.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Предадена,от собствения си баща.

Здравейте.В момента,не знам къде се намирам и ми е страшно тъжно.Баща ми е виновен.Отново ме предаде,както всеки път.
    Ето на кратко историята...Тази година ще ходя на море-в неделя.И баща ми обеща,да ми помогне с парите.(мама и "баща ми" са разведени и живея с майка си) Да обаче за пореден път ме измами.Беше ми обещал,че вчера щял да дойде да ми ги донесе.Ок.Но той не ми се обади,както го прави всеки ден.Притесних се и му пратих смс-никаква реакция.Пратих му втори и трети ... Не благоволи да се обади.Изпаднах в нещо като депресия.Едвам сдържам сълзите си.От него ми зависи почивката.Ако той не ми даде пари,просто няма да ходя,защото моите спестявания не ми стигат!Преди малко му звънях около 2-3 пъти...даваше свободно,но никой не вдигна.Това още повече ме накара,да смятам че ме е предал.Много пъти ме е лъгал.Обещавал е без да изпълнява.А аз тъпата седя до телефона и го чакам Мама няма как да ми помогне с тея пари...
    Нямам помощ от никъде.Изпаднала съм в черна дупка.Той живее доста далече от нас...А й не знам адреса му,само в кой град е.Няма как да се свържа с него освен по телефона.Просто няма изход и трябва да се примиря с това че,няма да ходя никъде...Няма начин.Отново съм предадена,от собствения си баща.Извинявам се ако темата не е за тук.

Кофти ситуация.Гадно е родителите ти да не са заедно.Имай надежда може да ти звънне.Надеждата умира последна.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    А може да не си е чул телефона и да ти се обади във всеки един момент..не се отчайвай!
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Щом си знаела че е такъв, защо си оставила нещата изцяло в неговите ръце. Незнам на колко години си, но можеше така да си завъртиш нещата че да започнеш малко да бачкаш и да си изкараш нужните пари. А относно баща ти, поговори си с него и ако имаш смелостта кажи му как се чустваш при всичките пъти когато той те предава и как той понякога е единствената ти надежда и после я съсипва...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Хвани се петък и събота на работа и ще изкараш поне 30лева.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Може да не те е предал..може да не чува телефона си на да не е видял...да е забравил-(което е лошо).Може да има мн причини освен тази която ти изтъкваш,че за пореден път те е предал..Но след като ти знаеш,че и друг път ти е обещавал без да го изпълни защо си му се доверила..??
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Отвлечен е от пътуващи нинджи във времевото пространство , които целят да ти провалят почивката...
    Съжелявам

Град
    в мазето ;dd
    лоша работа

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Не му говори като прави така
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    40 Miles from the Sun
    Може да му се е случило нещо. Защо не му звъннеш от нечий друг телефон, може да не вдига, защото вижда, че си ти. А може и да е загубил парите и да го е срам да ти каже (или нещо подобно). Има толкова много причини. =)

Град
    Добрич :o)
    Може да пътува 'към теб' и просто да си е забравил телефона?

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Може да пътува 'към теб' и просто да си е забравил телефона?
    Ехх каква огромна надежда и даде...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Добрич :o)
    Надеждата умира последна!

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Мда, той да не живее на друг континент?

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Кофти случка....
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Кофти ситуация.Гадно е родителите ти да не са заедно.Имай надежда може да ти звънне.Надеждата умира последна.
    +1

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Точно за това аз вече на баща ми за нищо не разчитам. От него зависи дали и кога ще си идвам в БГ и всеки път се почват едни уговорки, обаждам му се по 5 пъи на ден докато не вземе билет, той ми разправя че няма пари, баба ми и леля ми (по майчина линия ) почват и те да го юркат защото са му наблизо ( )... Някви драми са всеки път и никога не е 100% сиурно че ще си ида.
    Не виждам какво може да направиш освен да свикваш че е такъв и другия път да организираш нещата така че да нямаш нужда от неговата помощ.

Мм наште са разделени от 3 години (не разведени) Баща ми ми се обажда 1 път на 6 месеца. И понякога се виждаме. Когато се видим ми дава 100 лв. (за 6 месеца ) Той сега си има нова жена (на 22-23 .. ) и наскоро му се роди дъщеря .. През Юни. Аз имах рожден ден на 27-ми Юли той нито се обади, дори един смс не писа .. Седмица след това се видяхме случайно на една сватба - само му казах "здрасти" и после го игнорирах. По едно време той май се усети и дойде при мен и ми каза: " Нали рождения ти ден беше през август ?! Аз ония пари, които ти бях обещал ще ти ги дам. Не се безпокой. " Само го погледнах така - и му показах среден пръст. Той малко се стресна и си млъкна. После се засякохме случайно в коридора на заведението, в което беше сватбата. Бяхме сами и той започна да ми се извинява, че е забравил и т.н. Единственото, което му казах беше: " Мразя те! Отричам се от теб. Вече не си ми баща. Пожелавам ти само нещастие с новото семейство. Мразя те! " И му ударих шамар. От тогава нит сме се виждали, нито нищо .. Така ми е по - спокойно като той знае какво чувствам.

Не беше нужно да разказвам цялата история, но имах нужда да си го излея .. Да не ти пука дори и да не ти даде пари Дори и да не отидеш на море можеш да си прекараш хубаво и в твоя град. Успех.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Kofti..... Az za tova nikoga ne raz4itam na ba6ta si.....toi vinagi me laje....idiot!!!!!!!

Kofti e situaciqta no naistina ne se ot4aivai nadejdata umira posle.Toi naistina moje da doide v nai-neo4akvaniq za teb moment i da ti dade parite!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Звънни му от чужд телефон или скрий номера на твоя/от настройките/. Дори и да не отидеш на море, пак можеш да си организираш почивчица, макар и по-кратка, екскурзия...знам ли... съберете пари с приятели/приятелки, идете някъде за два-три дни...
    Хвани се на работа, все нещо ще изкараш...Има ли желание, има и начин!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз със моя баща хич не се разбирам....Като си дойде от работа гледам да изляза някъде,защото пак ще започне да ми вика за нещо.... А сега към твоя случай помисли ли,че може нещо да му се е случило?Всичко става все пак.Както казаха опитай да пак да се свържеш с него.Успех.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен Аватара на asasfdf
    надали го прави, за да ти е гадно, щом и ти се обажда всеки ден попринцип..хиляди неща може да са се случили, надявай се да дойде и да ти плати пътуването..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си