- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена съм!
Голяма работа, девствена, недевствена! Нали уж ти е приятел. Ще те разбере. И се пише МАТУРБАЦИЯ!
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA
А още по-точно се пише маСтурбация!!!![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Вярно! Направо ме засрами![]()
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA
на къде отива света.някои лъжат ,че са девствени,за да не ги мислят за курви ,а ти лъжеш ,че си се ебала![]()
и защо?!?! за да не си по-назад от другите и да следваш "модата".сори мила ама тва показва колко си тъпичка (нищо лично).По темата: кажи истината на момчето. със сигурност ще разбере ,че ти е за сефте и тогава най-много да не ти проговори повече за тва ,че си го излъгала ,а и ти ще си останеш с лошия спомен.ако те пита дали си спала с някой преди тва кажи "не" и ,че само се носят такива слухове за теб.така най-много ще смегчиш вината си.айде успех и му кажи истината ,вместо да си буташ разни работи-да не вземе нещо да изчезне...
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
пропусна дезодорантитеПървоначално написано от Xtuning
![]()
по темата....може и да не разбере...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ти нали казваш ,че си девсвтена.Ако е така наистина и не си си направила сефтето с маркер,би трябвало да разбере.Зависи все пак доколко е нясно с женската полова система...
Но според мен най-добре му кажи истината.
Ако не кървиш къв ти е проблема :P
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Човек не бива да казва всичките си тайни, но това не означава, че трябва да лъже. Вярно е - става въпрос за собственото ти тяло и за това как се чувстваш, но ако срещу теб седи човекът, с който искаш да изживееш този момент, а именно първия път.. Не мисля, че трябва да имаш тайни от него.. Също така мисля, че той нито ще ти се присмива, нито ще те зареже заради тази лъжа. Просто бъди честна спрямо него, за да си имате доверие, така всичко ще се улесни :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Отидете некаде на скрито и му свали гащите и готово( и да не забравиш земи си малко маркери)![]()
GTA Stunting