- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да постъпя ?
Здравейте
Днес и утре ще съм сама в къщи и гаджето ми ще спи в нас. Проблема е, че се пада 12-13 ден от цикъла ми и до колкото знам има известен риск да съм в овулация покрай тия дни ( не че цикълът ми винаги е през 28 дни и може да се разчита на това, но все пак ... )
Таа, мисълта ми е, аз съм на 18, не пия противозачатъчни и гаджето ми мрази да ползваме презервативи. Секс правим от 1 година, никога до сега не е свършвал в мен и винаги ме успокоява, че няма за какво да се притеснявам, НО ... покрай всичките тия теми за тази течност преди еякулацията съм малко притеснена. Едни от потребителите пишат, че шанс да се забременее почти няма, другите са на противоположното мнение.
Чудя се как да постъпя, а и съм почти сигурна, че гаджето ми ще ме успокой, че няма да стане гаф дори без презерватив ...
Извинявайте за глупавия ми въпрос, но кои дни след менструацията са опасните и в тях можв да се забременее?![]()
Хм, тъй като вече е късно за да започнеш хапчета, в смисъл, че явно купона ще бъде днес - утре, накарай го да си сложи презерватив. Кво толкова има? Естествено, че има риск! Риск винаги има, колкото и да ти обяснява как ще те пази или нещо друго. Вярвай на когото искаш, ако искаш може и попрочетеш нещо, но фактът е, че трябва да се пазиш! Пък ако той ти се прай, замисли се малко над приоритетите си и над неговите...![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Щом досега сте се опазили и не е станала белята
няма за какво да се притесняваш кой еди кво си бил писал
дрън-дрън,вярвай си на приятеля ти и не слушай кво ти дрънкат.
имаш голям повод да се притесняваш![]()
I can't stop myself from loving you <3
Мда .. риск винаги има .. Това, че до сега не ти се е случило, не означава че си застрахована занапред ....Първоначално написано от foxy-to
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ако и е писано да стане,ще стане
ако ще и 2 презерватива един върху друг да ползват,
или две шепи хапчета да изпие!
изобщо не трябва да се чудиш! постави му въпроса или с презерватив или без секс... просто не си заслужава да си на нокти докато не ти дойде и още повече не си заслужава да забременееш на 18 и ДА шанса е ОГРОМЕН!
Чудя ви се на акълите![]()
много тъпо расъждавате,
не казвам че е лошо да се ползват презервативи,
но и те понякога не са гаранция за сигорност.
Така че няма нищо сигорно в този свят!
Нали затва е създаден г**ът![]()
GTA Stunting
Има и женски презервативии това е решение
Голям размер на картинката! /machoka/
Мисля, че няма смисъл. Реших, че ще кажа на приятеля си той да вземе.Първоначално написано от sweet_baby_cool
А Lil' Dizz ... относно твоя офф топик, не знаеш ли какво е Pixie на английски езикАко те затруднява да разбереш мога да ти кажа
![]()
Мила аз не подстрекавам абсолютно никой,Първоначално написано от foxy-to
казвам си мнението,и ти не си никоя за да казваш
кой какво заслужава,не мислиш ли?
Много високо летите бе,
тц тц тц егаси работата.
Стига с това броене на дни. И докато не си в овуация можеш да забременееш.
Винаги можеш да стискаш палците на лявата си ръка докато го правите или след като вече си на 18 да започнеш да пиеш противозачатъчни.
Първоначално написано от xpixiex
Винаги има опасност да забременееш, аз също една година почти съм го правила без презерватив с приятеля ми, докато един ден не реших, че ми писна всеки път като ми закъснее и да изпадам в истерии (слава Богу нищо нежелано не се случи..) и започнахме да ползваме презервативи. Сега съм много по- спокойна.. Просто ако не си достатъчно голяма, за да пиеш хапчета, по добре го накарай да ползвате, а ако не се навие, бъди твърда и кажи: " Няма презерватив- Няма секс" Няма къде да иде, повярвай ми! Аз така постъпих и рано или късно ще се съгласи.. Даже на моя му казах, че ако не иска е по- добре да се разделим.. Скарахме се, но знаех, че той ме обича прекалено много, за да скъсаме заради някакъв си там презерватив и ето че сега и двамата сме си спокойни..Надявам се ти помогнах
Успех!
Първоначално написано от rozova_lady
Ти за всичко ли казваш така?! Ако е писано еди си какво ще стане! Еми айде не си пиши домашните и не ходи на училище да видим какво ще стане.. Ако ти е писано да става така - ЩЕ СТАНЕ!! И по десет пъти да си пишеш домашните пак ще стане, "нали е било писано"!! Я стига с тия глупости!! Трябва да се пазят.. това, че досега не е станала белята не значи че няма никакви рискове. АМАН !![]()
![]()
![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
Уау. Значи няма значение дали правиш секс без предпазни средства и той свършва в теб или пиеш противозачатъчни - шансът да забременееш е еднакъв, след като е въпрос на "то е писано". Мерси, не знаех.Първоначално написано от rozova_lady
Стига с това да не знаете как се забременява. Докато не си в овулация е невъзможно да забременееш, въпросът е, че никога не можеш да си сигурен кога настъпва овулацията - обикновено е на 14-16 ден от цикъла, но може да се измести и да настъпи дори по време на менструация!Първоначално написано от Pliok0019
Към авторката - точно в тези дни не прави секс без предпазни средства. Настоявай за презерватив, за да не се притесняваш после.