.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 124
    Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Нищо не можеш да направиш ... Всеки сам си избира какъв да бъде и ти не можеш да го промениш, остава да се примириш, че е такъв....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

tova e negoviq jivot i 6tom e re6il da e gei ti ne bi ospqla da go spre6.po dobre ostavi brat ti da izbere koga da kaje na ba6ta vi.apak moje i da ne e gei.saseda do nas predi vreme bqh 4ula 4e se e 4ukal s maj no sega si ima super qka macka za gadje i si e savsem normalen.po dobre kogato ste sami s brat ti pogovorete za tazi slu4ka i go popitai dali naistina e gei.

какъвто и да е ти не можеш да промениш нищо така че ...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Темата ебавка !!!

Град
    в мазето ;dd
    гледай да не изтървеш сапуна че ше стане лошо използвай душ гел

хаа ебаси ебавката :P

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    живота си е негов и той може да прави каквото поиска с него... в крайна сметка не върши нещо незаконно...
    гадно ти е,но за съжаление мисля че няма какво да направиш...
    според мен мисля че е по-добре да не казваш на баща ти на този етап,особено щом си има и други проблеми или нещо такова,защото ако му кажеш само ще го разтроиш,а и той не вярвам да има какво да направи по-въпроса...
    Съгласна съм А и някой път на тези години тийновете нямат определена сексуалност.Може да отмине Остави го

mi utre i ti moje da stane6 gei
    seki izbira kuv 6a e
    puk i moje da e
    b seksualen da haresva i dvata pola nqma ni6ty lo6o ili puk sramno

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Той си избира с кой да си ляга, не му се меси, но и не го кори, бъдете си близки, все пак ти е брат по-добре го приеми такъв какъвто е.

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Спокойно , брат ти не е единствения. Дишай
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от HYPERDICK
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Той сам си избира с каква сексуалност да бъде.Ако е решил да е гей-разберете го и не се опитвайте да го променяте.Той ти е брат все пак. Надявам се темата да не е ебавка
    Нормален човек не би си направил шега с такова нещо!
    добре де Дръжте се с него като с нормален човек-какъвто е.Това да харесваш хора от собствения си пол не е болест.
    po lo6o e

Ам...коментирам тази тема защото и аз имам по-малък брат и ако го видя с друго момче може да се побъркам.Мисля че спадам към онези "ограничени" хора които не могат да приемат гейовете и лисбийките...това са психично болни хора открай време има два пола- мъж и жена те се допълват един друг и не могат да съществуват един без друг ... замислете се,ако 50 на 50 от населението са нормални и обратни поколението ни ще се намали до половина,а и си представете стреса на деца родени в такива двойки чрез инвитро- какво работи майка ти..а баща ти..ами аз съм с две майки...ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ ТАКИВА ДВОЙКИ...това си е аномалия..НО има едно огромно но той ти е брат и те обича както ти него дори и да има такива сексуални влечения нищо не може да се направи това са му убежденията и вярванията и дори да се подложи на лечение и дори да го спукат от бой това е тои това е неговата същност и ти като негов брат трябва да го подкрепиш защото повечето обратни остават сами и отритнати от семействата си...нима би се отказал от брат си не мисля че трябва да му обръщаш гръб независимо какъв е защото съм убедена че той не би го направил...и най добре говори с него и се опитай да го разбереш като ти обяснява кой и какъв е всъщност

Цитирай Първоначално написано от JusT_bE_Me
    Ам...коментирам тази тема защото и аз имам по-малък брат и ако го видя с друго момче може да се побъркам.Мисля че спадам към онези "ограничени" хора които не могат да приемат гейовете и лисбийките...това са психично болни хора открай време има два пола- мъж и жена те се допълват един друг и не могат да съществуват един без друг ... замислете се,ако 50 на 50 от населението са нормални и обратни поколението ни ще се намали до половина,а и си представете стреса на деца родени в такива двойки чрез инвитро- какво работи майка ти..а баща ти..ами аз съм с две майки...ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ ТАКИВА ДВОЙКИ...това си е аномалия..НО има едно огромно но той ти е брат и те обича както ти него дори и да има такива сексуални влечения нищо не може да се направи това са му убежденията и вярванията и дори да се подложи на лечение и дори да го спукат от бой това е тои това е неговата същност и ти като негов брат трябва да го подкрепиш защото повечето обратни остават сами и отритнати от семействата си...нима би се отказал от брат си не мисля че трябва да му обръщаш гръб независимо какъв е защото съм убедена че той не би го направил...и най добре говори с него и се опитай да го разбереш като ти обяснява кой и какъв е всъщност
    +1 ама лесбийките ги възприемам

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Напълно разбираемо е да си разтроен. Просто поговори с брат си. Явно това го влече и няма да го промени, но поговори с него, за да не го показва пред родителите си сега. Нека изчака малко някоя друга година и тогава вече като по-голям да им го каже. Иначе рискуваш родителите ти да се разтроят ама много.

AndreY.Arshavin.ами да то е разбираемо защотото по принцип на жените го вкарват и по лесно се приема че жена може да направи такова нещо докато един мъж...трудно е да си представиш човека койтотрябва да го вкарва на него да му го тикат хахах ама все пак и жените по рождение си имат вагина с това предназначение тка че ... нз дали ме разбра какво точно имам предвид ама въпреки това в едно легло само за единия секс може би можеш да си го представиш но я си представи да имаш две майки... дали ще е приятно ..."мамо мамо, мама кога ще се прибере" сексуално напълно приемам жена с жена но да създадат семейство...малка аномалия хахах

Супер фен
    ебати
    аз ако имах такъв брат да съм му теглил ножа, аз съм пуритан в тва отношение и мразя педалоподобните видовео

Човека се кабърка с калъбалъка тука

emi kato e obraten daigo za 3 dena i 6te go napraq mom4e

daimigo za 3 dena i 6te go napraq mom4e obe6tavam ti
    нЕ хОдИи с кЪСа пОлЛи4кАа За дА нЕ БуТа6 БебеШкА кОлИчКа :P :P

Цитирай Първоначално написано от assd
    ебати
    аз ако имах такъв брат да съм му теглил ножа, аз съм пуритан в тва отношение и мразя педалоподобните видовео
    Но му е брат !

Той сам си избира каква да му е ориентацията.200 % трябва да говороиш с него.Обесни му че гейовете не са на почит.Освен това да си гей не е нещо физическо а психическа нагласа.

лошо няма
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Ти пък като си чул шум, защо си влязъл? Всеки си решава какъв да бъде, но все пак аз не съм много много "За"
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    RuSe
    Разбирам,че се тревожиш за брат си,но това може да е само моментно. Период. А ако не е-нека сам си избира посоката. В днешно време децата вече не са деца. Надраснали са възрастта си много по-рано,от колко нашите родители (да не говорим за баби)
    Нека сам избира.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    е и? По-малко ли го обичаш вече? Или няма да му проговориш? Какво, не е брата за който мечтаеше ли? Айде стига простотии, постави се на негово място и готово. Никой не може да го съди! Избрал е да тръгне по тоя път, оставете го. А пък и може да е незнае кво иска...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Sofia
    Станалото, станало. Момчето така е решили, така е направило. Не можете да му кажете какво да прави. Всеки решава сам за себи си !!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Град
    Някъде на юг!

Re: Брат ми е обратен :(

Цитирай Първоначално написано от HYPERDICK
    Мега ми е гадно, хора. Вчера се прибрах от тренировки по - рано от обичайното. Влезнах в моята стая, за да си взема хавлия, за да се изкъпя, но чух някакъв шум - идваше от съседната стая - на брат ми, който е на 16 години. В момента, в който отворих вратата, го видях да прави секс с най - добрия си приятел - само видях, че бяха голи и се мърдаха нагоре - надолу. Скапани... Помислих си, че сънувам! Дано на никой не му се случва такова нещо. Излезнах, но не знаех какво да правя. Мега гадна работа. Днес се събудих, но се оказа, че не е било сън. Мега съм разстроен. Не знам какво да правя. Да говоря с него - какво да му кажа? Той вече прекрачи прага. Иначе ми изглеждаше нормален. Не видях признаци да бъде с такива наклонности. Много се води по модите и е с ония модерните Емо прически или там както се наричат. Ходи по дискотеки. Дали да говоря с баща ми за това, което видях, защото той ще се разстрои много. Достатъчно проблеми си има. За майка ми не искам и да си помислям! Ако имате някаква идея, дайте я. Предварително благодаря.
    Това, че брат ти прави секс с момчета не означава, че е хомосексуален. Хомосексуалист е онзи който се привръзва емоционално към някой от същия пол. Почти всеки тийнейджър, поне въднъж в юношеството е изпитвал нуждата да се съвукоплява с момче, ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕЙ!!!

Сиреч, дори и да се ебе с най-добрия си приятел, не значи, че е гей!

Дори и аз съм правил неща с момчета, но не се чувствам гей ни най-малко!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си