- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Twilight
Имам на Български първата и втората.( Twilight an
d The new moon),който иска да пише лично.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
>.<и аз искам преводите но като вляза в официалния бг сайт и ми иска специални права на потрибителя o.O wtf
Yep.Първоначално написано от KoRnFlAkE
Права си-едни от любимите ми филми.
И за второто съм съгласна.
Иначе за здрач - филма ще е доста по-слаб , но въпреки това се очаква да е култов.
![]()
Никой не може да ме убеди в ограниченото си мислене,че филма е по-хубаво от колкото да прочетеш книгата.Да не чета научна литература по цял ден,но поне развивам въображението си по някакъв начин,а не чакам да ми се поднесе на готово.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Когато не съм чела книгата, а само съм гледала филма нямам база за сравнение кое е по - добро и следователно не съм разочарована.За мен така е по удобно.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
някой има ли преводите?пратиха ми само първата част-много ми хареса!![]()
пак си давам и мейла-r_zahar4e@abv.bg
blagodarq![]()
![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Аз си я взех от "Книгомания" в мола. Търсех я още през началото на 2007,когато все още не живеех в София, и сега я намерих. Няма да ви описвам в каква истерия изпаднах, когато я видях на рафта заедно с "Eclipse" и "The Host". Разбутах приятелките ми и си протегнах ръката нагоре. Виждали ли сте във филмите как се забавя моментът? Същото се случи и с мен. Първите ми думи когато я държах в ръецете ми бяха "Колко е красива..." и я прегърнах и извиках "КУПУВАМ ЯЯЯЯЯ!". Едно от момичетата магазина се засмя и каза "Гушкай я, защото бързо свършват." После в училище си я разнасях нявсякъде и някакви момичта се спираха ахкаха и после се чуваше "ТОВА "TWILIGHT" ЛИ Е?!" А аз веднага интосиазирано отговарях "ДАААААААААА!" и така се запознах с разни хора.Сякаш говоря как ми се е родил син, ама истината е че се чувствам много гот от факта, че най после я имам. Дори си направих специален книгоразделител от черна и червена панделка с кръстче.
Ето за какво става дума.
http://prikachi.com/images.php?files/451096Z.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/451124F.jpg
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Малее тази книга мисля че е уникална,аз не съм я чела но сестра ми прочете вече първата и е мн мн вълдушевена,и направо се разтапя по нея.
Аз мисля да изчакам да излезе на български,защото се страхувам че няма да разбера всичко!
Естествено че оригиналът е много по добре ,но..
Ъм...и четирите книги ли ще излезнат през декември?(превода,искам да кажа)
It's too late apologize...
Да, някой знае ли? И на мен ми е интересно. Ще си ги взима и в оригинал и в превод.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Уф,спешно ми трябва превод на Breaking Down,някой да го има,или пък да знае от къде мога до прочета/сваля?
It's too late apologize...
Би ли ми пратил(а) втора книга от поредицата на Стефани Майър,четох в една тема,че я имаш на бг и бих искала да ми пратиш.Първоначално написано от bEbsI
Тенкс предварително!![]()
Мейлът ми: vesela_zheleva@yahoo.com
И за какво по-точно се разказва в тези книги? Гледам, че бая интерес предизвиква предстоящото им излизане на БГ.![]()
Бела Суoн винаги е била малко различна. Никога не водела се от околните, Бела никога не и е пукало за отношенията и с пластичните момичета от нейното училище във Феникс Аризона. Докато нейната майка не се жени повторно след което я изпраща да живее с нейния баща в малко дъждовно градче на име Форкс, Вашингтон. За Бела неoчаквано се променят много неща.. Но те се променят когато среща мистериозния и красив Едуард Кълън. Модерната интерпретация на Ромео и Жулиета, историа за забравената любовна афера между вампир и смъртна.Първоначално написано от Bianca
Ето ти линк на официалния сайт от който можеш да гледаш треилъра: www.twilightthemovie.com
Мъжките вампири по принцип са хубави (като изключим онези от "Интервю с вампир" .. и вземем Лестат за пример) .. къв е тоя ръб?!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
определено.Първоначално написано от Bianca
Едно е да четеш резюмето,друго е да прочетеш самата книга.И не,не си падам романтичка и не харесвам Ромео и Жулиета,но със самите си описания и сцени книгата грабва.Уважавам мнението ви,но не смятам,че е обективно.Първоначално написано от IvJonas
Така и не я разбрах тази мания по Twilight :O
Още не е излязъл филма, а всички вече си наслагали аватари от него и броят всяка минута до излизането му, защото се очаквало да бъде много добър о.О
Пък всичко, което има е книга на английски, струваща 60 лева (естествено, че процента на хората, които биха я прочели на английски е по-малък от този на хората, които ще я прочетат на български) и някакъв фен превод...
а сега виждам, че рейтинга му в imdb е 5 и нещо, което изобщо не е много...
+1 актьорския избор е доста слаб.Първоначално написано от Romance
ОМГ.. тва е някфа книга по някото всички канадчета са луднали якоооо... прочетох я за една седмица .. тук при мен книжката ако не се лъжа е 8 долара малката със ситен шифт ... не мога да ти помогна за саит за което съжелявамно чесно не мисля че си струва да я четеш .. през цялата книга се разправя за 1 и също как тя харесва този младеж Едуард и как тои е вампир... накрая сигурно последните 5 6 глави (от 24 общо) почва да става "нещо" което дори не е толкова интересно.. не ми харесва книжката но .. всеки си има право на мнение ако я намериш евала ако не .. свиркаи ти я пратя по пощата
![]()
п.п. гледах вчера филма ии.. книгата е доста по добре.. много от нещата във филма са изрязани което е нормално и някак изглеждаше .. скучен .. актиорите поне тази главната актриса Бела на моменти изглеждаше че си забравя думите.. камерата на някои места трепереше .. изглеждаше като типично домашно видео.. не съм очарована...
ПИИЙС .. не ме нападаите че не харесвам книгата.. поне съм я чела и зн за какво става въпрос![]()
гледала си филма?от къде си?дам...всеки си има право на мнение...а моето е че книгата е яка![]()
![]()
:P
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
В форума на здрач(българския) има линк за филма.Първоначално написано от anonim4e2