.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Град
    pz city
    Обичам те съм казвал само на мама..... на момиче не съм по простата причина,че трябва да имам по-дълга връзка за да го направя,а мойте въобще не са такива
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    Добрич :o)
    О,Боже;] И аз не казвам 'Обичам те' поради факта,че след има няма седмица ще трябва да го кажа на друг..И аз предпочитам да го докажа отколкото само да го кажа.

интересно внасяме и лека доза напдение много си забавен и интересно се криеш.... което още повече ме забавлява
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ъъъ решете си спора на ЛС
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

вече имаш необходимите отговори за какво ти е да чакаш да чуеш още поне сто едни и същи като да кажем аз мога да показвам но не мога да казвам

Супер фен Аватара на _donna_
    Първо - няма дума като "тея".
    Второ - и "глистченцето ми" да си казват,теб какво те интересува?!
    Ако гаджето ти е метросексуален чалгар и ги употребява тия лафчета,просто го набий.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от Jagger
    вече имаш необходимите отговори за какво ти е да чакаш да чуеш още поне сто едни и същи като да кажем аз мога да показвам но не мога да казвам
    Няма значение дали може да каже или покаже...обаче ако и ти до сега наистина не си обичал някой има ли смисъл да го кажеш !Всеки може да го каже но явно той не го е 4увствал
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не е ли по-важно да ДОКАЗВАШ, че обичаш някого. На думи е лесно!

Мега фен Аватара на babity
    Вече не използвам такива фрази. Нито "обичам те", нито лоф ю или к'вото и да е там. "Обичам те" казвам обикновено когато съм очаяна и самотна. Казвам го за да ми отвърнат със същото и да ми стане по - добре. За момента го казвам искрено само и единствено на кучето си.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Наистина е тъпо за гаджето.Аз от тия лигавите казвам само "Обичкам те" и то когато човека е направил нещо което адски мн ме е зарадвало.А за между приятелки използвам и сичките др лигави
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на _donna_
    ^^
    Казваш "Обичам те",за да си повдигнеш самочувствието или настроението?! Ако не желаеш да го казваш,а искаш да го чуеш,защо просто не зададеш въпрос?Лесно е.Аз лично се чувствам най-добре от това,че отсрещния човек е обичан.И така трябва да е.Има една песен на Милена .."никога не казвай "да",когато чувствата ги няма в теб,когато ровиш в свойта самота.." Та така.Лошо е да си излъган.

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Няма значение дали може да каже или покаже...обаче ако и ти до сега наистина не си обичал някой има ли смисъл да го кажеш !Всеки може да го каже но явно той не го е 4увствал
    Така е още по хуабо ще е ако вървят заедно доказвателство и думи да са на равно защото никой не иска да му казват обичам те и да се подиграват с него.... но трябва да има и интрига нищо лично дразнител всеки човек е различен..

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми на мен не ми е трудно винаги казвам на Милото "Обичам те или Обичкам те!"

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    ^^
    Казваш "Обичам те",за да си повдигнеш самочувствието или настроението?! Ако не желаеш да го казваш,а искаш да го чуеш,защо просто не зададеш въпрос?Лесно е.Аз лично се чувствам най-добре от това,че отсрещния човек е обичан.И така трябва да е.Има една песен на Милена .."никога не казвай "да",когато чувствата ги няма в теб,когато ровиш в свойта самота.." Та така.Лошо е да си излъган.
    Може и да е истина, но нещата при мен седят другояче. Така ме устройва. Имам моменти, в които отчаяно имам нуждата някой да ми каже, че знача нещо за него и то именно когато съм сдухана, без да мисля какво ще стане утре. Защото утре ще ми е по - добре и няма да мисля повече за това.

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    никога няма да казвам вече на малки момичета такива неща..

Мен също ме дразнят тези лигавщини,но явно повечето не могат да докажат какво е наистина думата обичам те..и за тва не я казват или не са обичали никой което ме съмнява или пък не могат да я кажат поради някакви причини нз...!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Повече от фен
    Vinagi me e u4udvalo tova.Osobeno ot hora,koito znae6 ,4e te obi4at,kakto i te znaqt,4e gi obi4a6.
    Osnovnata teoriq,koqto sym 4uvala v slu4aq e, 4e gi e strah da ne gi naranqt ili prosto ne moje da im se otkysne ot ustata

Град
    somewhere over the rainbow
    Хм..Не знам,предполагам,че някои хора просто така си говорят.Да,думите "Обичам те" тряба да бъдат изричани,въпреки че за някои от нас не е толкова лесно,колкото за други.
    Лиготиите си ги обиснявам като някаква мода,която след няколко години ще мине и няма да има толкова чести "откровения".Не ми допадат много по простата причина,че има безброй други начини да покажеш на човека до себе си какво изпитваш.Друго нещо,което би могло да е причина за тези изкривени самопризнания е и липсата на изобретателност.Не ми се занимава да мисля как да я накарам да се чувства обичана,дай ще и драсна едно "Loff U" и да не се занимавам повече.Ама естествено толкова по-лесно е..

Град
    гр. Пловдив
    хахахахаа...
    Разликата между "лОфФФф сИ Те" и "Обичам те!" е от тук до небето.
    Това първото е абсолютна лиготия, измислена от някакви зелени тийнейджърки които се чудят какво да правят по цял ден и естествено пишат в impulse.bg каквото им падне.Мога да ти дам един пример с целувките...всеки пише 10000 целувки, а нито една от тях няма стойност като такава.
    The Nuts!

Аз имам един познат,който ми беше предложил по скайп(ест.). Аз приех само и само да се уверя в нещо.Така или иначе нямаше да се видим. Той на всяко момиче независимо дали ходят или не не спира да й повтаря колко я обича.На следващия ден на друга. Пак този беше предложил на една съученичка, на една приятелка и на още едно момиче от неговия клас едновременно и на 3-те им обясняваше колко много ги обича и как не може да живее без тях...
    Веднъж го питах "Ти знаеш ли значението на думата "Обичам те" ?"
    Отговорът беше "да", аз естествено му се изсмях и му обясних някои неща и че не може да разправя на всяка колко я обича и как щял да умре за нея, да се реже и т.н просто защото става за смях.А той ми каза как нямал време за глупости и отивал при гаджето (което много обичаше)
    Не ги разбирам тея тъпотии..Ако не го изпитваш не го казвай.

Az vinagi sam kazvala "obi4kam te" mislq 4e tova e to4noto zna4enie na dymata a ne "lof ta " ili t.n i ne se pritesnqvam da go kazvam na horata koito obi4am :P :P :P

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мн ми е интересно как може да го ПОКАЗВАТЕ а да не може да го КАЖЕТЕ...Ако не може да го кажете значи че не сте сигурни в чувствата си а щом не сте сигурни в чувствата си значи не може и да ги покажете защото ги няма.. Не знам дали ме разбра някой но ако е така айде да ми обясните как става номера защото аз не мога да проумея какъв е тоя страх след като си сигурен че обичаш човека и можеш да му го показваш...

Мен не ме е страх да го кажа стига да го чувствам.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    За мене лично "Обичам те!" казват хора които са напълно сигурни в чувствата си към даден човек.От друга страна мисля че всички други варианти на "Обичам те!" са просто знак че човек просто ти го казва евентуално защоно ти му го казваш а в същност изобщо не изпитват любов.Нормално е един човек да не може да се изрази по дадени причини но да кажеш "ЛоФфФф сИ те!" няя смисъл.Поне за мене е така.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не е трудно да го кажат, ама нали е по-модерно да се използват чуждите думи, не хубато българско "обичам те"...
    Да не говорим, че това го казват супер несериозните пикли, където не знаят какво е харесване, любов и т.н., не могат да направят разлика между тях дори.Особено смешно е на 12-13 години....

Ти си права...Трябва да употребяваме истинският смисъл и да не се лигавим...Все едно се лигавиш на някой,че го обичаш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си