.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен Аватара на babity

Помощ! Крият ме от любовта!

Т'каааа... морето ми беше много лайняно! За седем дни само един път успях да се измъкна за дискотека и то с най - тъпия ми братовчед. Забелязах, че в дискотеката седи пред мен все едно съм с охрана. Да, гъзарско е, ама пречи на мъжорята да ме видят. Не, че има много за гледане, ама ако изпусна нещо заради него? Ами ако любовта на живота ми не ме види, защото тоя ръб седи пред мен с кръстосани ръце? И като се замислих винаги на дискотека има по някой такъв ръб, който да ме крие от света и мъжорята, а най - трагичното е, че и аз ги губя от поглед, защото брат ми или някой бра'чед е проЗ. Как да ги премахна?

Град
    L.A. \ Moscow
    защо примерно не излезеш сама, или да му тикнеш 1-2 фитила да си хване някоя гаджетия там...
    Raise your fist!

Еми ходи с жени(приятелки) на диско. Май ти се спи и мисловната дейност нещо...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Жените са на море! Пък и аз тях малко... така... съм ги изоставила напоследък, излизат без мен, а и по дискотеки изключително рядко. Пък и съм дребак. В дискотеката ня'а как да се набутам ако не съм с големите компании на някой друг...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Какво да ти кажа..имам подобни проблеми с наще. Никъде да не ходя, никъде да не излизам сама..Абе глупости..

пробвай понякога да се измъкваш без такива навлеци.
    ♥ ♥ ♥

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!

Re: Помощ! Крият ме от любовта!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Т'каааа... морето ми беше много лайняно! За седем дни само един път успях да се измъкна за дискотека и то с най - тъпия ми братовчед. Забелязах, че в дискотеката седи пред мен все едно съм с охрана. Да, гъзарско е, ама пречи на мъжорята да ме видят. Не, че има много за гледане, ама ако изпусна нещо заради него? Ами ако любовта на живота ми не ме види, защото тоя ръб седи пред мен с кръстосани ръце? И като се замислих винаги на дискотека има по някой такъв ръб, който да ме крие от света и мъжорята, а най - трагичното е, че и аз ги губя от поглед, защото брат ми или някой бра'чед е проЗ. Как да ги премахна?
    тая тема е ебафка !!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Помощ! Крият ме от любовта!

Цитирай Първоначално написано от babity
    АК-47-ще се
    наакат 47 пъти,като го насочиш
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    +1

на дали мъжа на живота ти ше го намериш в дискотеката..по скоро някой пиян,който иска да се възползва от теб само за една вечер...не че и първото не е възможно ,но в мн редки случеи
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    еми не ходи с него на дискотека бре
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Дай му хапчета за разтройство.... разхлабителни им се викаше.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    40 Miles from the Sun
    Kill them all!
    Чачо, сънувах, че умираш.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Следващия път го напий и му намери някоя курвичка да се усамотят някъде и ти да си фрее
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    varna
    Моя съвет е първо да порастнеш толкова че вашите да те пускат и сама на дискотека! После мисли кой можело да изпуснеш. И в дискотека няма да срещнеш "любовта си" ами само поредния тъпкач.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Моя съвет е първо да порастнеш толкова че вашите да те пускат и сама на дискотека! После мисли кой можело да изпуснеш. И в дискотека няма да срещнеш "любовта си" ами само поредния тъпкач.
    +1

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    То и т'ва не е малко! :P

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    1вооо в разрез с всички останали мнения - в дискотеката можеш да срещнеш всеки, който срещаш и на улиците. И на готините хора понякога им се слуша готина музика СИЛНО и им се куфее . Вие си мислете, каквото 'щете. Как предлагате иначе, ако не на дискотека , или в училище... На тия обикновените места. Сигурно тя ще си върви по улицата и изведнъж един супер готин, супер сладък, печен, добър, СВОБОДЕН ( ей тук стана невероятното ) ще дойде при нея и ще каже " Влюбен съм до уши в теб, вярваш ли в любовта от пръв поглед или да мина пак?" Така , де, тия на 14 ще кажат " Да, 'що не", а аз ще им кажа - гледате мно'о тийн филми.

Така сега на ДВЕ: Никога няма да пораснеш достатъчно, за да те пускат сама. Аз съм на 21, още ме питат къде ще ходиш, кога ще се прибереш , с кой си, ама как ще ходиш с тия на дискотека, ама.... Разликата е, че аз вече мога да тръшна вратата от външната страна и номерът с " Наказана си" нЕма да мине. При теб обаче ще мине.

Да ти кажа, горилите не са чак толкова лоши, независимо от каква роднинка линия са. Можеш да си танцуваш и около тях. Това, което трябва да направиш е , когато танцуваш просто да не изглежда така сякаш той е с теб или поне не, че ти е гадже. Това спира всички момчета около теб. Затова бих предложила или наистина да намериш на младежа, с който вашите те пращат компания - независимо дали са неговите приятели и компания и да ходиш с тях, или женска компания - от дискотеката или преди нея . Така той хем ще е там и ще те пази от някой недоброжелателен натрапник, хем ще е достатъчно зает, за да не се държи , като охраната на Кенеди. А може и да поговриш с него, че може да седне на бара, да пийне по едно, а ти ще си ей там, той ще те вижда и ще си танцуваш . Ако навиеш някоя приятелка да дойде, за да си танцувате двете - още по-лесно ще е всичко.

Колкото до недоброжелателните типове - те са доста в дискотеки и това им личи още повече наквасени. Не само вашите трябва да се притесняват за тях, но и ти. Методът с охраната на бара е доста добра стратегия и за двете страни - родителска и тийнейджърска .
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    1вооо в разрез с всички останали мнения - в дискотеката можеш да срещнеш всеки, който срещаш и на улиците. И на готините хора понякога им се слуша готина музика СИЛНО и им се куфее . Вие си мислете, каквото 'щете. Как предлагате иначе, ако не на дискотека , или в училище... На тия обикновените места. Сигурно тя ще си върви по улицата и изведнъж един супер готин, супер сладък, печен, добър, СВОБОДЕН ( ей тук стана невероятното ) ще дойде при нея и ще каже " Влюбен съм до уши в теб, вярваш ли в любовта от пръв поглед или да мина пак?" Така , де, тия на 14 ще кажат " Да, 'що не", а аз ще им кажа - гледате мно'о тийн филми.

Така сега на ДВЕ: Никога няма да пораснеш достатъчно, за да те пускат сама. Аз съм на 21, още ме питат къде ще ходиш, кога ще се прибереш , с кой си, ама как ще ходиш с тия на дискотека, ама.... Разликата е, че аз вече мога да тръшна вратата от външната страна и номерът с " Наказана си" нЕма да мине. При теб обаче ще мине.

Да ти кажа, горилите не са чак толкова лоши, независимо от каква роднинка линия са. Можеш да си танцуваш и около тях. Това, което трябва да направиш е , когато танцуваш просто да не изглежда така сякаш той е с теб или поне не, че ти е гадже. Това спира всички момчета около теб. Затова бих предложила или наистина да намериш на младежа, с който вашите те пращат компания - независимо дали са неговите приятели и компания и да ходиш с тях, или женска компания - от дискотеката или преди нея . Така той хем ще е там и ще те пази от някой недоброжелателен натрапник, хем ще е достатъчно зает, за да не се държи , като охраната на Кенеди. А може и да поговриш с него, че може да седне на бара, да пийне по едно, а ти ще си ей там, той ще те вижда и ще си танцуваш . Ако навиеш някоя приятелка да дойде, за да си танцувате двете - още по-лесно ще е всичко.

Колкото до недоброжелателните типове - те са доста в дискотеки и това им личи още повече наквасени. Не само вашите трябва да се притесняват за тях, но и ти. Методът с охраната на бара е доста добра стратегия и за двете страни - родителска и тийнейджърска .
    А така...

Ама те като са в компания пак са така. И като ходех на детска дискотека правеха така. На бала на кака ми (гаджето на брат ми) бях с приятелки, той беше с брат си и друга компания и пак така. Заклещиха ме на едни стълби, да не мога 2 крачки да мръдна и се спряха пред мен. Ни' аз се виждам, ни' аз нещо мога да видя. Мамка му! Знам, че стават и гадни неща и никой не е застрахован от тях, ама вярвайте ми, в същата тая вечер като си тръгнаха се почувствах много по - спокойна, въпреки, че останахме две самички момичета.

Ние на времето с моя бати излизахме заедно и се прибирахме заедно...Само толкова - имахме си уговорка,кой където иска...въпроса е да се приберем заедно... и за пред наще - сме били заедно
    A qui

Град
    там където мечтите стават реалност
    ИСКАМ ДА ИМАМ ВАШИТЕ "ПРОБЛЕМИ"
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

tyrsi lubovta pri priqteli te si,a ne v klubove(tam vs hodqt samo da iz4ukat nqkoq takava kato tebe.detosi mislqt 4e vseki e edinstveniqt).
    az sym takava kakvato sym.i tova e vsi4ko.()

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    защо примерно не излезеш сама, или да му тикнеш 1-2 фитила да си хване някоя гаджетия там...
    :P :P :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от vamp
    ИСКАМ ДА ИМАМ ВАШИТЕ "ПРОБЛЕМИ"
    E, па' толко' ли са сложни твоите? :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си