- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПАК СГРЕШИХ ...... ЛЮБОВТА Е ЛЪЖА :(
Много точно казано!Първоначално написано от hrisiiiiii
Абе момиче я слез от облаците. От всичкото дето прочетох само това ми се запамети в главата: "абе хора защо толкова ми се пие водка с тоя на 25год".
Абсолютно ясно е че не знаеш значението на думата влюбвам се , но поне гледай да не се опариш от от тази цялата ситуация. Гледай приятеля си и не се занимавай с такива батковци , за да не съжаляваш после.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Всички казвате да съм с 16 год. ми фр е за това и направих и се отказах от пич на 25
ДА НО СЪМ НАПРАВИЛА ГОЛЯМА ГРЕШКА БЛИЗО 20 ДНИ ХОДИШ С МОМЧЕ КОЕТО Е ИСКАЛО ОТ МЕНЕ САМО ДА СПИ С МЕНЕ 1 НОЩ И ПОСЛЕ ДА МЕ ЗАРЕЖЕ![]()
ЖИВОТА Е ГАДЕН СЕГА ПАК САМ САМА![]()
![]()
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Ми... изпий една водка?![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
В темата не видях нищо за любов. Любов към водката може би?
![]()
А защо точно водка ти се пие?! Ами не например сокче от 10 стинки..![]()
Sasho1988
Варна..
![]()
голяма си пача.... да ни питаш що ти се пие водка
![]()
![]()
хора помощ жадна съм защо подяволите
![]()
![]()
![]()
![]()
Само аз ли не съм податлив на разни чувства, любовни емоции и тем подобни лигавщини![]()
Първоначално написано от tinky_winky
+1..
sgre6ila si i pak 6te sgre6i6![]()
6toto ne misli6 kato tiineidjar na tvoqta vazrast a kato alkoholi4ka v publi4en dom xaxa bazikam se
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
и аз искам водкаааа![]()
![]()
![]()
пп: не си нормалиш моме![]()
Fuck you You fucking Fuckers
da ti imam problemite xaxa
www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
Azzzzz!
Дати кажа ли защо? Защото си тъпа КУ*ВА за тва. Сега вече знаеш !![]()
![]()
омфг..... пиела и се ВОДКА с 25 годишен а ти си на 16 майко.....Първоначално написано от happy end
Толкова си зле момиче.Как може да се влюбваш в 25 годишен (представям си,ако беше по-голям,че хванат да го съдят за педофилия![]()
![]()
![]()
)
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
пий водка с гаджето,4е после да не се окажеш седнала на някоя маса питайки-има ли в менюто ви водка с утеха![]()
I can't stop myself from loving you <3
+11111111111 Писна ми от хора, които захвърлят сериозни връзки на вятъра, ама то така по принцип става от 2 стола накрая на земятаПървоначално написано от pechena_praskova
![]()
![]()
![]()
И аз!Първоначално написано от hrisiiiiii
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Имаш си гадже,а това е достатъчно,за да не се зарибяваш с друг.Ако искаш нещо с другия първо трябва да си свободна!Иначе може да има:"от два стола на земята",а като се приземиш на земята може да се удариш лошо.![]()