- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Брат ми е обратен :(
а Педал е този които ебеПървоначално написано от middle_of_noWhere
![]()
Иначе пич ,искренно ти съчуствам деа,няма вече нормални хора по улиците ,с тея емо фъешън прически и стаилове![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Awe vie hora li ste ili kvo ste ?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
Momcheto taka se e rodilo , tova e gen , koito ne moje da se premahne ... Kvo vi stava , da ubie brat si shtoto e gei li ... Emi ne ... Do avtora - priemi brat si takuv kakuvto e . Ako sega ti e trudno da govorish s nego , nedei , ako puk suberesh sili shte e po-dobre da se izqsnite s nego ... Vse pak ti e brat , tvoq plut i kruv , priemi tova , koeto e i da ne ti puka
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Съгласна. Кво като е гей момчето? Дай да избием сички гейове, лезбийки и подобни, щот са различни! Писна ми от ограничени хора.Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
Go anywhere, ride anything.
Emi mnogo zle za tebe ... Znaesh li kolko mnogo izpuskash ot jivota ... Az imam edin priqtel , koito e gei (i da otbeleja povecheto hora si mislqt , che geiovete sa kato po amerikanskite filmi takiva orefurcyneni ... emi ne e taka) ta tozi moi priqtel mnogo si go obichkam (kato priqtel) i ne mi pravi nikakvo vpechatlenie , che e gei , shtoto e mnogo gotin i svesten , dokato mnogo ot poznatite mi , golemite e*achi , koito samo se si broqt s kolko momicheta sa se e*ali , sa neposimi ...Първоначално написано от buffalo88
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Auu gledai za kvo se zahvana ... Emi problema e , che nqmam kirilica .... Auu kolko losho govori tova za mene ... nepremenno zaradi tebe shte otida da si kupq nov komputer za da ti pisha na kirilicaПървоначално написано от buffalo88
ogranichen tupak
![]()
Pp
i az sam na tova mnenie .... no bashta wi ako razbere shte go pukne ot boi ...........Първоначално написано от 6emet4e
![]()
Ami ne visq po cqlo denonoshtie v net-a , za da znam koq programka da si instaliram ... I ako malko se beshe zamislil pravopisa na latinica ne moje da suvpadne s tozi na kirilicata , zashtoto nqma sushtite bukvi .. vse edno ... nqma da se zanimavam poveche s tupaci , shtoto se otklonih mnogo ot temata ...Първоначално написано от buffalo88
Pp
Кофти ситуация, наистина. Да разбереш по тоя начин,че брат ти си пада по мъже. Говори с него(той сигурно е забелязал, че си влязал), може да е станало недоразумение. Пък и да не е. Надявам се ти да не си тесногръд като повечето хора в България и да го приемеш.
Music will save the world!
gei e tozi deto go ebat a ne tozi koito ebe a mejdu drugoto kato vleze brat ti vidqlite?
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
По вапроса дали тои или те него: сложу му яйце на стола ако седне и се счупи радвай се ако не се счупи ам![]()
GTA Stunting
+1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Здравей![]()
Предполагам, че си луднал доста - нормално е. Това, което сега трябва да проумееш, е че брат ти е роден такъв... не е нещо, което е избрал и за което е виновен. Той просто е такъв. Ако не можеш да го превъзмогнеш, просто не говори за това и се прави на ударен. Другият вариант е да говориш с него, да му кажеш, че знаеш и спокойно да го помолиш да не го прави, докато ти си там, защото ти е неприятно. Но в никакъв случай недей да казваш на родителите ви или нещо такова... това е нещо, което той сам ще направи, когато се почувства готов.
Приеми го от едно момче, което е минало през това - наистина е трудно за него. Не го прави още по-трудно![]()
Ако имаш въпроси, с удоволствие ще ти помогна, но моля на ЛС.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от VerryBerry
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аз също мисля, че човек сам си избира какъв да бъде. Това обаче не означава, че не можеш да си поговориш с него. Според мен трябва да подходиш много внимателно към темата, тъй като е доста деликатна и е възможно той да се засегне или да се скарате. Пожелавам ти успех и не го изключвай от живота си, независимо от това каква е сексуалната му ориентация.
xaxa nz az - samo vnimavai da ne te iznenada v grub![]()
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
хахахах да гледай да не изтърваш сапуна, че ще има Surprice![]()
![]()
![]()
![]()
Въъъ кви сте заблудени всички.![]()
![]()
В 2543435 теми ви казах, че ЧЕРЕН_ЧЕП, BLACKDICK, HYPERDICK и тн е един човек и всичките му теми са ебавки.
Ае давайте му още съвети.![]()
той май са го създали на ебавка![]()
![]()
+1 много хубаво го каза !!!Първоначално написано от ghostwisper
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.