- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! Крият ме от любовта!
Да,без работа и без пари съм и не се чувствам добреПървоначално написано от babity
Любов,любов,вчера си подминах бившата като пътен знак без дори да се обърнаИскам вашите проблеми мамка му,не искам да съм беден,изтормозен и т.н
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
вчера срещнах приятелката на по-по-по бившето ми гадже,снощи котенцето ми се контузи и за капак днеска си счупих любимата ми шноличка![]()
![]()
мамка муу-искам да имам вашите проблемииии
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Е, аз като имам такъв проблем да не би да съм богата или да имам богато гадже, мислиш? Хах! На никой му не е всичката наред. Ама аз лично като се занимавам с такива дреболии някак се успокоявам, даже се и забавлявам.Първоначално написано от vamp
![]()
Aми уритай ги за кво са ти ..!!!![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Така погледнато съм съгласен.Аз онази вечер седнах в един ресторант с приятели и започнах да обяснявам на сервитиорката,че съм таксджия и да се ебавам.В началото се държах леко неколтурно и после се чудех как да я шокирам и разсмея и номера с таксито се получиПървоначално написано от babity
Накрая си пожелахме приятна вечер и утре сме на кафе,че ие почивен ден![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Такова е... времето да минава...
А може и др вариант..с него се саюзявате и го разкарваш а на ваще си казвате че е бил с теб а в същност той си е бил някъде а ти в дискотеката и си си праила квот решиш и да не е с диско с вс за напред ще стане![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не стааа. "Ами ако стане нещо с мен?" Ами ако някой ме изяде?Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Първоначално написано от babity
Еее ти първа ще го изядеш..ше се пазиш бе ше обещаеш 100 неща иии ше се навие
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ще имаш толкова много "мъже на живота ти".. Толкова много възможности да гледаш "мъжорията" .. Радвай се, че те пускат изобщо на дискотека, дори и да е с брат/братовчед/дядо и т.н... Аз бих се радвала ако има някой да ме пази, не прекалено, но поне да имам мъж до себе си, който да ме наблюдава..
По темата, може да му намериш за следващото море някоя мацка и да си ходи с нея по диско:}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Дам,не оценява родителите си и иска да се курвееПървоначално написано от hrisiiiiii
![]()
+ 1Аз смятам,че все още не си достатъчно голяма ,за да те пускат сама на диско(както и мен),но наистина понякога съдбата е жестока и е възможно нарочно да става така.Явно не е трябвало да виждаш онези момчета.Сигурно,защото в дискотеката е тъмно и изглеждат добре, а на светло могат да те уплашат
нищо лично просто се примири с това :P
ем кажи му да мръдне
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...