- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена съм!
и с отверка . направо с ножица ако си падаш садо мазо .
електрическия трион !
зимаш един бобър ръсиш стърготини на вагината си и готово .
аве бобър .. катерица пускаш жълъдите и си ок
БисквитенотоЧудовище
аа ебаси спама вече се изчерпах от идеи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ае последно от мене за тая вечер :
с джедайски меч - мигновенно и без следи![]()
![]()
с метлата на баба и тя става имам и още идеи![]()
БисквитенотоЧудовище
probvai da si nabuta6 flakon montana.....
togava moje i da se zabludi
daje kat vidi po kolko poema6 6e te pomisli za nekoq kurva
da ne govorim 4e to si li4i ne samo po devstvenata membrana ami i po umeniqtata ti....
be nakratko ela ti napraim sefteto i da ne go lyje6 mom4eto![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
дебелата шкурка и почвай да шкуриш
шкуррр шкурр
БисквитенотоЧудовище
То па специално на момичето големи умения му трябват, за да не си проличиПървият път не е нещо толкова страшно и различно от всички останали, освен болката, и ако още от първия път си дърво, дърво си оставаш(освен ако не си се парализирала от болка, ама това става при някакви крайно тесни с много напористи партньори)
Иначе или му казваш, или се разширяваш с някоя дебела краставица примерно... не се сещам за нещо с по-подходяща форма. Макар че болката от първия път е толкова приятно нещо... на човек да му се прииска пак да е девствен.
На мен преди първия път нищо не ми беше влизало и беше много яко
Както прецениш
Успех!
да тя вагината само чака да изтървеш нещо и да го глътне...Първоначално написано от DiddyFilth
гледайте филма Teeth вагина със зъби брат мн яковсичко яде от маркери до дрелки (не във филма де)
БисквитенотоЧудовище
хахахаха стига бе ебала съм ви момичето го е страх а вие тука давате съвети как да се убива реже и шкури и се пак кажи му верваи ми ако не е мил ще се чуеш в цяла Б-я мен още ме боли нищо че той беше мил днес![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахаха и се пак използваи кълцалника той не реже ниго шкурка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахаха стига бе ебала съм ви момичето го е страх а вие тука давате съвети как да се убива реже и шкури и се пак кажи му верваи ми ако не е мил ще се чуеш в цяла Б-я мен още ме боли нищо че той беше мил днес![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Голем мастЪр се оказа ебаси .. аС си мислех че се мастУрбира ... ами след като нз-еш сама дали си се отворила или не къде си тругнала секс да правиш... Ако той те обича и познава достатъчно добре би трябвало да може дори по физиономията която ще направиш да разбере че ти е нещо непознато и за 1 път го правиш ... Не разбрах само какъв е бил смисъла да го лъжеш че си слапа с други .. след като рано или късно вс ще си излезне на яве ...![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Божееееее, това с маркерите изкърти - бе толкова ли нямаш какво да правиш, ами си взела да си завираш некви неща!Ми поне да си беше завряла някоя краставица и нямаше да имаш такива проблеми
![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.