- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дроб сърмата
Бе не ми се обясняяй :Ррр
ботушке, ми идейно е, трябва се обсъди тея дни. ;] аз мога да консумирам, но умело, стига да ми е музатичное, глей, вече две чинии дроб сърма омаах, и пак съм гладен ;о
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Що бе, Дескеее, пастетО е сууупер!.![]()
А ти да видиш мойто бабе каква баница ми прави. Ауу...![]()
Не обичам супи от спанак/коприва/лапад...
Дроб сърмата е много вкусна. Мусаката също.
Аз обожавам гюведжета.
Ориз с англешки дреболийки.Първоначално написано от exploitedteen
Гъби в масло!Първоначално написано от i'm so excited!
What you give is what you get!
Гъби>>>сърчица.![]()
Сега имаме такова в нас. Ама не обичам особено много тиквички.![]()
пържени яйца.![]()
абе нищо и нямаше на наденицата. че и сутрешните кюфтета си бяха екстра.Първоначално написано от exploitedteen
алелуя.
А тва дроб сърмата е много гадно.
Като ти се залепят ония ми ти дробчета по зъбите...
Аз съм за супа от коприва/лапад и тиквички с кисело мляко.
И варена царевица.![]()
кавърма и мусакаааа![]()
I am what I am !!!
аа, тиквички и патладжани са най-ужасното нещо на света! Следват ги соевите кълнове, просто 'щото са някакви никакви плужеци.
Гюведжета спомена някой, и тях обожавам, особено баща ми се е специализирал в тях - топено сирене, кашкавал, обикновено сирене, луканка, яйце, домат, може и чушка малко, ах копеле...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
всичките ви мразя да знаете![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Мойте са с кремвирши, кашкавал, сирене, гъби, домати, яйца и масло.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Масло о_____O?
Иначе и кренвиршите вършат работа, зависи какво ти се яде - сещаш се, че луканката е малко по-мазничка някак и по-тежка, поне за мен. Гъбите стават...ама само ми пречат да си ям мръвката и сиренето![]()
хмм точно в момента ми се яде една хубава пържолка на скарата![]()
![]()
ама немаа
![]()
![]()
Оо, а на мен палачинкии :Д
Аз пък точно в този момент ям баничка от баба.
Завиждайте простосмъртни!![]()