Снощи си пих бирата с една позната,говорихме на тая тема.Тя обича гаджето си,но не му го е казала.В същото време той е много търпелив с нея и много държи на нея,тя обаче се лигави.Всички хубави момичета ли сте лигли?
Възможно ли е едно момиче да бъде винаги откровено,да е готино и честно или цялата любов са лъжи и заблуда?Замислих се и над моя опит,знам,че съм бил обичан,обаче не си обяснявам лъжите,които провалят всичко.Защо трябва момичетата все да лъжете и да не може да ви се вярва за нищо?Практиката ми показва,че всички лъжат или премълчават важни работи,това ви е в кръвта направо.
Оставам с усещането ,че всиките момичета имате супер голямо его и самочувствие,злопаментни сте и живеете в свят където вие сте център на света и всичко се върти около вас.А когато загубите нещо,тогава се почват депресите и цивренето,почват се обвиненията и се появява някоя приятелка змия и взема вашата страна,докато не се скарате за следващото момче и не си говорите заради едно момче въпреки,че се познавате от детската градина примерно
При нас мъжете няма такива работи.Не давам да се занасят с моето момиче,те не го и правят ако ме уважават приятелите,но съм способен да простя дори това на приятел.Мразя лъжите и лицемерието.
Мразя всеки път мацката да закъснява без причина с по 10мин само защото е момиче И аз като пич си мълча и нищо не и казвам,най-много да се пошегувам небрежно.
За финал,май ние мъжете обичаме повече,когато обичаме истински а вие жените сте винаги двулични и се съмнявате,все ви трябват още доказателства и обяснения в любов и обичате винаги да ви се угажда.За награда ние мъжете получаваме изневери,лъжи,гадна тъща и приятелки И за миг ако се разсееш някой фешън ти е взел гаджето с невинните си слаби ръчички и крачета и детски поглед със сини лещи или най-добрия ти приятел си е купил мерцедес и за миг момичето осъзнава,че през цялото време повече е обичала него.А ако не се случи един от тия 2-та края,тя ти казва "много те обичам,но нека си останем приятели" или "много те обичам,но си омръзнахме,трябва да се разделим", "ти не ми обръщаш достатъчно внимание,заглеждаш се по други,не мога да бъда с теб повече,ти си сваляч".
И така стигам до извода,че може би няма смисъл да казвам на момиче,че го обичам,няма смисъл да я обичам,след като рано или късно нейната природа и казва да се обърне срещу мен по една или друга причина.И какво излиза в крайна сметка?1-2-3 години понякога са нищо,защото ТЯ просто решава да те излъже или да се раздели с теб без причина...
Всички жени ли са такива?Да,не?Защо обаче Нека се аргументираме,не само да си приказваме кръчмарски приказки

п.п.Ето я специалната поръчка на една потребителка от тук за дълга и смислена тема от мене