- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Брат ми е обратен :(
Нищо не можеш да направиш ... Всеки сам си избира какъв да бъде и ти не можеш да го промениш, остава да се примириш, че е такъв....
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
tova e negoviq jivot i 6tom e re6il da e gei ti ne bi ospqla da go spre6.po dobre ostavi brat ti da izbere koga da kaje na ba6ta vi.apak moje i da ne e gei.saseda do nas predi vreme bqh 4ula 4e se e 4ukal s maj no sega si ima super qka macka za gadje i si e savsem normalen.po dobre kogato ste sami s brat ti pogovorete za tazi slu4ka i go popitai dali naistina e gei.![]()
какъвто и да е ти не можеш да промениш нищо така че ...![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Темата ебавка !!!![]()
гледай да не изтървеш сапуна че ше стане лошо използвай душ гел![]()
хаа ебаси ебавката![]()
:P
Съгласна съмПървоначално написано от 6emet4e
А и някой път на тези години тийновете нямат определена сексуалност.Може да отмине
Остави го
![]()
mi utre i ti moje da stane6 gei
seki izbira kuv 6a e
puk i moje da e
b seksualen da haresva i dvata pola nqma ni6ty lo6o ili puk sramno
![]()
Спокойно , брат ти не е единствения. Дишай![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Ам...коментирам тази тема защото и аз имам по-малък брат и ако го видя с друго момче може да се побъркам.Мисля че спадам към онези "ограничени" хора които не могат да приемат гейовете и лисбийките...това са психично болни хора открай време има два пола- мъж и жена те се допълват един друг и не могат да съществуват един без друг ... замислете се,ако 50 на 50 от населението са нормални и обратни поколението ни ще се намали до половина,а и си представете стреса на деца родени в такива двойки чрез инвитро- какво работи майка ти..а баща ти..ами аз съм с две майки...ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ ТАКИВА ДВОЙКИ...това си е аномалия..НО има едно огромно но той ти е брат и те обича както ти него дори и да има такива сексуални влечения нищо не може да се направи това са му убежденията и вярванията и дори да се подложи на лечение и дори да го спукат от бой това е тои това е неговата същност и ти като негов брат трябва да го подкрепиш защото повечето обратни остават сами и отритнати от семействата си...нима би се отказал от брат си не мисля че трябва да му обръщаш гръб независимо какъв е защото съм убедена че той не би го направил...и най добре говори с него и се опитай да го разбереш като ти обяснява кой и какъв е всъщност
+1 ама лесбийките ги възприемамПървоначално написано от JusT_bE_Me
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Напълно разбираемо е да си разтроен. Просто поговори с брат си. Явно това го влече и няма да го промени, но поговори с него, за да не го показва пред родителите си сега. Нека изчака малко някоя друга година и тогава вече като по-голям да им го каже. Иначе рискуваш родителите ти да се разтроят ама много.
AndreY.Arshavin.ами да то е разбираемо защотото по принцип на жените го вкарват и по лесно се приема че жена може да направи такова нещо докато един мъж...трудно е да си представиш човека койтотрябва да го вкарва на него да му го тикат хахах ама все пак и жените по рождение си имат вагина с това предназначение тка че ... нз дали ме разбра какво точно имам предвидама въпреки това в едно легло само за единия секс може би можеш да си го представиш но я си представи да имаш две майки... дали ще е приятно
..."мамо мамо, мама кога ще се прибере" сексуално напълно приемам жена с жена но да създадат семейство...малка аномалия хахах
ебати![]()
аз ако имах такъв брат да съм му теглил ножа, аз съм пуритан в тва отношение и мразя педалоподобните видовео
daimigo za 3 dena i 6te go napraq mom4e obe6tavam ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нЕ хОдИи с кЪСа пОлЛи4кАа За дА нЕ БуТа6 БебеШкА кОлИчКа
![]()
![]()
:P :P
Но му е брат !Първоначално написано от assd
Той сам си избира каква да му е ориентацията.200 % трябва да говороиш с него.Обесни му че гейовете не са на почит.Освен това да си гей не е нещо физическо а психическа нагласа.
лошо няма![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ти пък като си чул шум, защо си влязъл?Всеки си решава какъв да бъде, но все пак аз не съм много много "За"
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
е и? По-малко ли го обичаш вече? Или няма да му проговориш? Какво, не е брата за който мечтаеше ли? Айде стига простотии, постави се на негово място и готово. Никой не може да го съди! Избрал е да тръгне по тоя път, оставете го. А пък и може да е незнае кво иска...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Станалото, станало. Момчето така е решили, така е направило. Не можете да му кажете какво да прави. Всеки решава сам за себи си !!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Това, че брат ти прави секс с момчета не означава, че е хомосексуален. Хомосексуалист е онзи който се привръзва емоционално към някой от същия пол. Почти всеки тийнейджър, поне въднъж в юношеството е изпитвал нуждата да се съвукоплява с момче, ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕЙ!!!Първоначално написано от HYPERDICK
Сиреч, дори и да се ебе с най-добрия си приятел, не значи, че е гей!
Дори и аз съм правил неща с момчета, но не се чувствам гей ни най-малко!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.