- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Брат ми е обратен :(
Ами все пак сам избира какъв да бъде.....все пак и гейовете са хора.. да сигурно е ужасно брат ти да е такъв... а може и да не е просто да е пробвал...поговори с него ама спокойно![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Ба моу гейове са извъдее начи. и после кат кажа на някой гей, кат на оня форготън ли къв беше и скачат кат петлета
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
Обратен, дрън дрън.Надали има толкова богат сексуален и житейски опит, че да знае какъв е. Прави се на интересен и голям и различен докато всъщност е един от многото (било то и гейове). В крайна сметка нека се чука, с който си иска, все пак това е неговият живот.
Don't worry, be happy!
iskash da kajesh emo geiПървоначално написано от HYPERDICK
of kat e tkf nz sram 4e ti e brat ne be gluposti
Nqma kakvo da napravish ne moje da go promenish!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Кво да ти кажа ако бях на тебе ше го набияма пак няя помогне най вероятно...
Нямам нищо против гейовете колкото повече гейове толкова повече момичета за насПървоначално написано от MySel`f
![]()
![]()
![]()
ама да не ми е в къщата нали разбираштой сам няма да пожелае да стой с мен под един покрив повярвай ми
![]()
![]()
Ми не нищо което не ми се пречка не отивам да му се пречкам ... тайче да си праят кото искат да се ебат с който искат стига да не ми влизат в личното пространство... от друга страна ако си учила малко правоще знаеш че чивеем в демокрация и както те имат право да се ебат с който искат аз имам право да ги мразя за това с кой се ебат
без да се меся в тяхното лично пространство
тайче ... тва е ако ми е роднина ше ми е гадно кво да и кажа
![]()
VerryBerry написа:
Той сам си избира с каква сексуалност да бъде.Ако е решил да е гей-разберете го и не се опитвайте да го променяте.Той ти е брат все пак. Надявам се темата да не е ебавка![]()
Към автора на темата:Първоначално написано от MySel`f
Определено си на 10-12 години и още си нямаш хабер от света, още по-малко си притеснен или загрижен за брат си, щом искаш да го изкодошиш на баща си/майка си , което е равно на големи семейни скандали и евентуално разрухата на цялото ти семейство.
Още един съвет: Не опитвай да "излекуваш" брат си от това, защото това първо не е болест, второ - много е гадно, аз се почувствах отвратително, когато приятелите ми искаха да ме "изцерят" от тази "болест".
Към авторите на критичните отговори: Вие сте хомофоби и нямате никакво право да съдите когото и да било,защото не мисли аверката Ви за много готина мадама, която би "оправил"...
И м/у другото, това , че съм гей не значи , че бих легнал със всеки 2-ри срещнат, така че няма какво да Ви е страх да не изпуснете сапуна в банята( и всякакви други тъпи лафове за педали)...
Към широкоскроените потребители: ROCK ON !!!
Equality For All !
аз примерно никога не бих позволил брат ми да е гей...от това което прочетох разбрах че е емо...на твое място бих направил следното:
острижи му косата!набии го говори после като мъж с него голям е вече кажи му че е тъпо не е нормално за тва е създадена жената,няма ли да го е срам да има деца и пред тях и т.н.,закарай го на курва и го дръж в свойта среда ... успехи !
Не се хабете да пишете по тая тема, ебавка е.Първоначално написано от Scarface...
ХИПЕРДИК ти си идиот.Първоначално написано от HYPERDICK
ами просто честито имаш си сестричка![]()
![]()
![]()
ВРЪЗВАЙ ГО НА КРЪСТА!
не го пускайте у вас докато не се върне на десния тротоар...
един бой според мене е добра идея
6tom e EMO....moje i da e gei, ama toi si znae....
аве било е само сън ако всички неща които съм сънувал са истина ... значи вкъщи тряа да живеят мечки и това че е с модерна прическа и ходи по дискотеки не означава че е гей ест че ще ходи модерно облечен няма да е като някои метали неподдаржани (не всички)![]()
савсем нормален си е човека
според мен трябва да го подкрепиш,за него може да е странно че харесваш момичета?Какъвто и да е той ти е брат и това не променя нещата ... поговори с него и мисля че ще е по добре да си мълчиш пре двашите
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *