- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Twilight
Здравейте,от известно време търся 1-на книга супер интересна.... обяче за жалост не мога да я намеря никъде в нета ..... книгата се казва "Twilight" на Stephenie Meyer (същност това е първата книга от поредицата) кофтито е че самата книга струва 63.96лв и някакси не ми се дават толкова много пари при условие,че мога да си я хакна![]()
![]()
![]()
![]()
мн неетично от моя страна...,ма се пак
там..
Молбата ми е ако може да ми кажете някой сайт от който мога да я дръпна,защотото в ZAMINDATA и АRENATA я няма .....
![]()
Благодаря предварително ... =]]
Наистина ли е 63 лева?!![]()
Баси, в Канада е 10 долара. Разбирам пари за преводач, ама 63 лева..
Иначе, ако те устройва да я четеш на английски може да пробваш в ebay.com, ще я намериш на по-малка цена.
http://books.search.ebay.com/twiligh...R40QQsacatZ267
А и когато книгата е пред тебе е в пъти по-яко.![]()
Еммм..да скъпички са,но ако не се лъжа първата е 42.. ,а втората вече е 63 ,,,обърках се ....,но се пак и 42 лева за книга не са малко... и това което каза за книгата,че е по-добре да е пред теб съгласна съм .... ,но се пак .. понякога се налага и да ползваш др изтoчници
=) мерси се пак са бързия отговор :]]
Дай си email-а на ЛС и ще ти я пратя.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На БГ излиза на 12.12.08.
Аз вмомента чета фен-превода.
Ако искаш дай скайп.
Виж си ЛС
пратих ти линкове към всички книги![]()
Тогава не беше ли премиерата на филмаПървоначално написано от halino0r
?
Аз първата книга почти я прочетох на английски и скоро минавам на следващата.
На 12.12.08 е премиерата на филма. Не съм чула нищо за издаване на книгите на български.Но ако разбирате достатъчно английски по-добре ги прочетете в оригинал, защото не искам да си представям колко от ключовите неща ще се "осакатят" в превода.
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
имате и я?някой ще ми я прати ли?на r_zahar4e@abv.bg ii na skype adresa mi sweet.appealths
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Да тогава излиза и книгата на БГ.Първоначално написано от little_elf
Не, филма и БГ превода излизат на 21 ноември. Световната премиера е била изместена заради Хари Потър 6. Но щом световната премиера е ноември месец при нас сигулно ще излезе чак пролетта през 2009. Гадно, ама пак ще си заслужава да чакаме. Ето и информацията:
Movie News Flash!
So, many of you have heard that the release of the sixth Harry Potter movie, Harry Potter and the Half-Blood Prince, has been moved from this Thanksgiving to next summer. First and foremost, please know that this schedule change has absolutely nothing to do with Twilight, me, or Summit Films (so enough with the imdb death wishes, okay?). This is Warner Bros. decision, and it was not motivated by anything Twilight-related.
Now for the good news! Though we're all sad to have to wait for Harry Potter, this open spot at the theater creates a cool opportunity. The good people at Summit were thrilled to let me know that now Twilight fans are going to get their movie three weeks earlier than scheduled. That's right—Twilight will be released in theaters November 21st! Let the merry-making commence!
--Stephenie
От официалният сайт на Стефани: http://www.stepheniemeyer.com/twilight_movie.html
Ако някой знае със сигурност датата на излизане в България, може ли да ми я каже? Мерси предварително, защото аз търсих навсякъде до където се докопах и освен световната премиера нищо не намерих.
А доколкото цените книгата първата и втората са по 48 лева, третата 71 и четвъртата 78 лева. http://import.book.store.bg/search?p...20&s=0&sin=101
Доколкото за това да си изтеглиш книгите ето тук ги има всички: http://thepiratebay.org/search/twilight/0/99/600
Междо другото във много форуми правят и фен преводи, но преводачите си държат да се знае че те са си го правили. С удоволствие ще ви пусна един фен превод на първата и втората книга, но надявам се да не злоопотребите с него.
http://twilight.foromotion.net/index.htm
Ами надявам се помогнах! Приятно четене.
Един живот се живее два пъти... стига да знаеш как!
Книгата струва 19 лева и някакви стотинки, ма не помня колко. Няма нищо общо с тия 63 лева, даже Breaking Dawn, която е най-дебелата от поредицата струва 29 лева. Говоря за книгите на английски. На български ще излязат през декември.
Иначе мога да кажа, че книгата е великолепна!!!!
Сега последно ще има ли превод на българскуи или не и ако има кога ще е?
Чакайте филма.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Защо?Първоначално написано от ju**
По удобно е.А и така губя 2 ч отколкото 2 дена.Първоначално написано от Thoughtless
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз преди месец прочетох и 4тата от поредицата (Breaking dawn)![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
В момента съм засипана с интересни книги и ми е малко трудно да намеря време за фен превода на Twilight. Така или иначе едва ли е купя книга, струваща ~50лв.
Скоро ще я издават и надявам се няма да струва толкова скъпо.
здравейте! може ли и на мен някой да ми прати преводите. много искам да прочета книгите преди да е излезнал филмътблагодаря предварително
Повечето филми по книги съксват яко. Не веднъж съм се убеждавала в това. По принцип съм голяма фенка на Стивън Кинг и съм прочела доста от неговите книги, та веднъж направих грешката да гледам един филм по книгата- "Мъртвата зона", беше направо ужасен. Естествено винаги си има и изключения- има и филми също толкова добри колкото книгата, но някак като чета, усещам героя много по-добре отколкото като го гледам. А и книгите са един вид начин за развиване на въображението- като четеш си представяш нещо. Докато филма е налагане на нечия друга представа за книгата...![]()