Цитирай Първоначално написано от JusT_bE_Me
Ам...коментирам тази тема защото и аз имам по-малък брат и ако го видя с друго момче може да се побъркам.Мисля че спадам към онези "ограничени" хора които не могат да приемат гейовете и лисбийките...това са психично болни хора открай време има два пола- мъж и жена те се допълват един друг и не могат да съществуват един без друг ... замислете се,ако 50 на 50 от населението са нормални и обратни поколението ни ще се намали до половина,а и си представете стреса на деца родени в такива двойки чрез инвитро- какво работи майка ти..а баща ти..ами аз съм с две майки...ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ ТАКИВА ДВОЙКИ...това си е аномалия..НО има едно огромно но той ти е брат и те обича както ти него дори и да има такива сексуални влечения нищо не може да се направи това са му убежденията и вярванията и дори да се подложи на лечение и дори да го спукат от бой това е тои това е неговата същност и ти като негов брат трябва да го подкрепиш защото повечето обратни остават сами и отритнати от семействата си...нима би се отказал от брат си не мисля че трябва да му обръщаш гръб независимо какъв е защото съм убедена че той не би го направил...и най добре говори с него и се опитай да го разбереш като ти обяснява кой и какъв е всъщност
+1 ама лесбийките ги възприемам