- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е трудно о.О
Е не можех да не направя такава тема...до сега не видях...и да има все тая...Поради последните няколко поста от една тема стигнах до извода че е трудно на някой да казват на любимите си същества "Обичам те" ...това естествено не им пречи да им казват "love you" , "loff si te" , "lof" и т.н и т.н.... Толкова ли е трудно да погледнеш човека който обичаш в очите и да му кажеш съвсем искрено и нормално "Обичам те"...вместо тва да употребяваш тея ЛИГАВИ и несериозни лафчета...щото за мен е лиготия...Всички тея видоизменения на "Обичам те" губият смисъла на истинското и искреното...и го превръщат в едно НИЩО.. Само не ми казвайте..."то за по кратко" щото някой така казват.... което също е адски глупаво...
Е?! О.о
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Сигурно, ако си на 12 ти е трудно... Не знам. Аз винаги съм използвала "Обичам те".
трудно е когато не го чувстваш,иначе съм съгласен че нищо не може да замени "обичам те"
Може да има страх от това да си показваш чувствата да се отдадеш напълно на една искренна любов или страх че ако покажеш или споделиш тези думи ще се откъсне нещо от теб и ако после има проблеми или скъсате ще има огромна доза съжаление но това може и да са други работи както и да е тези две думи са специлани и трябва да се казват в определени моменти не да ги казваш напразно защото в повечето слуаи когато ти повтарят обичам те обичам те обичам те всъщност не те обичат тъй че има си точен момент може би или ситуация в която да се казват но може и профилкатично да се казват не постоянно но все пак ако стане нещо после да не съжаляваш че ни си могъл да кажеш обичам те на някой а си го/я загубил...
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Да но дори в точния момент пак не се казва "Обичам те" а от сорта "Lofkam te","Lof u" и т.н и т.нПървоначално написано от Jagger
Съгласна съм за тези лиготийки![]()
Но, все пак има различни хора. Някои казват на човек с когото са се видели преди 15 минути и вече са спали дори, че го обичат. Други чакат, докато не се уверят че наистина обичат този човек.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+ 1Първоначално написано от national_idiot
аз много трудно казвам "Обичам те", но поне го казвам, когато го мисля
пълна лиготия![]()
Az sa6to trudno kazvam obi4am te, moje bi ne vinagi sam sigurna 4e go izpitvam, no 4uvstvam li go - kazvam go. Ili ako ne sam sigurna o6te, 4e 4oveka do men go izpitva pri koeto si mal4a, za6toto neiskam da prebarzvam pak i neiskam da go pla6a 4e ne6tata stavat seriozni tarde rano, v kakvato situaciq sam i sega
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
~cry_baby_cry~ , ОБИЧАМ ТЕ!Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
![]()
Raise your fist!
за всичко си има точен момент и място тъй че когато трябва ще се казва Обичам те.... и ако те дразни това или промени себе си и приеми различните форми на тези думи или накрай този срещу теб да използва Обичам те... защото ако го е страх да го кажа за какво изобще е с теб това е хипотетично казано...
+1Първоначално написано от Jumbie483
тва "Обичам те!" вече за нищо не се има... казват лоф те и т.н. ама дали го мислят?![]()
БисквитенотоЧудовище
Ми п1к на мене ми е трудно да кажа в очите е така : Обичам Те ... и не използвам никое от тея лигави глупости.. не знам не мо'ем...
Ми тогава по какъв начин го казвашПървоначално написано от gPa3HuTeJl
То не винаги става само с действия..има баси дърветата дет нищо не праат за да ти го покажат ама го казват,но до колко го чуестват
никой не знае :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога ли не си го казвал ?
![]()
И аз не съм казвала (освен на мама и тате) ще го кажа на човека, който наистина обичам. Смятам че на моята възраст не мога да намеря the true love. (мое мнение)
БисквитенотоЧудовище
Да се радваме,че поне можеш да го показвашПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Ама никога не съм мислила че има човек,който никога не е казал "Обичам те"!
Как можеш да покажеш нещо ако не можеш дори да го кажеш.... изпитваш страх и защо
Горещия стол мина миналата седмица..Първоначално написано от Jagger
нали се опитваш да доказваш че мъжете са силни добре ти като мъж явно не си достатъчно силен щом неможеш да кажеш обичам те... ебати инвалида честно
Инвалид с1м защото не мога да кажа " Обичам те ", така ли бе царвулкьо.. Я помисли малко. Може би п1к не с1м обичал интински момиче ? Можи да с1м обичал, но да не с1м имал в1зможност да и го кажа ?
Виж колко ти е безпочвено мнението. Мисли нещо преди да го кажеш/напишеш![]()
колко лесно те ядосах .... хахахах вече това е за смях когато започнат да се защитават.....![]()
![]()
![]()
![]()
0 повярвай ми не можеш да ме ядосаш. Не се защитавам. ИЗказвам мнение.. и мисля преди да говора за разлика от други кухи хорица...Първоначално написано от Jagger
![]()