.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да го накарам да изрази чувствата си ???

Здравейте, ам ... искам да помоля за съвет. Запознах се с едно момче и сякаш веднага се влюбих .. После по случайност го видях и след време станахме добри познати, но знаех, че той също не е безразличен към мен. Да НО дойде един негов приятел, момчето, с което се харесахме ни запозна и стана така, че излязох с неговия приятел уж като приятели. На следващия ден бяхме всички на плаж, приятелят му се държа сякаш сме гаджета и след като замина за една седмица, момчето което харесвах не спря да ми повтаря колко ли съм влюбена в приятеля му ... Постоянно повтарях " Да, да .. стига глупости" или " Спри се с това ... ". На следващата седмица, когато приятелят му дойде ясно показах, че не го харесвам. Всички бяха на ясно ... Но с течение на обстоятелствата момчето, което харесвах излизаше с други момичета колкото да не е сам ... Веднъж като приятелка му бях казала, че трябва да си намери прителка ... И аз не знам защо .. Е той си намери .. няколко ... НЕ се бяхме виждали около 5 дни, аз не говорех много с него .. беше ми някак неудобно ... Но, когато го виддях днес той ме пита дали съм с някого, аз му отговорих, че нищо сериозно, а той отговори: " Изпусна питомното, за да гониш дивото" ... След това се направи, че е забравил как се казвам, а аз му отговорох " Хах ... ще ми се спомниш", а отговорът му беше " Да, може би през септември"... Накрая на разговора той пита : " Поне липсвам ли ти от време на време ? " Усетих, че все още има нещо към мен ... Но се ядосах заради казаното му досега и му отговорих " Не " , видях изражението му - беше разочарован, но прекалено горд да си каже това, което мисли. Излъгах го за това, че не ми липсва ... а когато си говорехме преди това му бях казала, че го чувствам като фр и то само защото не успя да ми покаже, че той не чувства същото и вместо да каже, че той не изпитва само фр чувства - той се замисли за малко и каза .. " Да да и .. аз така", от което разбрах, че е обратното .. PLS кажете ми как да го накарам да каже всичко, което мисли, защото с недомлъвки не става ... Само заради това, че е твърде горд, за да признае нещата не се получават ...

П.С. За това, че ме харесва съм сигурна. Всяко момиче може да разбере това, а и съм го чувала от негови приятели ...

обади му се да излезете някаде само двамата и му кажи всичко което чувстваш и после го притисни до стената , че ако не си признае какво му е на сърцето ще скъсаш всички връзки с него и повече няма да искаш да го видиш .. е не тва сиг няма да проработи мии трябва да забравите гордостта и т.н.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Еми дрогирай го,
    или използвай Veritaserum.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Еми дрогирай го,
    ааа веритасерум само магьосниците могат ..ние сме мъгъли

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от little_star
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Еми дрогирай го,
    ааа веритасерум само магьосниците могат ..ние сме мъгъли
    Верно.
    Той само Хитър Петър ги
    правеше тея пинизи,нали?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    (: Русе :)
    Ами сподели с него, че ако не ти каже какво чувства ще си прережеш вените
    So free

Без да се обиждаш, ама си се държала супер глупаво Момчето е щяло да ти разкрие чувствата си още тогава, ама....
    Не се сещам какво друго можеш да направиш освен да му се извиниш и да му кажеш това, което написа тук
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си