- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Брат ми е обратен :(
Мега ми е гадно, хора. Вчера се прибрах от тренировки по - рано от обичайното. Влезнах в моята стая, за да си взема хавлия, за да се изкъпя, но чух някакъв шум - идваше от съседната стая - на брат ми, който е на 16 години.В момента, в който отворих вратата, го видях да прави секс с най - добрия си приятел - само видях, че бяха голи и се мърдаха нагоре - надолу. Скапани... Помислих си, че сънувам! Дано на никой не му се случва такова нещо. Излезнах, но не знаех какво да правя. Мега гадна работа. Днес се събудих, но се оказа, че не е било сън. Мега съм разстроен. Не знам какво да правя. Да говоря с него - какво да му кажа? Той вече прекрачи прага. Иначе ми изглеждаше нормален. Не видях признаци да бъде с такива наклонности. Много се води по модите и е с ония модерните Емо прически или там както се наричат. Ходи по дискотеки. Дали да говоря с баща ми за това, което видях, защото той ще се разстрои много. Достатъчно проблеми си има. За майка ми не искам и да си помислям! Ако имате някаква идея, дайте я. Предварително благодаря.
Той сам си избира с каква сексуалност да бъде.Ако е решил да е гей-разберете го и не се опитвайте да го променяте.Той ти е брат все пак.Надявам се темата да не е ебавка
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Нормален човек не би си направил шега с такова нещо!Първоначално написано от VerryBerry
живота си е негов и той може да прави каквото поиска с него... в крайна сметка не върши нещо незаконно...
гадно ти е,но за съжаление мисля че няма какво да направиш...
според мен мисля че е по-добре да не казваш на баща ти на този етап,особено щом си има и други проблеми или нещо такова,защото ако му кажеш само ще го разтроиш,а и той не вярвам да има какво да направи по-въпроса...
Брат ти може би просто е искал да види как еИли не е намерил момиче а е бил макс загорял както и неговия приятел
![]()
![]()
.: machoka :.
добре деПървоначално написано от HYPERDICK
Дръжте се с него като с нормален човек-какъвто е.Това да харесваш хора от собствения си пол не е болест.
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и кво ти пука,че брат ти чука мъже .. честно казано аз нямам против,макар че не ми се е случвало .. Просто трябва да си широко скроен човек и да си отворен към всичко .. и все пак не мисля,че е нужно да намесваш майка си или баща си,защото това не е твоя работа .. брат ти си има личен живот и щеше да ти е мн кофти ако беше на негово място![]()
Ух.. Остави брат ти.. Той си знае.. Едва ли ще го накараш на сила да харесва момичета. Изобщо не се бъркай.. Според мен не трябва да казваш на вашите. Той ако предцени, ще им сподели![]()
Не му се бъркай и щом не ти е удобно - не говори на тази тема с него, но в такъв случай ще се отчуждите един от друг със сигурност.
Шокът е голям, но ако си широко скроен, след седмица няма да ти пука.
Не го прави такава трагедия, не казвай на родителите ви - брат ти ще реши кога да им каже!
vse pak ne moje da si siguren dali e gay kakto kazaha po gore moje prosto da e iskal da vidi kakvo e ... za6to ne go popita6? nai dobre taka napravi i ako otgovori 4e e gei.. edinstvenoto ti uspokoenie moje da e 4e e aktiven gei(toest 4e ne go ebat a toi ebe ..
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
За това последното не съм сигурен - не видях кой кого...Първоначално написано от HaPKoMaHqk
ВЪЪЙЙЙ!!!
Туй чудо, ако го видя.. ще има линейки, полиции.. мани. ;д
Ше ги обеся на собтвените им чурки...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Всеки човек си има личен живот - и брат ти също. Не мисля че на теб би ти било приятно да разпространяват тайните ти на вашите. Остави го да си живее. Ако толкова те притеснява поговори с него - може просто да е объркан знае ли се, ако се окаже, че наистина е обратен приеми го, друго няма какво да направиш. И да кажеш на родителите ви те няма да го направят нормален ..
ne e taka ne mislq 4e trqbva da go priema takav kakavto e sega.. znaete 4e 6tom si sviknal s ne6to moje i da go otvikne6(primerno cigarite,alkohola,narkoticite - mnogo hora sa gi spirali tezi ne6ta zavinagi !! ) ne se predavai trqbva da go promeni6 nqkak.. vse pak problema ne e tolkova 4e se ebe s drug maj ami v tova 4e nqma da ostavi pokoloniq nqma da ima deca,nqma da zaradva roditelite si s vnuci i nai lo6oto 6te si umre ne6tasten bez da ima koi da mu pomaga kato ostare..(nqma da ima deca..) ne se predavai govori s nego!
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Брат ти е пален дегенерат,ако аз бях на твоето място повече немаше да го погледна в очите + щях да направа още нещо в момента когато ги видя.
Направо ми се доплака брат![]()
По-голям ли си от него![]()
Streetball is my job!
е радвай се ти ще продълвиш рода ......... а за брат нема какво да се направи щом вече е обърнал резбата . дано да успее в живота щото повечето гейове не ги приемат мноо дружелюбно ........
Съвет ли - пази си гърба и никога не влизайте заедно под душове!!! А, сега сериозно - Човека явно си е такъв, ако искаш може да поговориш с него, но трябва да покажеш, че го разбираш и да научиш дали не е било просто някакъв оит или е системно![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Теб могат ли да те "отвикнат" да бъдеш хетеросексуален?Първоначално написано от HaPKoMaHqk
Кога сексуалната ориентация стана съпоставима с цигарите?
ама брат ти ли го еба или приятеля му еба брат ти ??? щото на човека може да му се е ебало . гей е този който го ебат !!!
добре де, по останалите теми винаги се намира поне едно момиче, което да каже, че е спало с друго момиче, при което няма абсолютно никакъв проблем. Тук обаче става въпрос за момче и айде врява до бога-той е гей..
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!