- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Twilight
Ми в общи линии така изглежда...
Като сме почнали да си гоним целите на живота, к'во ще стане ако целта на моя е да ти счупя носа?![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
+Първоначално написано от gorska
е, айде, по-скойно, моля те!!! знам, че истината боли, но трябва да я приемеш, мойПървоначално написано от hardball
![]()
и изобщо не съм имала намерение да се заяждам с никого, така че ако обичам престани.
Първоначално написано от gorska
нямала си намерение да се заяждаш?
тогава за кво пусна клипчето в темата ЗА туайлайт?![]()
примерно защото не съм гледала всичките 15 страници и не знам че тук са се населили само "фенове"Първоначално написано от eple
и примерно защото не съм гледала другите раздели
хауевър, преставам да отговарям, защото е адски неприятно като видя тази тема 1ва в раздела
In conclusion, I will leave you with this:
здрач е боза и се надявам един ден да го разберете
Мозъкът ти е боза, ама като гледам по някаква случайност на съдбата още не си го осъзнала.
Аз съм напълно спокойна, ако мислиш, че те заплашвам можеш да си сигурна, малки патки дето се правят на много важни най- обичам за закуска.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Виж, ако мозъка ми беше боза, нямаше да е хич случайно, а напълно логично да не съм го осъзнала, не мислиш ли?Първоначално написано от hardball
Така че да приемем, че си права и това е така, Благодаря ти за просветлението!!!
П.П. Наистина не мисля, че е нужна такава враждебност![]()
Филма е готин, книгите са невероятни и петте. Сано ме дразни т'ва ,че се превърна в мания и вече всяка пикла знае за Туаилайт и се фука ,че е чела някоя от книгите (може би 1-вата й книга в живота xD ), вече е модерно да си фен на Туайлайт .... Е , на мен наистина много ми харесва , но нямам намерение да се вманиачавам.Не може да се отрече обаче- Туайлайт си заслужава уважението, една наистина вдъхновяваща история.