- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо против изпотяване..
Има ли нещо което да забави изпотяването..Че в тия жеги мн лесно се потя..Някакво хапче или незнам..Нещо,ако сте чували за нещо кажете плс..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Вземи си от аптекете OdorEX,най-доброто е...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
На кфа цена е?Хапче ли е?И наистина ли има ефект?Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Одорекс део
ОДОРЕКС ДЕО е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни при пациенти с палмарна /на дланите/ и аксиларна /на подмишниците/ хиперхидроза /прекомерно изпотяване/. Изразеното антиперспирантно действие на алуминиевия хлорид е умело съчетано с широкоспектърния антибактериален и антимикотичен ефект на метенамина и омекотяващото въздействие на глицерина, което гарантира бърз и траен контрол на хиперхидрозата и свързаните с нея усложнения. Уникалният механизъм на действие на ОДОРЕКС ДЕО блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе негативно върху общата терморегулация на организма.
СЪВЕТ: Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!
Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Део ако имате наранявания по кожата или имате свръхчуствителност към алуминиевите соли! Одорекс Део не се използва непосредствено след бръснене или епилация на мишниците!
И има много такива теми! ТЪРСАЧКА!![]()
Значи е спрей?И преди да изляза се напръсквам с него?И колко време да го държа преди да се измия...Първоначално написано от Dark~Illusion
Първоначално написано от monityY
Ще ти обяснят в аптеката!![]()
Raise your fist!
Е че като се избръснеш още ли се потиш е ?![]()
Be Happy Be Model !!
...о боже,просто изпоулзвай козметика против изпотяване....пак ще си се изпотяваш ама няма да миришеш така,че очите на околните да се насълцяват ..![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Талк за тяло на Орифлейм . Около 3.50 струва . Има и ароматизирани .
Първоначално написано от monityY
Пръскаш вечер,а на сутринта изплакваш,към 10лв доколкото знам струва.Не е сложно.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не е хубаво да се спира изпотяването.По-добре използвай дезодорант.Ако искаш дори го носи в себе си.Човек трябва да се поти.
Колкото и да не е хубаво да се спира изпотяването, все пак поне лятото никак не е приятно да обикаляш с някакви петнапробвай Одорекс, пък и не се пръскащ всеки ден, първия път само три вечери и после ако има нужда веднъж на десетина дена
Аз ползвам на FA рол-ончетата! Много са хубави! Има страхотни аромати!!!
Az izpolzvam na Nivea derdorantite i sam mn dovolna ot tqh!Voab6te ne se izpotqvam a i meri6at svejo!![]()
DOVE ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
...баня ...сапун (ама не само на коледа и векден)![]()
Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
![]()
това одорекс е само за "спешни" случаи до колкото знам..в смисъл ако много,супер,хипер,мега се изпотяваш
има и други такива теми а и потта служи за охлаждане..ползвай рол-он или дезедорант против изпотяване за да не мирише
но ако ти самата чувстваш че се изпотяваш повече отколкото трябва пробвай одорекс
Cruel Intentions
...ама аз не се базикам...имам една фр дет кат се доближи до теб и ти залютява на очите (не преувеличавам)
Хах.. боже,хора... къпя си се редовно.. и се потя в границите на нормалното..просто утре.. (Т.е днес) имам важна среща,а доколкото разбрах ще е 35 градуса... и как да не се изпоти човек..и просто искам да не се изпотя изобщо по време на срещата..иначе не се потя до такава степен каквато описватечудовищно е направо
хах.. взех си одорекс,напръсках се сега.. утре ще се изкъпя (ест) и преди да изляза ще се напръскам пак (дано има ефект
) а нали мога отгоре да се напръскам с парфюм или му гоня ефекта така?
иначе в мен винаги си имам парфюм,просто ми се вижда неудобно кат почна да се потя да се пръскам с него на срещата..а и е кофти да се смесват миризмите..
![]()
Недей да прекаляваш с одорекса! Пръскай се само вечер както пише в опътването!
Той си има миризма тей, че ако сложиш и друг парфюм мисля, че ще стане кофтии![]()
Но пак ти казвам.. Карай 3 поредни вечери и после направи почивката и ако искаш давай пак..
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
потенето е много полезен процес![]()
ползвай на Dove Silk Dry много помага :P