да възобнови отношенията си с теб, защото все пак ти си отхвърлената и си мисли, че ти е още кофти или най малкото, че те е яд на него или просто не иска) Колко време ходихте и преди това бяхте ли фр?

Обичам те Миши

момчетата,с които съм била за кратко се оказаха едни от най-добрите ми приятели .. бившия ми почина (лека му пръст),но със сигурност и с него щяхме да сме добри приятели .. само с 2ма имах проблем и досега се държим грубо 1 с друг,ама какво да се прави-живот .. Аз обикновенно не искам да си оставаме приятели,ами по-скоро познати-като се засечем "Здр.,как си" и толкова .. И адски мн се дразня(ама направо ми иде да им скъсам ушите и на него и на нея(мн тъпо ми става)) на приятеля ми,че примерно си пише с бившата си,но си е негова работа .. няма да му забраня..Обаче съм си такава

Ходихме 4 месеца и горе-долу от около 3 преди това се познаваме.

Град
    where the sun rises
    При положение, че 3 месеца сте били ако не приятели то поне познати се опитай да възобновиш същите отношения с него..е естествено ако той няма нищо против Един приятел повече никога не е излишен особено ако е с бил с привилегии, така да кажем Успех

Обичам те Миши

Голям фен Аватара на asasfdf
    мм като цяло случайни срещи по улицата и "о, как си, дай да те гушна, какво си правиш?" и след това си отминавам като си мисля "кучка, изглежда ужасно"

Супер фен
    Хмм познато.И аз така с момчето,което обичах.Е не,че ме заряза той,но след като скъсахме - той дълго време не ме потърси и никакви отношения нямахме.Дори си обръщахме главите на другата страна като се видехме.Но след време осъзнахме,че е глупаво и сега сме много добри приятели.Може би и на бившия ти му е нужно време ..
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Сигурно съм отговаряла на поне 5 такива теми.

Различно. С някои не се говорим, с други сме най-добри приятели.

Мисля си,че е прекалено горделив за да предприеме нещо дори и да иска.Супер ужасен инат.И аз съм крайно инатлива,но съм правила повече компромиси във връзката ни,отколкото той.Аз предприех първата крачка в началото,и още много други първи стъпки,че и сега пак аз да съм тази,която поема инициативата.Някак си се чувствам все едно му оказвам някакъв тормоз да е с мене,ебати.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    В началото..ми е идвало да ги залича от лицето на Земята..или поне да ги убия.. но сега имам приятелски отношения и с 3мата
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    where the sun rises
    Ами мила, в крайна сметка щом вече ти е омръзнало да поемаш инициативата просто недеи ... Той тка или иначе все някога ще покаже дали наистина е горделив и не иска да си имате вземане даване дори като фр, може пък да осъзнае че няма смисъл да се държите като непознати На бившия ми му трябваха 2 месеца след 1 месец ходене ама сега сме си сащите добри фр каквито бяхме преди да тръгнем

Обичам те Миши

Град
    Finland, Helsinki
    рискувай

Мега фен Аватара на babity
    Ако те поздрави като се видите - поздрави го и ти! Ако не... не ставай жалка в очите му, не се показвай слаба. Той вече не ти е нужен.

Град
    Сан Венганца
    С едното не си говорихме около година защото не можа да преудолее че го зарязах два пъти..Сега си говорим все едно нищо не е станало ... С другия не сме ходили официално но .. пак такива отношения си бяха ..та с него нещата са по-различни ... Всичко си е на 6

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не поддържам такива.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от babity
    Ако те поздрави като се видите - поздрави го и ти! Ако не... не ставай жалка в очите му, не се показвай слаба. Той вече не ти е нужен.
    Точно това ми беше мисълта,дали ще изглеждам жалка ако пак го потърся аз.Мерси за отговорите на всички.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    С някои съм в добри отношения, с други не... Но като цяло нищо повече от "Здравей - здрасти .. как си?", което е тъпо, но факт.
    >>> House Music <<<

ami imam go v skypa no mai ne se haresvame osobenno
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Сигурно съм отговаряла на поне 5 такива теми.

Различно. С някои не се говорим, с други сме най-добри приятели.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Опитвам се винаги да запазя добри отншения аз желанието го имам но понякога от другата страна нямат същото желание..За сега единствено с двама бивши не съм в мн-добри отношения защото единия щом го скъсах той реши,че трябва да започне да ме мрази,псува и т.н а пък другия аз самата го изтрих от живота си той се опита да запазим приятелска връзка,но аз не пожелах с останалите съм мн добра приятелка даже излизаме в компания заедно..просто се едно е нямало нищо
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Където е имало много ,много силни чувства не мисля,че може да има приятелство след това...

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

ами нз но аз мисля че точно когато е имало мн силни чувства е по вероятно да се запазят отношенията (:
    ... NO ONE LIVES FOREVER ...

Град
    паралелно
    С повечето си кимваме с глава или си казваме по едно "здрасти" ако се засечем по улицата. Но тъй като голяма част от тях си намериха работа извън града дори и това не ми се налага да правя...

Интересна е ситуацията с един бивш, който вече няколко години ме мрази в червата и затова като го видя, че се задава отнякъде, просто гледам да не му се мяркам пред очите. Една от незабравимите ни срещи беше, когато веднъж щеше да ме отнесе нарочно с един мотор, а друга - когато се извика след мен "курва" насред центъра на града...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Мега фен Аватара на babity
    Само с последния се чувам честичко. С останалите мога да се свържа, но не ми се ще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си