.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 234

Тема: Twilight

яя че ми стана интересно някои чел ли е останалите книги от поредицата ????

Re: Twilight

Цитирай Първоначално написано от Make_Love
    Здравейте,от известно време търся 1-на книга супер интересна.... обяче за жалост не мога да я намеря никъде в нета ..... книгата се казва "Twilight" на Stephenie Meyer (същност това е първата книга от поредицата) кофтито е че самата книга струва 63.96лв и някакси не ми се дават толкова много пари при условие,че мога да си я хакна мн неетично от моя страна...,ма се пак там.. Молбата ми е ако може да ми кажете някой сайт от който мога да я дръпна,защотото в ZAMINDATA и АRENATA я няма .....

Благодаря предварително ... =]]
    Има ли нещо общо с това?
    http://bg.dtrailer.com/movies/watch/twilight2
    пссст..

Цитирай Първоначално написано от chocoleptic
    Заяждам се с Чад..
    хД

Толкова голяма фенка ли си му , че обидата към него да засяга и теб .. ха-ха ..

Да бе,колкото харесвам чалгата Просто се чудех за какво да се заям с някого

Ама айде стига флууд че прекалих

Книгата е страхотна. Беше ми толкова интересна, че я прочетох за един ден. И филмът също не е за изхвърляне. И Робърт Патинсън, и Кристен Стюарт си изиграха добре ролите. Вече чакам 16 януари, за да излезе филма и по кината.

Някой може ли да ми прати преводите на емайл- anelka_13@mail.bg или на лс. Гледам,че bEbsI ги има,ако не те затруднява

Град
    Between The Hell and The Heaven
    http://twilight.foromotion.net/forum-f13/topic-t137.htm

и бтв-филма си е мн добър,но всеки си има различен вкус...не схващам само какво общо има с "бозава американска комедия в колеж"
    chocoleptic,ти гледал/а ли си го?

а защо филма го няма нито в замунда,нито в арена(тоест имаше го,но като лгедам и от 2те места са го махнали)?

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch

и бтв-филма си е мн добър,но всеки си има различен вкус...не схващам само какво общо има с "бозава американска комедия в колеж"

а защо филма го няма нито в замунда,нито в арена(тоест имаше го,но като лгедам и от 2те места са го махнали)?
    Решили са,че нарушава правата на потребителите.Може би защото още не е качен на кино не знам.Факт е обаче,че ту го качват,ту го свалят.Гледайте зорко и може да го хванете.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    те самите сайтове нарушават правилата(все нелегално са пуснати тея филми там)ама айде сега...не съм мн наясно
    пък и аз си го дръпнах от http://www.mininova.org/search/twilight/seeds

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    Почакай есенните листа...

Има ли ги преведени и другите книги - 3 и 4, защото не ги намирам, а не издържам да не ги прочета в близките няколко дни... Помощ!!!

П.П.Аз също имам регистрация в българския сайт, но ми показва, че трябва да имам специални права, за да мога да го отворя...

November - в българския форум са преведени само първа и втора книга. От трета само две глави, ако не ме лъже паметта. Преводачката все пак си има личен живот - ходи на училище... и чакаме сега през зимната ваканция да превежда още - поне трета книга. Ще се наложи или да изчакаш или да четеш на английски. За официален превод нямам идея кога ще има.
    Blo0dyBitch - от мининова какво е качеството, ако е по-добро да си го сваля, че тва дет го свалих от замунда е ужасно?

Град
    kalinapet, сравнително по-добро е от това в замунда и арена,но пак не е от най-качествените -все пак скоро излезе филма...

здр много ви моля някой да ми прати превод на първата книга на th3_kid@abv.bg много ще съм ви благодарна.

Ако не го бях гледала как щях да знам , че е пълна излагация,но кво да се прави с толкова бюджет не се очакваше повече..
    Точно американска боза.
    Гледай някой свестен филм да видиш какво се нарича хубаво кино.Аз на здрач щях да заспя.
    Поредния несполучлив филм правен по книга.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ааа аз чакам филма,мисля че ще е страхотен после може и книгата да прочета ако ми попадне от някаде.

Навсякъде Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight,, Twilight, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard,Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard,Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard, Eduard,Pattison, Pattison,Pattison,Pattison, Pattison,Pattison, Pattison, Pattison,Pattison,Pattison,Pattison, Pattison,Pattison, Pattison, Pattison,Pattison,Pattison,Pattison, Pattison,Pattison, Pattison, Pattison,Pattison,Pattison,Pattison, Pattison,Pattison, Pattison, Pattison,

ДОЙДЕ МИ ДО ГУША ОТ БЕЗМОЗЪЧНИ ФЕНОВЕ НА TWILIGHT, ЕЙ!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

^

Няма измъкване , нали?!

Здравейте много луднах по преводите ан първите две книги и прочетой че някой има и на другите два
    Та може ли някой по ЛС или на е-mail ( in4et0_o@abv.bg ) да ми ги прати час по скоро...Много ви благодаря предварително

Град
    Shinigamiville
    ае хора книгата струва едвам 15 лв бе ( бг превода имам предвид ) В списание "Браво" има плакат И ще има и още.Там пише че датата на излизане на книгата е 12 януари

А къде в София мога да намеря книгите?

Цитирай Първоначално написано от Zelenika
    А къде в София мога да намеря книгите?
    "Книгомания"- на английски, на 12 януари превода на български вероятно във всички по-големи книжарници.

И ИСТИНСКИТЕ ВАМПИРИ НЕ БЛЕЩУКАТ, КЪРСТЕН Е ТОТАЛНО НЕПОДХОДЯЩА ЗА БЕЛЛА, А АКО НЯКОЙ ПАК МИ КАЖЕ КООООООЛКО ХУБАВ Е ЕДУАРД ЩЕ ГО СКАЛПИРАМ!!!!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Благодаря

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хей,и аз отдавна чакам книгата на бг ... ако може и на мен д ами пратите 1-ва част на имейла antoaneta_panova@abv.bg ?
    Много ще съм ви благодарна
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    И ИСТИНСКИТЕ ВАМПИРИ НЕ БЛЕЩУКАТ, КЪРСТЕН Е ТОТАЛНО НЕПОДХОДЯЩА ЗА БЕЛЛА, А АКО НЯКОЙ ПАК МИ КАЖЕ КООООООЛКО ХУБАВ Е ЕДУАРД ЩЕ ГО СКАЛПИРАМ!!!!
    !!

Така е!

Смърт за вампири с къса коса!

Едуард е ебати якият, заклевам се. Мно'о е хубав.

Колко от вас са виждали истински вампири? 0.о
    И какво им пречи да си подстрижат косите, да кажем?!?

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Тук само спорите , а както се е видяло до решение няма да стигнете хД
    Филма си е хубав , ако не го сравняваме с книгата....
    моето мнение
    ... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си