- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дроб сърмата
Мръвки обичам,оризът прецаква всичко...
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
абе, някой да си спомня мечките, които са му правили, или си е правил като малък?
хляб със сирене и масло натъпкано...сега правя някакъв жалък опит да си направя армия такива...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
картофени кюфтета,панирана коприва,паниран кашкавал,панирана чушка,салата от домати и таратор... апф,огладнях..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Аахахаха, обаче имам чувството, че днешния форумен специалитет ще е бананово пюре, за желаещите и спечелилите![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
не обичам банани![]()
и аз, ама някои юзъри май си искат порцията пюре за месец или някъде толкова..![]()
шшшшшшшт,тихичко,трай си ,кротувай си
иначе манджички - винен кебап обича ли някой ?