Мега ми е гадно, хора. Вчера се прибрах от тренировки по - рано от обичайното. Влезнах в моята стая, за да си взема хавлия, за да се изкъпя, но чух някакъв шум - идваше от съседната стая - на брат ми, който е на 16 години. В момента, в който отворих вратата, го видях да прави секс с най - добрия си приятел - само видях, че бяха голи и се мърдаха нагоре - надолу. Скапани... Помислих си, че сънувам! Дано на никой не му се случва такова нещо. Излезнах, но не знаех какво да правя. Мега гадна работа. Днес се събудих, но се оказа, че не е било сън. Мега съм разстроен. Не знам какво да правя. Да говоря с него - какво да му кажа? Той вече прекрачи прага. Иначе ми изглеждаше нормален. Не видях признаци да бъде с такива наклонности. Много се води по модите и е с ония модерните Емо прически или там както се наричат. Ходи по дискотеки. Дали да говоря с баща ми за това, което видях, защото той ще се разстрои много. Достатъчно проблеми си има. За майка ми не искам и да си помислям! Ако имате някаква идея, дайте я. Предварително благодаря.