- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Twilight
яя че ми стана интереснонякои чел ли е останалите книги от поредицата ????
![]()
Има ли нещо общо с това?Първоначално написано от Make_Love
http://bg.dtrailer.com/movies/watch/twilight2
![]()
пссст..
Да бе,колкото харесвам чалгатаПървоначално написано от chocoleptic
Просто се чудех за какво да се заям с някого
![]()
Ама айде стига флууд че прекалих
Книгата е страхотна. Беше ми толкова интересна, че я прочетох за един ден. И филмът също не е за изхвърляне. И Робърт Патинсън, и Кристен Стюарт си изиграха добре ролите. Вече чакам 16 януари, за да излезе филма и по кината.
Някой може ли да ми прати преводите на емайл- anelka_13@mail.bg или на лс. Гледам,че bEbsI ги има,ако не те затруднява![]()
http://twilight.foromotion.net/forum-f13/topic-t137.htm
и бтв-филма си е мн добър,но всеки си има различен вкус...не схващам само какво общо има с "бозава американска комедия в колеж"
chocoleptic,ти гледал/а ли си го?
а защо филма го няма нито в замунда,нито в арена(тоест имаше го,но като лгедам и от 2те места са го махнали)?
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Решили са,че нарушава правата на потребителите.Може би защото още не е качен на кино не знам.Факт е обаче,че ту го качват,ту го свалят.Гледайте зорко и може да го хванете.Първоначално написано от Blo0dyBitch
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
те самите сайтове нарушават правилата(все нелегално са пуснати тея филми там)ама айде сега...не съм мн наясно
пък и аз си го дръпнах от http://www.mininova.org/search/twilight/seeds
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Има ли ги преведени и другите книги - 3 и 4, защото не ги намирам, а не издържам да не ги прочета в близките няколко дни... Помощ!!!Първоначално написано от Blo0dyBitch
П.П.Аз също имам регистрация в българския сайт, но ми показва, че трябва да имам специални права, за да мога да го отворя...![]()
November - в българския форум са преведени само първа и втора книга. От трета само две глави, ако не ме лъже паметта. Преводачката все пак си има личен живот - ходи на училище... и чакаме сега през зимната ваканция да превежда още - поне трета книга. Ще се наложи или да изчакаш или да четеш на английски. За официален превод нямам идея кога ще има.
Blo0dyBitch - от мининова какво е качеството, ако е по-добро да си го сваля, че тва дет го свалих от замунда е ужасно?
kalinapet, сравнително по-добро е от това в замунда и арена,но пак не е от най-качествените -все пак скоро излезе филма...
здр много ви моля някой да ми прати превод на първата книга на th3_kid@abv.bg много ще съм ви благодарна.![]()
Ако не го бях гледала как щях да знам , че е пълна излагация,но кво да се прави с толкова бюджет не се очакваше повече..Първоначално написано от Blo0dyBitch
Точно американска боза.
Гледай някой свестен филм да видиш какво се нарича хубаво кино.Аз на здрач щях да заспя.
Поредния несполучлив филм правен по книга.
![]()
Ааа аз чакам филма,мисля че ще е страхотенпосле може и книгата да прочета ако ми попадне от някаде.
![]()
Навсякъде Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight,, Twilight, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard,Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard,Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard,Pattison, Pattison,Pattison,Pattison, Pattison,Pattison, Pattison, Pattison,Pattison,Pattison,Pattison, Pattison,Pattison, Pattison, Pattison,Pattison,Pattison,Pattison, Pattison,Pattison, Pattison, Pattison,Pattison,Pattison,Pattison, Pattison,Pattison, Pattison, Pattison,
ДОЙДЕ МИ ДО ГУША ОТ БЕЗМОЗЪЧНИ ФЕНОВЕ НА TWILIGHT, ЕЙ!
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Здравейте много луднах по преводите ан първите две книги и прочетой че някой има и на другите два![]()
Та може ли някой по ЛС или на е-mail ( in4et0_o@abv.bg ) да ми ги прати час по скоро...Много ви благодаря предварително![]()
ае хора книгата струва едвам 15 лв бе ( бг превода имам предвид ) В списание "Браво" има плакат![]()
![]()
![]()
![]()
И ще има и още.Там пише че датата на излизане на книгата е 12 януари
"Книгомания"- на английски, на 12 януари превода на български вероятно във всички по-големи книжарници.Първоначално написано от Zelenika
И ИСТИНСКИТЕ ВАМПИРИ НЕ БЛЕЩУКАТ, КЪРСТЕН Е ТОТАЛНО НЕПОДХОДЯЩА ЗА БЕЛЛА, А АКО НЯКОЙ ПАК МИ КАЖЕ КООООООЛКО ХУБАВ Е ЕДУАРД ЩЕ ГО СКАЛПИРАМ!!!!
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Хей,и аз отдавна чакам книгата на бг ...ако може и на мен д ами пратите 1-ва част на имейла antoaneta_panova@abv.bg
?
Много ще съм ви благодарна![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
!!Първоначално написано от Rebellion_Angel
Така е!
Смърт за вампири с къса коса!
Едуард е ебати якият, заклевам се. Мно'о е хубав.
Колко от вас са виждали истински вампири? 0.о
И какво им пречи да си подстрижат косите, да кажем?!?![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Тук само спорите , а както се е видяло до решение няма да стигнете хД
Филма си е хубав , ако не го сравняваме с книгата....
моето мнение![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()