.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Имате ли..

Hybrid View

Имате ли..

Имате ли мусколи на корема плочки какви упражнения правите ако искате може и снимка да покажете

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ..плочки има само у нас в банята
    ..аа иначе предполагам,че в темата става въпрос за момчета...аз съм момиче и нямам плочки..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

http://www.vbox7.com/play:486ef07d
    иначе си правя коремни преси лягам и се дигам... спр мн ми се оформиха само пъвите две плочки (първият ред) казваите вие какво правите и какъв е резултата

тренирам джудо там праим на ден по 120 коремни....разни лецеви...там едни упражнения с щанга ....та..корема ми е плосък и стегнат
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

имам... от доста време... и не правя преси, те са си там
    ама не са някви прекалено изпъкнали като на културист, личи си че имам, но изглеждат добре

Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    имам... от доста време... и не правя преси, те са си там
    ама не са някви прекалено изпъкнали като на културист, личи си че имам, но изглеждат добре
    Я, кажи как го пра'иш, да пробвам и аз.

Аз иначе нямам, ама коремчето ми е стегнато - вече почти всеки ден правя коремни преси и други упражнения (но те са по-скоро за дупе и бедра).

не знам и аз
    явно се поддържат от много търчене насам-натам... явно и от един друг вид спорт също има ефект

аз преди години правех коремни често... почти всеки ден по 20-30 само... сега рядко, ако се сетя изобщо
    ама е хубаво, че изглеждат поддържани

Не правя никакви упражнения,но тренирам баскет и имам малко мускули на стомаха,но не прекалено.Аз съм момиче...

моето коремче е нормално..не правя нищо..миналата година лятото правех редовно коремни преси всеки ден и маи нямаше ефект

плочки нямам,правя упражнения за стягане и тренировката ми е за релеф.Под мазнината се усещат плочкит,но искам да имам просто стегнат корем без плочки и якоо напомпванее

Az ne haresvam plochki na korem na momiche,spored men towa e mn grozno,grubo e...ima dr na4ini da se postigne plosyk korem,ne samo s presite
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    еми...аз не познавам човек без мускули

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Фаянс, теракота, всичко имам

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    За мен лично е много грозно да видя момиче с плочки на корема..ама много! Вярно, това показва, че е тренирала, положила труд, но пак се е престарала!

Аз лично си имам стегнато коремче, ходя на фитнес (то без фитнес с тия храни пълни с хормони тука, ше стана 100 кила).
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си