.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 234 от общо 234

Тема: Twilight

Ми в общи линии така изглежда...
    Като сме почнали да си гоним целите на живота, к'во ще стане ако целта на моя е да ти счупя носа?

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от tedytyy
    http://www.youtube.com/watch?v=pjRwgndzuII&feature=PlayList&p=600C0C0CEFF 48035&playnext=1&playnext_from=PL&index=7

Поздрав за всички фенове!!!!!

WE HATE YOU!

mhm ) като не ти харесва махай се и отивай в анти-фен темата....
    Съжалявам, не може, нямам по-интересни неща за правене от това. Живота ми е състои в това да дразня twilight фенове. \/
    +

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Като сме почнали да си гоним целите на живота, к'во ще стане ако целта на моя е да ти счупя носа?
    е, айде, по-скойно, моля те!!! знам, че истината боли, но трябва да я приемеш, мой
    и изобщо не съм имала намерение да се заяждам с никого, така че ако обичам престани.

е, айде, по-скойно, моля те!!! знам, че истината боли, но трябва да я приемеш, мой
    и изобщо не съм имала намерение да се заяждам с никого, така че ако обичам престани.

нямала си намерение да се заяждаш?
    тогава за кво пусна клипчето в темата ЗА туайлайт?

Град
    Цитирай Първоначално написано от eple

нямала си намерение да се заяждаш?
    тогава за кво пусна клипчето в темата ЗА туайлайт?
    примерно защото не съм гледала всичките 15 страници и не знам че тук са се населили само "фенове"
    и примерно защото не съм гледала другите раздели
    хауевър, преставам да отговарям, защото е адски неприятно като видя тази тема 1ва в раздела

In conclusion, I will leave you with this:
    здрач е боза и се надявам един ден да го разберете

Град
    Непостоянно
    gorska
    златна си
    .!.

Мозъкът ти е боза, ама като гледам по някаква случайност на съдбата още не си го осъзнала.
    Аз съм напълно спокойна, ако мислиш, че те заплашвам можеш да си сигурна, малки патки дето се правят на много важни най- обичам за закуска.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Мозъкът ти е боза, ама като гледам по някаква случайност на съдбата още не си го осъзнала.
    Аз съм напълно спокойна, ако мислиш, че те заплашвам можеш да си сигурна, малки патки дето се правят на много важни най- обичам за закуска.
    Виж, ако мозъка ми беше боза, нямаше да е хич случайно, а напълно логично да не съм го осъзнала, не мислиш ли?
    Така че да приемем, че си права и това е така, Благодаря ти за просветлението!!!

П.П. Наистина не мисля, че е нужна такава враждебност

Филма е готин, книгите са невероятни и петте. Сано ме дразни т'ва ,че се превърна в мания и вече всяка пикла знае за Туаилайт и се фука ,че е чела някоя от книгите (може би 1-вата й книга в живота xD ), вече е модерно да си фен на Туайлайт .... Е , на мен наистина много ми харесва , но нямам намерение да се вманиачавам.Не може да се отрече обаче- Туайлайт си заслужава уважението, една наистина вдъхновяваща история.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си