- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пръст в дупето ?!
Наскоро приятелка ми сподели, че гаджето и пожелало докато правят секс да мушне пръста си в дупето му... Да не говорим, че и споделил, че не веднъж е свършвал докато ходи до тоалетна... Това ми прозвуча ужасно, никога не съм правила нещо такова. Знам, че едно момче пробва ли анален секс пък било то и само с пръст не се отказва, защото усещането е 5 пъти по-силно от нормалния секс, но просто не можах да го възприема.
Какво мислите за това? Пробвали ли сте? Бихте ли го направили?
baD GirLs nEEd love to0 ..
Да чукам приятеля си отзад? Никога...Първоначално написано от EverythingButTheGirl
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Дамн .. гейско ми звучи - незнам дали бих го пробвала, ама съм убедена, че гаджето ми по добре да умре отколкото да поиска да му бръкна в задника
За тва па знам един пич, дето сам си бъркал докат правил секс и яко си се кефел - ма скришно така![]()
И btw има такива теми ..
Мъжете се възбуждат когато им се допира нещо от зад
заради простата,тя им доставя голям кеф,но това не означава че е гейско
нищо подобно,а просто мъжка стимулация.
chetoh v edna statiq che tova mnogo gi vubujdalo...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Колко и да ти е смешно си е живата истинаПървоначално написано от nefchi_bs
това им дава много по-голям кеф от колкото да го наврът в някоя дупка.
Наистина ли е така?Първоначално написано от EverythingButTheGirl
.: machoka :.
Дали ще можеш да намериш статията? Че ми е интересноПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
Да .. така ми казаха,а и четах преди време в една книга за товаПървоначално написано от spirtt
![]()
Еми добре ама това че ти харесва означава ли че си педал , гей и там такива работи?Първоначално написано от EverythingButTheGirl
пф .. много ясно,че не .. или просто така си мисляПървоначално написано от spirtt
![]()
Вчера гледах едно предаване.Точно за това се говореше.
Както ние жените си имаме G точка и мъжете имат.
В предаването се обясни точно какво да се прави.
Първо трябва да се свикне особено ако партнора не е много въодушевен от това, което ще му правите.Затова започвате с масаж на седалището, после разтваряте бузите и го галите около ануса(ще му стане приятно и ще се отпусне).Слагате презерватив на двата си пръста и започвате да навлизате, вкарвате пръстите си докрай(много бавно!!!), след като сте ги вкарали ги притиснете леко напред към пениса, започвате да движите нагоре надолу и да го галите...
Е, ти ми ръгни пръст пък стой да гледаш последствия...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
На мен лично не ми харесва тази идея,но все пак всеки има право да прави каквото си иска...Ако човека иска може и други работи да му вреш отзаде...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Как ги изчисли тези 5 пъти?Първоначално написано от EverythingButTheGirl
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ее така казаха .. не съм ги изчислила азПървоначално написано от amatorium
![]()
господи...
моя просто ще ст5ане и ще си тръгне или ще ми се развика ако го докосна по ануса..камо ли др..бърр
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
![]()
...
Шегувам се. Нищо особено не е пръстче в дупето, но виж за оргазъм, докато се изхождаш - явно при него е много развито. Иначе за тази анална стимулация можеш да се допиташ до чичко Фройд.Първоначално написано от EverythingButTheGirl
Eating isn't cheating - Arnold
Чрез задника или тоя пръст като мушне може да се докосне или натисне простата което ще доведе до много силна възбуда у мъжа...
иначе лично не бих пожелал този начин на възбуда....
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Първоначално написано от EverythingButTheGirl
хм така ли ставало..
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...