.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124
    Ами все пак сам избира какъв да бъде.....все пак и гейовете са хора.. да сигурно е ужасно брат ти да е такъв... а може и да не е просто да е пробвал...поговори с него ама спокойно
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Ба моу гейове са извъдее начи. и после кат кажа на някой гей, кат на оня форготън ли къв беше и скачат кат петлета
    http://eroticabukovlak.bulboard.com/
    Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.

Голям фен
    Обратен, дрън дрън. Надали има толкова богат сексуален и житейски опит, че да знае какъв е. Прави се на интересен и голям и различен докато всъщност е един от многото (било то и гейове). В крайна сметка нека се чука, с който си иска, все пак това е неговият живот.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Брат ми е обратен :(

Цитирай Първоначално написано от HYPERDICK
    Мега ми е гадно, хора. Вчера се прибрах от тренировки по - рано от обичайното. Влезнах в моята стая, за да си взема хавлия, за да се изкъпя, но чух някакъв шум - идваше от съседната стая - на брат ми, който е на 16 години. В момента, в който отворих вратата, го видях да прави секс с най - добрия си приятел - само видях, че бяха голи и се мърдаха нагоре - надолу. Скапани... Помислих си, че сънувам! Дано на никой не му се случва такова нещо. Излезнах, но не знаех какво да правя. Мега гадна работа. Днес се събудих, но се оказа, че не е било сън. Мега съм разстроен. Не знам какво да правя. Да говоря с него - какво да му кажа? Той вече прекрачи прага. Иначе ми изглеждаше нормален. Не видях признаци да бъде с такива наклонности. Много се води по модите и е с ония модерните Емо прически или там както се наричат. Ходи по дискотеки. Дали да говоря с баща ми за това, което видях, защото той ще се разстрои много. Достатъчно проблеми си има. За майка ми не искам и да си помислям! Ако имате някаква идея, дайте я. Предварително благодаря.
    iskash da kajesh emo gei

of kat e tkf nz sram 4e ti e brat ne be gluposti
    Nqma kakvo da napravish ne moje da go promenish!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Кво да ти кажа ако бях на тебе ше го набия ма пак няя помогне най вероятно...

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Басиии обесете момчето, не, не - на кладата!!
    Какво като е гей? Завиждаш ли, яд ли те е? Не мислиш ли, че това си е негова работа/проблем? Doh, ограничени шматки..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MySel`f
    Какво като е гей? Завиждаш ли, яд ли те е? Не мислиш ли, че това си е негова работа/проблем? Doh, ограничени шматки..
    Нямам нищо против гейовете колкото повече гейове толкова повече момичета за нас
    ама да не ми е в къщата нали разбираш той сам няма да пожелае да стой с мен под един покрив повярвай ми

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Нямам нищо против гейовете колкото повече гейове толкова повече момичета за нас :) :) :)
    ама да не ми е в къщата нали разбираш :) той сам няма да пожелае да стой с мен под един покрив повярвай ми :) :smt084
    И това определено говори за твоето нямане нищо против гейовете..

Голям фен
    Ми не нищо което не ми се пречка не отивам да му се пречкам ... тайче да си праят кото искат да се ебат с който искат стига да не ми влизат в личното пространство... от друга страна ако си учила малко право ще знаеш че чивеем в демокрация и както те имат право да се ебат с който искат аз имам право да ги мразя за това с кой се ебат без да се меся в тяхното лично пространство тайче ... тва е ако ми е роднина ше ми е гадно кво да и кажа

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Той сам си избира с каква сексуалност да бъде.Ако е решил да е гей-разберете го и не се опитвайте да го променяте.Той ти е брат все пак. Надявам се темата да не е ебавка
    My life is music !

VerryBerry написа:
    Той сам си избира с каква сексуалност да бъде.Ако е решил да е гей-разберете го и не се опитвайте да го променяте.Той ти е брат все пак. Надявам се темата да не е ебавка

Към автора на темата:
    Определено си на 10-12 години и още си нямаш хабер от света, още по-малко си притеснен или загрижен за брат си, щом искаш да го изкодошиш на баща си/майка си , което е равно на големи семейни скандали и евентуално разрухата на цялото ти семейство.
    Още един съвет: Не опитвай да "излекуваш" брат си от това, защото това първо не е болест, второ - много е гадно, аз се почувствах отвратително, когато приятелите ми искаха да ме "изцерят" от тази "болест".

Към авторите на критичните отговори: Вие сте хомофоби и нямате никакво право да съдите когото и да било,защото не мисли аверката Ви за много готина мадама, която би "оправил"...
    И м/у другото, това , че съм гей не значи , че бих легнал със всеки 2-ри срещнат, така че няма какво да Ви е страх да не изпуснете сапуна в банята( и всякакви други тъпи лафове за педали)...

Към широкоскроените потребители: ROCK ON !!!
    Equality For All !

Повече от фен Аватара на Scarface_
    аз примерно никога не бих позволил брат ми да е гей...от това което прочетох разбрах че е емо...на твое място бих направил следното:
    острижи му косата!набии го говори после като мъж с него голям е вече кажи му че е тъпо не е нормално за тва е създадена жената,няма ли да го е срам да има деца и пред тях и т.н.,закарай го на курва и го дръж в свойта среда ... успехи !

Цитирай Първоначално написано от Scarface...
    аз примерно никога не бих позволил брат ми да е гей...от това което прочетох разбрах че е емо...на твое място бих направил следното:
    острижи му косата!набии го говори после като мъж с него голям е вече кажи му че е тъпо не е нормално за тва е създадена жената,няма ли да го е срам да има деца и пред тях и т.н.,закарай го на курва и го дръж в свойта среда ... успехи !
    Не се хабете да пишете по тая тема, ебавка е.

Re: Брат ми е обратен :(

Цитирай Първоначално написано от HYPERDICK
    Мега ми е гадно, хора. Вчера се прибрах от тренировки по - рано от обичайното. Влезнах в моята стая, за да си взема хавлия, за да се изкъпя, но чух някакъв шум - идваше от съседната стая - на брат ми, който е на 16 години. В момента, в който отворих вратата, го видях да прави секс с най - добрия си приятел - само видях, че бяха голи и се мърдаха нагоре - надолу. Скапани... Помислих си, че сънувам! Дано на никой не му се случва такова нещо. Излезнах, но не знаех какво да правя. Мега гадна работа. Днес се събудих, но се оказа, че не е било сън. Мега съм разстроен. Не знам какво да правя. Да говоря с него - какво да му кажа? Той вече прекрачи прага. Иначе ми изглеждаше нормален. Не видях признаци да бъде с такива наклонности. Много се води по модите и е с ония модерните Емо прически или там както се наричат. Ходи по дискотеки. Дали да говоря с баща ми за това, което видях, защото той ще се разстрои много. Достатъчно проблеми си има. За майка ми не искам и да си помислям! Ако имате някаква идея, дайте я. Предварително благодаря.
    ХИПЕРДИК ти си идиот.

ами просто честито имаш си сестричка

ВРЪЗВАЙ ГО НА КРЪСТА!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не го пускайте у вас докато не се върне на десния тротоар...

зарежи го тоя брат ти

един бой според мене е добра идея

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    не го пускайте у вас докато не се върне на десния тротоар...

6tom e EMO....moje i da e gei, ama toi si znae....

Град
    Fen kluba na LEVSKI
    аве било е само сън ако всички неща които съм сънувал са истина ... значи вкъщи тряа да живеят мечки и това че е с модерна прическа и ходи по дискотеки не означава че е гей ест че ще ходи модерно облечен няма да е като някои метали неподдаржани (не всички) савсем нормален си е човека

според мен трябва да го подкрепиш,за него може да е странно че харесваш момичета?Какъвто и да е той ти е брат и това не променя нещата ... поговори с него и мисля че ще е по добре да си мълчиш пре двашите
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си