- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Брат ми е обратен :(
Брат, думата за тебе е бисексуален, затова моля те, недей така![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
mi priemi go takav kakavto e ako e emo zna4i sas sigurnost e gei no nqma nujda da kazva6 na va6te toi ima i usta i ezik i si4ko i se pak moje da govori tai 4e i sam moje da si kaje![]()
А как се чувстваш - хомо?Първоначално написано от Love_Boy
![]()
Вие па ебати съветите му давате...Първоначално написано от tqnkо
трябва да го разбереш.да го приемеш такъв какъвто е и да го подкрепиш защото вероятно той има нужда от подкрепата и разбирането на близък за него човек![]()
Купи на БРАТ ти едно въже и му кажи да са провеси през терасата за ПЕДАЛИ тва е оправията.... зарад такива жалки ..... света отива на НИКАДЕ !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
М какво ще го гледат съседите... направо ножа. Или го закарай на следващия гей парад, предполагам все някой заблуден камък ще свърши черната работа...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
единственото,което ще ти кажа е,че ти се МЕГА ограничен човек.Първоначално написано от HYPERDICK
МииИ нЕ,че сЪм надуТа ама нЕ ми пУка за нИкоЙ и нИщоЕгоисткА сЪм-Да,пОнякогА сама---но бЕз тъга.СърцетО ми не може да бъде разбито,понеже то никога не е било цяло
ne myse mesi ako iska toi 6e im kaje prodaljavai vse edno 4e ne se e slu4ilo![]()
(sun)~{}*
ми кво не са ли яки....Първоначално написано от AceXe
![]()
![]()
hei sega toi kato e gei ne mojesh da mu se surdish se pak az kato sum biseksulana brat mi se durji s men malko grubo no i vinagi mi pomaga v takiva trudnosti sega pogovori s brati nz koi e po golemiq no pogovori s nego kaji mu 4e vinagi shte si naraspolojenie i moje sled 2-3 god da si stane normalen no ako sega mu haresva da e s mom4eta neka da e s mom4etashte vidish 4e nqma nishto koi znae kakvo lo6o v tova
![]()
Не е вярно, че всеки сам избира сексуалността си .Все едно да си кажа "ам избирам си от днес да съм лесбийка"..да...ама не!За да си гей, трябва да имаш сексуален и емоционален наклон към момчета, почти същото е при момичетата.И за да си БИ също трябва най-малко сексуален наклон.Да прави каквото иска.На 16 е.Не казвай на родителите Ви, ако той реши ще каже, когато му дойде времето.А и да им кажеш нищо няма да постигнеш.
A.D.I.D.A.S.
Като за начало не бъди толкова ограничен!Не казвай нищо сякаш нищо не си видял!Спокойно няма да те изнасили докато спиш или такива подобни.Той ,ако реши ще им кажи!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Просто седнете на 4 очи и си приказвайте за това то др начин няма...
Говори с брат си, не с баща си (остави го той да му признае). Няма защо да ти е кофти. Това не е толкова лошо, той не е убиец или нещо подобно. Аз лично не харсевам никак гейове, но всеки има право на своя избор. Той го е направил. След като е по-щастлив така.... ок, трябва и ти да се радваш за него.Първоначално написано от HYPERDICK
Освен това може да е само за опита, все пак на 16 год. всеки е адски объркан и го тресе яко хормона.
Аз лично съм правила секс момичета, просто за опита, за спорта (пък и си казвам "Защо не? Какво лошо има?"), иначе си харесвам момчета, имам си приятел и т.н.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Изключително широко скроен съм. Моят съвет е БОЙ БОЙ БОЙ...вкарай го в правия път... т`ва е срещу природата, най-малкото е гнусно блях...
всеки човек прави своя избор как да живее и каква сексуалност да има ,все пак живеем в 21 век и трябва да приемаме нещата по добре,аз мисля че той сам трябва да реши дали да сподели с вашите![]()
![]()
Ох абе вие зле ли стее човек не си "избира" просто да бъде гей..
Просто не го привличат жените..
Всички пледирате за толерантност и разбиране, но поставете се на негово място, да влезете в стаята и да заварите брат си да чука друго момче.
Ако трябва да съм примерна гражданка и член на модерното общество, да трябва да му дадете свободата да бъде какъвто сам реши, но ако трябва да говоря като сестра, бих се чувствала ужасно. Говори с него, попитай го какво чувства, дали го е направил импулсно, само за да пробва или си е честа практика и това му харесва. Поговорете кат братя. Не смятам, че е редно обаче да казваш на родителите ви, това е негова работа, когато сам реши че е готов ще го направи. Само се дръж, сигурно ти е трудно, още повече че си станал и свидетел на гледката...Не можеш да се правиш, че нищо не е станало но все пак опитай да го приемеш, ако не можеш чак да го разбереш, поне свикни с тази мисъл.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Бате затваряш го брат си в един кенеф и му пускаш под вратата само разхлабителни да сере да сере да сере та да разбере за кво е гъза![]()
+1 сигурно е много гадноПървоначално написано от aniezina
![]()
Cruel Intentions