- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Twilight
ясно колко си навътре с нещата...да кажеш,че книгата е тъпа ами да естествено щом не си я чел/а ..защо не си спестиш мнениетоПървоначално написано от Joc
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
try to stop meПървоначално написано от chester_love
хехе иска ти се то и на мен ми се искат много неща ама..все пак всеки си има мнение..просто не говори щом не знаеш..
искаш ли да се облечем като вампири и да правим хардкор секс ?Първоначално написано от chester_love
е май ти се искаПървоначално написано от Joc
ама аз мъжко или женско съм>?
къв хардкор секс бе
оня ден гледах филма ..бахти балъка .. момичето а тамън да свали дрешките и оня баммм НЕЕЕЕ НЕ МОГА .. пеерас![]()
и филма и книгата са яко боза .. пълна тъпня ..
великия ви плейбой е пълен идиот откъм визия
и разберете че ВАМПИРИ ВЪРКОЛАЦИ СВРЪХ СИЛИ БЛЕСТЯЩИ ХОРА НЯМА !!
и бтв как може да му слагат червило на тоя бе .. гнусно е (пуке)![]()
Аз поначало съм голям фен на фентъзито,всякакви магий,вещици,вампири и т.н. мн ми харесват и с огромен кеф ше си изчета светкавично една такава книга.Това е едното..друго което ме привлича естествено е забранената любов между двамата.Романтиката в книги и филми също ми е слабост.Също и това че това са съвсем различни вампири от обикновенните... просто всяко ново нещо като факт в книгите е съвсем ново ,не като да започна и да знам какво ще стане... мистерията ми харесва.Общо взето такаПървоначално написано от DimovB
аз лично след втората книга съм подръжник на второстепенен герой.... на Едуард перфекционизма ми идва в повече![]()
Здр искам само да съобщя на феновете на Здрач, които са изчели книгите и им се чете нещо на подобна вампирска тематика, в ей този форум http://bulgaria.ipbfree.com се започна превода на една друга поредица Vampire Kisses [Вампирски целувки]
За целта трябва да се регнете
,,Здрач'' струва 20 лв.
Както и ,,Новолуние"...
ъм здрач струва 15 лв , а новолуние 20 лвПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Абе важното е,че не е 63 лвПървоначално написано от puhen0to
...
Първоначално написано от SuNsEt
доколкото знам говореха за английското издание което май е 63 лв...
Прочетох книгите, като цяло нямат никаква литературна стойност, но пък са лесни за четене, езикът е приятен (английски, естествено, българският превод не струва) и историята е доста зарибяваща, приятно ми беше да ги четаПък и си падам по фентъзита, нормално е да ми харесат, не мисля, че съм си загубила времето.
ПП Последната част ("Breaking dawn") най-много ми хареса, може би, защото Бела претърпява най-голямо развитие, пък и структурата на книгата е по-интересна. Иначе 1ватата част също е много добра, определено повече от 2рата и 3тата![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Гледах филма,честно казано не е лош,обаче едва ли ще прочета книгите...
Много харесвам и 5-те книги.
Четох първата на хартиен носител,останалите - фен преводи, ама ми харесаха. След като гледах филма и прочтох 2-та книга тотално се зарибих.
P.S. Ще правя презентация за любимите си актьори и ми трябва клип на Едуард и Бела! Moviemaker-a ми е прецакан, така че ако някой има, моляяя да ми пише на лично!!![]()
Аз ги имам 4-те книги на компа преведени на български..
Сега чета още първата.. Малко изостанах защото няколко глави подред само се говори за любовта, колко сладко мерише момичето, че Алис е като газела.. и т.н. и т.н.![]()
Иначе филма не струва... Книгата пак е нещо сравнение с него..
Не мисля, че ще се запаля по тази мания..![]()
Около мене където и да отидех все го хвалеха тоя филм.И аз им виках : Аве сигурно е много тъп..те мн е як ве...и накрая се реших да го гледам..Жестоко филмче..На мен лично много си ми харесаКнигите...ще си ги взема..и аз ги имам на компютъра ама...не мисля да си развалям очите и да ги чета сичките оттам ;] ;pp
http://www.youtube.com/watch?v=pjRwg...rom=PL&index=7
Поздрав за всички фенове!!!!!![]()
![]()
![]()
Чудя се как точно ви остава време и желание за безсмислена злоба...
Не е като да е навсякъде ТУАЙЛАЙТ, една тема има, както всяко друго нещо във форума ще влезе някой нов и ще пише тема, която се изтрива обаче, не разбирам какъв е проблемът.
Ми къв е , че сте малки злобни душици и се чувствате супер яки като ги пускате тея неща... ОЛЕ МНОГО ЗАБАВНО, няам думи. Ся сте най- яките, как познахте....
gorska, по- интересни неща нямаш ли за правене?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Съжалявам, не може, нямам по-интересни неща за правене от това. Живота ми е състои в това да дразня twilight фенове. \Първоначално написано от bloodyF
/