.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не

Лещи олееее

Оле хора помагайте...днеска за първи път си купух лещи,половин час се мъчих да сложа....и точно като ми допре окото(мн гадно,не боли ама дразни) и рефлекс-мигам.Направо откачам,посъветвайте ме някак си да сложа тези лещи...не ме страх но от мисълта че си бтркам в окото ми се разтрепеерват ръцете,вече зех да го преодолявам,но този рефлексссссс грр

9 години бях с цайси,по дяволите,ще ги сложа тия лещи ама разяснете някакви по-лесни начини,по-подробно ако мжое
    направоооооо незнам

изпотих се докато я сложа,пробвах да си дръпна долният клепач "и да пусна там" ама пак нестана номера или ак залепне,залепва горният край и долният увиства на миглите ми
    направо ви казвам с часове се борех и не успях
    откаааааачяаааааам

днеска на спокойствие ще опитам

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Една приятелка първите дни след като си ги купи ходеше да й ги слагат в оптиката .. докато се нау4и ..
    Можеш да идеш и да поразпиташ за по - леси на4ини
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Хмм една моя приятелка съм наблюдавала как ги слага. Разтваря си клепача, поставя лещата, все едно къде и после намества. Трябва да си спокоен/спокойна, за да успееш.
    А и приятелката ми има един плюс - тя е с мноооого дълги нокти.

Отиди в някоя хубава оптика - за 10 лева ще ти покажат как се слагат и махат! Недей да се мъчиш сама, най-малкото може да повредиш лещите!

Наистина съм съгласна с другите,по-добре отиди в оптиката,за да ти обяснят как се слагат докато се научиш!
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Град
    Къде ли не
    Еми не аз знам,горе-долу,взех си книжката,каквото ми обясниха и т.н,но този гаден рефлекс пффт затова питам тези с опит,ако знаят някакви лесни начини
    Благодаря иначе.Искам саМ да се справя,не е въпрос до парите,но в бъдеще няма да ми слагат те лещите де...

Еми слагаш го на бялото и гледаш настрани и като мигнеш и леко с пръст си я намести.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След година и 4 месеца, се научих и без да гледам в огледала да го правя за секунди. Как правя аз Слагам си лещата на показалеца на дясната ръка. Гледай да е като паничка, събираща вода. С другата ръка леко опъвам клепача надолу (ама много леко) и просто допирам лещата до окото. тя си пасва по формата, залепя се и с 2-3 мигания се намества на правилното мзясто. Всякакви други поставяния са ми непонятни. Иначе с клечки за уши са ми казвали да ги махам и да ги слагам, но ми дразни повече. Ако видиш, че нещо се закучи, навлажни я в разтвора, почини си 10 секунди и пробвай пак. лещата трябва да е мокра. Ако за 2-3 опит не можеш да я поставиш, овлажни я пак!

Град
    Къде ли не
    Благодаря мнного.Днеска ще пробвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си