- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Twilight
Преди 2-3 дена взех 2ра ръка то 1 фр книгата, да е видя защо толкова е хвалитеЕми не стигнах и до 20 страница, изключителна глупава книга, пробвах да е ползвам като тоалетна хартия и за това не става
![]()
и аз това щях да кажа.. хейт спойлерз >.<Първоначално написано от tItEufFf
Знаех, че тая история е пълна боза, но все пак тази сутрин се насилих да изгледам целия филм... ами прав съм бил. Умът ми не го побира как може да сте толкова зарибени по подобна пумия.
Сериозно ви казвам, че и за тоалетна хартия не става ;(
Аааа, ше стане.Първоначално написано от Jesus
![]()
Е, че има по- хубави книги , има.
Ама тая е супер зарибителна и супер ме радва. Не разбирам аз, защо тр да влезете 100 човека и да напишете, "че за тоалетна хартия не става"...
И то хора, които са гледали само филма, нали.
Все 1, няма значение, в крайна сметка е логично, че на цифра хора няма да им хареса...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
^ Ти написа едно "мммхм" и вече гузен негонен бяга...
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Огромен комерс стана.Вече ме е срам да кажа,че ми харесват книгите от разни 12-13 годишни фенки...Навсякъде ходят и крещят "-Имам плакат на Едддддддддддд..!!!!"
...
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
И к'во ти пука, "че е комерс" ?!
Да се срамуваш, че е популярно, е все едно да се срамуваш, че ти харесва нещо непопулярно, защото другите не го харесват.
Мании има всякакви, според мен книгата е увлекателна. Абстрахирайки се от всички истерии просто ми харесва. А не я плюя/харесвам, защото не е или не е популярна...
-I dont sympathize
Please open your eyes!
кво да ви кажа...срамувам се,че съм фенка на сагата...
сериозно ви казвам..срам,срам,срам...
толкова неориентирани фенове,толкова луднали..
толкова елементарни...
а лошото е че повечето фенове луднаха не по книгата,а по филма..и най вече по Роб..
на мен книгата ми харесва,филма също,но с такива фенове..
всеки втори който е гледал филма се пише фен..
и тръгнал да възхвалява..
спрете се малко...
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
ЕТО САЙТА С ПРЕВОДА НА ВСИчКИ КНИГИ!
http://bulgaria.ipbfree.com/
Регистрирайте се и отидете на ''Книги'' и там ще ги видите.Превода е страхотен![]()
Относно самата сага-историята е много вълнуваща и ми харесват книгите (които прочетох за няма и седмица преди около 4 месеца) .Макар че това е леко четиво и е поприцип за хора,които нямат никаква представа от книги и не четат въобще,тя стана най-успешната книга за 2008.чела съм стотици книги и е очевидно ,че Стефани Майър има ОТВРАТИТЕЛЕН стил,не мога да преброя просто колко пъти е повторила ''той каза'',''аз потръпнах,аз се усмихнах'' и.т.н.
Филмаджиите да не се обаждат,по-добре и момчетата да не се обаждат,това е момичешка книга и следователно мечта на всяко момиче,така че,момчета,не очаквайте да ни разберете![]()
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
Книгата може и да има нещо увлекателно в нея .. но филма е пълна загуба на време . Пълна xD ..
.!.
Тру-тата мразят фейкове.... тва си е от поколения - неизбежно![]()
![]()
аз съм гордо тру фенче пък![]()
![]()
Апф,тва не ми харесва,няма смисъл...Гледах две-три серии и се отказах..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
не.... ТуайлайтПървоначално написано от DimovB
какво си гледалаПървоначално написано от gangstata
![]()
![]()
![]()
на теб лично какво ти хареса във филма/книгата?Първоначално написано от puhen0to
Сериала![]()
Изпуснала съм първата страница,мислех,че за него става въпрос..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
![]()
сериал..
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!