.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен
    Град
    София

Пак шофьорски

Ами...връщам се от изпит практика....и....ме скъсаха...
    и...да питам...сега по закон след колко най- малко време мога да се явя пак и колко допълнителни часа трябва да карам.

Re: Пак шофьорски

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Ами...връщам се от изпит практика....и....ме скъсаха...
    и...да питам...сега по закон след колко най- малко време мога да се явя пак и колко допълнителни часа трябва да карам.

Милата. При кой инструктор си?

Иначе, 2 часа се карат и на следващия изпит. 2-3 седмици горе долу.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    10 дена май беше...

Мега фен
    Град
    София
    Christ, при един. Перфектно си карах- честно, за пръв път толкова добре карах. Нито ми натискаше педалите изпитващия, нито нищо. На един ши*ан стоп два пъти спрях даже, накрая....не съм била спряла някъде си( не се ли казва това на самото място?!) и предимство съм била отнела(не разбрах къде). Сега мама кви работи ми разпрая...при същия била и като била на изпита влезли двамата в колата и той и казал " днес щ вземеш изпита, ама трябва да ми дадеш 50лв". Дала ги, карала 50м на ръчна и била на хипер лесен маршрут и взе от първия път. А аз дето карах най- добре от всички часове досега и то в непознат за мен райно с много еднопосочни и избелели знаци ме скъса. Много ме е яд.

Град
    ®България...®
    Всеки гледа пари да вземе...Ако е решил да те скъса , винаги ще успее , независимо дали си перфектна или не...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Всеки гледа пари да вземе...Ако е решил да те скъса , винаги ще успее , независимо дали си перфектна или не...
    А ние бяхме една група от курсистите на двама инструктори. Само аз не бях късана от тея дето ходят при моя. Бахти държавата

Град
    ®България...®
    има и такъв момент..при мене имаше една дето хем си беше платила , хем я скъсаха и то не веднъж..

Мега фен
    Град
    София
    има и такъв момент..при мене имаше една дето хем си беше платила , хем я скъсаха и то не веднъж..
    Рекорд при една приятелка е 4пъти късане. И то все за глупости и маловажни "второстепенни" грешки.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и мен ме скъсаха преди години за отнемане на предимство, аз се движех по булевард, а някакъв бакшиш влизаше в движението от пряка и хоп предимство... кур за ДАИ (нема им давате!)
    ама съм им в ръцете

Супер фен Аватара на _donna_
    И мен ме късаха 4 пъти на практика.
    Ама си казах,че на корумпирани дебелаци пари не давам и свирки не правим ..Сега още съм без книжка,защото не мога всеки месец да си позволявам по 120 лв. само за това.Но някой хубав ден .. а дотогава,нали знаете?Никакви билетчета!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

Радвайте се че само с тва минавате .. В мойто малкото градче има един " инструктор " дето ако не спиш с него (няколко пъти , не само един) едва ли ще вземеш книжка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си