- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Twilight
Cheta nasqkude sichki se kefqt mega qko na Twilight gledah go na kino,baahsi qkiq e chesno,nqqm turpenie da si go drupna,a za Eduard....![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
!!!Първоначално написано от Rebellion_Angel
факт.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мина Хари Потър-манията и дойде друга. Поне и тя е свързана с книга....
Аз по принцип харесвам вампирите. Интересни са ми. Гледала съм там разни филми за вампири /хей Брат Пит и Том Круз бяха доста хубави вампири, като се има предвид колко са били млади през 1994/ . Даже по едно време исках да съм вампирка![]()
както и да е
и този филм ще погледна, но трейлъра не ми направи особено голямо впечатление
Мене и Хари Потър ме кефеше супер много и имам много хубави моменти с книжката, както и с филмите, нищо, че сравнение с книгата не струват.
И Туайлайт ми харесва, не виждам причина да не ми харесва. Това, че на другите също им е харесва не е причина на мен да не ми харесва :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ми, мисля, че ще ти хареса.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Що, в Наруто има ли?![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Наруто последните 2-3 епизода са под всякаква критика иначе има комбинаторика с която преценяват силата на противника, днес съм прочел към 200 страници (тоест 1 записки близо 3 пъти) по алгебра и ми писна от математика![]()
В Туайлайт няма грам, споко![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Комбинаториката е за нуубс...
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Сега 2ри семестър ще запиша това : http://www.fmi.uni-sofia.bg/educatio..._smyrtnost.pdf
Ти филма гледай ся![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Що бе тва е мноооо яко ще мога да пресмятам за кой кога ще ям блага пшеница![]()
е че то и аз имам у дома рафт с Хари Потър![]()
![]()
ама филмите не съм ги гледала всичките![]()
аз ей сега си дръпнах тоя Здрач и утре ще пиша дали ми е харесало...
Който не е гледал филма или не е чел книгите,да го направи-няма да съжалява.Уникални са!Актьорите,сюжета,реплик ,сичко е на много добре подбрано![]()
Twilight (h) Обожавам го![]()
Прекрасна книга,искам и аз такова вампирче
![]()
![]()
За 2 дни я прочетох,не можех да спя само Twilight ми беше в главата,четох по 5-6 часа на ден (h) Обичам twilightttt
![]()
![]()
Същото и за книгата.Първоначално написано от PainMonopoly
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Значи снощи го гледах прословутия филм. Добре е сниман, изпипан е от към техника и т.н. Обаче много драма много нещо... Вампирите са добрите и как спасяват момичето...Уоуу...
Тая Бела е най-дразнещия персонаж. Наистина прекален е тийн привкуса.
Вампирите са лошите, затова са толкова привлекателни. Не може просто така да им се поставят някакви ореоли. И вече и мисли да четат, и бъдещето да виждат. Никъде го няма това. Прекалено много са идеализирани. Да не би вампирите да са новите супер герои ?
Любовната история пък много куца. Съгласна съм, че любовта е забранена, но липсва всякаква близост и интимност. А това не е любов...
И как човек с такъв житейки опит като Едуард ще се влюби в някаква обикновена девойка, само заради аромата й? Бела така и не блесна нито с лични качества, нито поне с външен вид.
Интересна тематика е избрала авторката, но като прочетох какво става после... Не, мерси.
Иначе актьора е супер. Робърт Патисън добре си играе ролята, много добре даже. Хубав вампир еКато цяло неговият персонаж ме накара да остана будна по време на филма. Но е далеч от ранга на "Кралицата на прокълнатите" и "Интевю с вампир"
Здрач...Ок,първо за книгите.По принцип,когато се зададе някаква нова мания,гледам да стоя надалеч.След като обаче почти всички мои приятелки се зарибиха,се почувствах длъжна поне да знам за какво става въпрос.Порових из форуми,прочетох тва-онова,стори ми се интересно и реших да си дръпна първата книжка.В следващите две седмици никой не можеше да ме отлепи от компа,прочетох всички четири книги плюс 12те глави от недовършената пета.Харесва ми,въпреки че книгата си има доста недостатъци.Стилът на писане е...никакъв,общо взето.И наистина нямам нужда на всяка страница да ми се повтаря колко е перфектен Едуард(който,между другото,определено не е перфектен).Любовта между Бела и Ед се основава на факта, че...тя мирише хубаво,а той е красив?!Но ми хареса идеята за невъзможна любов.Също ми харесва колко обикновена е Бела.Несигурността и непохватността и придават някакъв особен чарОт друга страна ме изнервя с всичкото това "хипервентилиране","забрави х как да дишам","той ме целуна и аз припаднах" и тн. Иначе за Едуард...контролиращ,власте н,мислещ,че знае всичко,прекалено предпазлив...не разбирам кое му е толкова великото.Но в интерес на истината,не ме дразни.Всъщност,харесвам книгата,въпреки всичките и недостатъци.Филмът е друго нещо.За някой,който не е чел книгата,може и да е готин.Но аз бях втрещена от това колко много са променили нещата.Та във филма има сцени,които просто ги няма в книгата,а други са променени до неузнаваемост.Робърт Патинсън е симпатяга,смятам,че е подходящ за ролята.Кристен също ми допада.Но като цяло,предпочитам книгата пред филма.Сега чакам края на 2009,когато би трябвало да излезе филмът New Moon.Надявам се този път,със сменен режисьор,нещата да се получат по-добре.
между другото книгата струва 14.99 вчера си е купих
Абе това заслужава ли си изобщо да го тегла ?![]()
Че нещо много народ се запалиха по т'ва..